Agentie Paid Social

Agentia de Facebook Ads pe care ti-ai fi dorit sa o descoperi mai repede

Hai sa iti aratam cum domina echipa noastra campaniile Facebook Ads. Iti oferim servicii Facebook Ads prin care sa iti domini industria si sa cresti ROI-ul.

Strategii de promovare Facebook construite pentru a castiga

Dezvoltarea Audientelor

Nu mai este un secret pentru nimeni ca o audienta bine definita este sosul secret al succesului pentru promovarea pe Instagram & Facebook.. Tu stii deja cine este clientul tau ideal, iar datoria noastra este sa consturim audiente relevante (audiente personalizate sau lookalike) pentru a ajunge cu reclamele fix la publicul tinta.

Killer Ad Copy & Creative

Odata ce am definit publicul, trebuie sa ajungem la el cu reclame uimitoare, care se remarca in multime. Combinand textul anuntului cu elemente vizuale atragatoare, consturim reclame care opresc utilizatorii din scroll in newsfeed si ii inspiram sa interactioneze cu noi.

Optimizarea Ratei de Conversie

In timp ce majoritatea agentiilor se multumesc sa genereze pur si simplu clienti potentiali calificati, noi ducem lucrurile la nivelul urmator: ne asiguram ca acesti clienti potentiali vor converti dupa click. Cu o pagina de destinatie bine construita, putem imbunatati ratele de conversie cu +400% in medie.

Optimizare Zilnica

Nu exista niciun pilot automat aici. Suntem de parere ca nicio campanie nu este vreodata „suficient de buna”. Rezultatele se pot imbunatati mereu si asa abordam noi in fiecare zi optimizarea campaniilor. Analizam. Optimizam. Repetam.

Si lista poate continua…

 • Lead Ads
 • MVP Tests
 • Dynamic Ad Creative
 • Carousel Ads
 • Instagram Ads
 • Remarketing
 • Audiente Lookalike
 • Verificare / generare Pixel Tracking
 • Setare Conversion Tracking
 • Placement Specific Creative
 • Integrare cu orice CMS (Woocommerce, Magento, Opencart) sau SaaS (Shopify, Gomag, MerchantPro)
 • Integrare Product Feed Catalog

Plasam reclame pe orice retea de socializare majora

Scriem povesti de succes. Si ne place sa le impartasim!

Comunicarea cu echipa Hold se face foarte facil, fiind întotdeauna deschiși să folosească toate canalele existente. Sunt orientați spre soluții și promți în rezolvarea tuturor solicitărilor venite din partea noastră. Recomand serviciile oferite de Hold Marketing celor care caută să colaboreze cu o echipă de încredere. Toți specialiștii din cadrul firmei sunt profesioniști și implicați în ceea ce fac. Echipa este tânără, entuziastă, cu informații la zi din domeniul în care activează.

Anca Emilia Lăcătuș
COO
Alphaville Arena

Trei pasi pentru a incepe dominarea reclamelor pe Social Media

Intalnirea de cunoastere

Vom avea un prim apel rapid pentru a afla mai multe despre afacerea ta si despre obiectivele de promovare, astfel incat sa ne asiguram ca sunte „the perfect match”.

Analiza Contului

Vom analiza strategia ta actuala de promovare pe Social Media si vom raporta constatarile noastre impreuna cu recomandari de crestere. Daca nu rulezi reclame, vom face o analiza la nivel de competitori si vom raporta activitatile acestora.

Incepem Dominarea

Iti vei uni fortele cu una din cele mai apreciate agentii de Social Media din Romania si vei urmari cresterea rentabilitatii investitiei tale.