Agentie Google Ads

Crestem vanzarile prin campanii de promovare pe Google Ads

Te-ai saturat sa te multumesti cu rezultate mediocre? Iti oferim servicii de promovare pe Google Ads (cel mai mare motor de cautare din lume). Hai sa vorbim.

Administram campanii Google Ads pregatite sa castige

Search Ads

Campaniile Search Ads se afla in centrul oricarei strategii de Google Ads. De la analiza cuvintelor cheie, la textele anunturilor, pana la optimizarea zilnica a contului, noi construim si gestionam campanii care genereaza o rentabilitate serioasa a investitiei.

Shopping Ads

Daca ai un magazin online, campaniile de Shopping sunt esentiale. Si desi campaniile Shopping si Search sunt strans legate intre ele, strategiile sunt foarte diferite. Ai nevoie de o agentie care sa stie sa faca diferenta.

Remarketing Ads

Vom aduce clientii potentiali inapoi pe site si vom recupera conversiile pierdute, prin campanii de Remarketing, atat in Search Ads, Display, cat si Video.

Optimizarea Ratei de Conversie

Munca noastra nu se termina cu un click pe anunt. Vrem sa ne asiguram ca acele click-uri vor converti. Echipa noastra de Design creaza pagini de destinatie care iti vor duce ratele de conversie intr-un teritoriu neexplorat.

Si tot ce este necesar pentru a oferi rentabilitate maxima a investitiei…

 • Youtube & Display Ads
 • Analiza Competitorilor
 • Integrare Analytics
 • A/B Testing
 • Design Bannere
 • Audiente Personalizate
 • Tracking Conversii
 • Protectie Click-Fraud
 • Tracking apeluri telefonice
 • Integrare CRM
 • Integrare Feed Produse
 • Rapoarte Personalizate si Tablouri de Bord

Lasam rezultatele sa vorbeasca despre noi!

Comunicarea cu echipa Hold se face foarte facil, fiind întotdeauna deschiși să folosească toate canalele existente. Sunt orientați spre soluții și promți în rezolvarea tuturor solicitărilor venite din partea noastră. Recomand serviciile oferite de Hold Marketing celor care caută să colaboreze cu o echipă de încredere. Toți specialiștii din cadrul firmei sunt profesioniști și implicați în ceea ce fac. Echipa este tânără, entuziastă, cu informații la zi din domeniul în care activează.

Anca Emilia Lăcătuș
COO
Alphaville Arena

Drumul spre dominarea in Google Ads incepe aici…

Intalnirea de cunoastere

Vom avea un prim apel rapid pentru a afla mai multe despre afacerea ta si despre obiectivele de promovare, astfel incat sa ne asiguram ca sunte „the perfect match”.

Analiza Contului

Vom analiza strategia ta actuala de promovare pe Google Ads si vom raporta constatarile noastre impreuna cu recomandari de crestere. Daca nu rulezi reclame, vom face o analiza la nivel de competitori si vom raporta activitatile acestora.

Incepem Dominarea

Iti vei uni fortele cu una din cele mai apreciate agentii de Paid Media din Romania si vei urmari cresterea rentabilitatii investitiei tale.

FAQs

Cand programezi primul call cu noi, ne vom pregati pentru intalnire, facandu-ne si noi temele de acasa. Iti vom analiza inainte de intalnire: afacerea, piata si competitorii, astfel incat sa ne putem concentra in timpul discutiei pe ceea ce conteaza mai mult pentru tine. La sfarsitul intalnirii, ambele parti, vom avea o idee buna daca suntem sau nu „the perfect match”.

Acest lucru poate parea evident, dar bugetul nostru minim impus este acel buget suficient de mare pentru a-ti atinge obiectivele. Daca credem ca este suficient pentru a obtine rezultatele setate, atunci este suficient de mare si pentru noi.

Nu doar ca vei avea acces la ele, dar tu le vei si detine. Si asta include atat conturile deja create, la care ne vei invita, cat si conturile pe care le cream noi pentru tine. Este nava ta, noi suntem doar capitanii.