Paid Media

Completeaza-ti strategia de promovare cu servicii Paid Media bine tintite

HOLD Marketing Agentie Google Partner
HOLD Marketing Clutch logo color

Cauti sa completezi strategia de marketing cu un serviciu asupra caruia sa ai control sporit si sa poti estima rezultatul? Atunci ai nevoie de servicii de Paid Media profesionale. Printre principalele beneficii ale acestor servicii se numara: cresterea vanzarilor si a profitului. Acestea sunte cele mai puternice argumente pentru Paid Media.

Echipa agentie marketing online, HOLD Marketing echipa de digital marketing

Ai nevoie de serviciile noastre ca Agentie Paid Media, la fel ca aceste companii

Poti culege beneficiile Paid Media indiferent de industria in care te pozitionezi. Chiar daca oferi un serviciu nisat sau esti o companie cu traditie pe piata. Poti studia portofoliul nostru de clienti de care se ocupa specialistii nostri in marketing.

dEpurtat.ro client hold marketing
Logo POEMA, Client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Obio Client hold marketing
Logo RTC, client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Logo Robestshop, client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Atlas Copco client HOLD Marketing

Specialisti certificati si cu experienta in Paid Media, care iti aduc rezulatele pe care le vrei

Este important de retinut faptul ca, desi la un moment dat, colaborarea noastra isi va lasa amprenta si tot ceea ce vei avea pe partea de promovare va fi imbunatatit de noi, incepem prin a lucra cu ceea ce ai deja, adica bugetul si traficul tau real. Folosind tehnicile potrivite si cu expertiza specialistilor din cadrul Hold Marketing, vei obtine mai multe conversii din contextul actual. Si asta inseamna expertiza.

HOLD Marketing Agentie Google Partner
HOLD Marketing Agentie Meta Business Partner
HOLD Marketing Agentie TikTok Partner
HOLD Marketing Agentie Criteo Partner
Teodora Pop - PPC Specialist Certificat Meta Media Buying Professional
Specialistii HOLD Marketing Certificati Google Ads Search
Specialistii HOLD Marketing Certificati Google Ads Display
Specialistii HOLD Marketing certificati lean six sigma

Paid Media cu rezultate vizibile

Unul din motivele pentru care recomandam folosirea Paid Media este faptul ca obtinem rezultate vizibile si usor contorizabile. Astfel, daca vrem sa imbunatatim cifrele, aceasta este o metoda foarte buna.

Google Ads

Google Ads, cu plasamentele Search & Shopping, precum si cu cele de tip Display & Youtube, sunt rentabile deoarece vor ajunge in formula cea mai digerabila, fix acolo unde trebuie, mai exact, in vizorul utilizatorilor cu cel mai mare potential de a deveni clienti platitori.

Facebook Ads

Da, ne bazam pe date si pe relevanta plasarii anuntului. Insa nu facem niciodata rabat de la creativitate. Astfel, anunturile de pe Facebook vor avea un randament bun si isi vor ocupa locul in cadrul strategiei de Paid Media.

TikTok Ads

In mod normal am spune ca principalul atu al includerii anunturilor pe TikTok este creativitatea si abordarea mai non-conformista. Insa, din experienta noastra am constatat ca avem mai mult de castigat pe partea de brand awareness in randul consumatorilor tineri, care nu isi diversifica la fel de mult canalele de informare sau entertainment, sau care au tendinta de a ramane intr-o zona destul de nisata.

Programmatic Ads

Ce vrea sa stie orice client care beneficiaza de servicii Paid Media? Ca anuntul lui ajunge pe toate platformele si canalele relevante si ca va va avea o rata de conversie cat mai buna. Cum ne asiguram clientii ca acest lucru se intampla? Cu Programmatic Ads, care au la baza un sistem de targetare ecommerce foarte complex si care nu sunt blocate de adblockere.

Audit Campanii PPC

Ne asiguram ca oferim rezultate cat mai bune ca Agentie Paid Media lucrand cu date concrete. Iar primele date pe care trebuie sa le culegem sunt cele rezultate de pe urma unui audit realizat cu simt de raspundere. Astfel, realizam audit de campanii PPC pentru a sti exact de unde plecam si ce putem imbunatati la strategia de comunicare inainte de a lucra la buget sau trafic.

Agentie Paid Media cu focus pe profitabilitate

Ne asiguram ca oferim rezultate cat mai bune ca Agentie Paid Media lucrand cu date concrete. Iar primele date pe care trebuie sa le culegem sunt cele rezultate de pe urma unui audit realizat cu simt de raspundere. Astfel, realizam audit de campanii PPC pentru a sti exact de unde plecam si ce putem imbunatati la strategia de comunicare inainte de a lucra la buget sau trafic.

CRO

optimizarea ratei de conversie

CPA

cost / conversie

MER

marketing efficiency ratio

PROFIT

Paid Media aduce rezultate vizibile si imediate

Poti urmari cu usurinta tot ceea ce se intampla in jurul unui ad platit, ceea ce face intregul proces de Paid Media pentru un brand, 100% traceable. Adica stii unde ai alocat buget si ce randament a avut fiecare suma.

Cum lucram cu tine in calitate de Agentie Paid Media

Este ok sa nu fii hotarat din prima cu privire la ce doresti sa obtii de la o colaborare cum nu ai mai avut pana acum. Iar pentru a-ti arata ca te intelegem cu adevarat si ca suntem flexibili, am pregatit diverse formule de colaborare, pentru ca tu sa te bucuri de sustinerea si serviciile de care ai nevoie.

Digital Marketing Outsourcing

Luam tot ce tine de promovare in mediul online de pe mainile tale. Tu iti poti pastra toata energia pentru deciziile mari de business. Cum stii daca serviciile pe care ti le oferim acum vor fi bune si mai tarziu? In baza sigurantei ca vei avea o colaborare dinamica, ca ne putem adapta si putem scala orican si oricat vei avea nevoie.

Serviciile pe care ti le oferim sunt fix cele care vor da randament pentru business-ul tau. Nu oferim servicii tip sablon si analizam toate datele ce tin de compania ta. Aceste analize vor fi facute inainte de a lua vreo decizie si de a crea o strategie.

Staff Augmentation

Nu vei ramane niciodata fara oameni cheie in momentele care conteaza cel mai mult. Serviciul de Staff Augmentation pe care il oferim, iti poate acoperi oricand necesarul de oameni lipsa, indiferent de situatie. Chiar si din scurt, vei avea pe cineva care va putea sa acopere necesarul de expertiza de marketing din companie. Mai mult, putem asigura personal indiferent de gradul de senioritate si care sa acopere diverse pozitii de marketing chiar si pe perioade extinse.

Consultanta

Ne place sa fim generosi cu cunostintele noastre, motiv pentru care ne angajam sa oferim servicii de consultanta prin intermediul carora angajatii tai sa dobandeasca mai multe skill-uri in zona de marketing. Chiar si echipa interna poate ajunge la un nivel de performanta al unei agentii specializate, atata timp cat sunt pregatiti de catre specialisti si primesc acces la informatii de la acestia.

Time & Materials

Facturam prin metoda time & materials, cu alte cuvinte, vei plati pentru timpul lucrat pe proiect, colectand date, evaluandu-le si creand strategiile potrivite pentru tine. Acest tip de colaborare permite o mai buna intelegere a serviciilor prestate si a ceea ce tu primesti in calitate de client final.

Toti colegii nostri folosesc sistemul de time-reporting, unde noteaza zilnic orele si taskurile pe care au lucrat pentru fiecare proiect in parte. La final de luna, generam rapoarte de activitate cu aceste informatii, rapoarte pe care le trimitem clientilor, pentru ca si acestia sa aiba o imagine cat mai clara a activitati pe proiect. Facturarea se face in baza valorilor stabilite prin contract.

Hold Marketing in presa

Luam din piata informatii pe care le trecem prin filtrul valoros al celor mai experimentati dintre colegii nostri. Insight-urile astfel obtinute sunt apoi impartasite cu ceilalti prin intermediul articolelor de specialitate pe care acestia le semneaza. Iar noi suntem mereu mandri de aceste realizari.

Aparitii Media HOLD Marketing in Wall-Street
Aparitii Media HOLD Marketing in iQads
Aparitii Media HOLD Marketing in The Woman
Aparitii Media HOLD Marketing in Retail.ro
Aparitii Media HOLD Marketing in PRO TV
HOLD Marketing Aparitie Media Adevarul.ro

Oamenii din spatele brandului nostru de succes!

Fa cunoscinta cu oamenii din spatele fiecarei decizii inspirate si fiecarei strategii de succes a companiei. Hold Marketing este parte a grupului Roweb., o companie se lauda cu peste 150 de specialisti in digital marketing si dezvoltare de software.

viorel costea, board member, agentie marketing online
Viorel Costea
Board Member
Servicii LinkedIn Ads HOLD Marketing
mirel ionescu, board member, agentie marketing online
Mirel Ionescu
Board Member
Servicii LinkedIn Ads HOLD Marketing
sorin trifu, ceo, agentie marketing online
Sorin Trifu
CEO & Board Member
Servicii LinkedIn Ads HOLD Marketing
andrei manolache, account director, agentie marketing online
Andrei Manolache
Account Director
Servicii LinkedIn Ads HOLD Marketing
mihaela ratan, head of social media, agentie marketing online
Mihaela Râtan
Head of Social Media
Servicii LinkedIn Ads HOLD Marketing
Corina Ortan, head of ppc, agentie marketing online
Corina Ortan
Head of PPC
Servicii LinkedIn Ads HOLD Marketing

Sfaturi si trucuri de pe blogul nostru

Afla ultimele noutati din industrie de la colegii nostri.