AGENȚIE PARTENERĂ GOOGLE

Rețeaua de parteneri Google îți oferă acces la o agenție digitală în care poți avea încredere!

În calitate de agenție oficială Google Partner, suntem recunoscuți ca partener de afaceri de încredere de către Google. Când lucrezi cu noi, lucrezi cu specialiști de digital marketing care au experiență dovedită și au capacitatea de a-ți ajuta afacerea să se dezvolte online.

Acreditare Google Partner

Procesul de obținere a prestigioasei insigne Google Partner este exigent și continuu. În atingerea statutului nostru, am demonstrat următoarele:

Experți atestați

Echipa noastră are experți certificați Google Ads, în Rețeaua de căutare, Cumpărături Google și Rețeaua de Display. Rămânem la curent cu noile instrumente și tehnici, reactualizându-ne examenele în mod constant.

Cele mai bune practici

Implementăm cele mai bune practici recomandate în conturile Google Ads ale clienților noștri pentru a maximiza investiția acestora în publicitatea plătită.

Rezultate dovedite

Oferim în mod constant rezultate clienților noștri, iar acest lucru a fost demonstrat și către Google. Concret, clienții noștri obțin rentabilitatea investiției pe care și-o doresc și pe care o merită.

Cu un pas în față

Primim acces exclusiv la noile beta, instrumente și resurse de la Google, ceea ce înseamnă că putem identifica oportunități de creștere pentru afacerea ta și te ajutăm să rămâi în fața competiției.

Specializări Google Partner

În calitate de Google Partner avem și specializări care sunt afișate pe sigla Partner. În prezent le deținem pe următoarele:

Specialiști în Rețeaua de Căutare (Search)

HOLD Marketing a demonstrat performanță crescută a produsului și expertiză în conceptele de căutare de bază și avansate, inclusiv cele mai bune practici pentru crearea, gestionarea, măsurarea și optimizarea campaniilor de anunțuri afișate în Rețeaua de Căutare (Search).

Specialiști în Campaniile Mobile (Mobile)

HOLD Marketing a demonstrat performanță crescută a produsului și expertiză în conceptele de bază, și avansate, în publicitatea mobilă, inclusiv formatele de anunțuri, licitarea și direcționarea, precum și măsurarea și optimizarea campaniilor.

Specialiști în Rețeaua de Cumpărături (Shopping)

HOLD Marketing a demonstrat performanță crescută a produsului și expertiză în conceptele de bază și avansate în publicitatea pentru cumpărături, inclusiv crearea unui cont Merchant Center și a unui feed de date despre produse, precum și crearea și gestionarea campaniilor pentru Cumpărături pe Google.

DE CE SĂ LUCREZI CU O AGENȚIE PARTENERĂ GOOGLE?

Alege să lucrezi cu o agenție Google Partner și alegi să lucrezi cu o agenție de încredere, a celui mai mare motor de căutare din lume, pentru a-ți oferi rezultatele pe care le meriți.

Când ne oferi în gestionare marketingul digital al afacerii tale, poți fi sigur că primești cel mai înalt standard de muncă. Credem în marketingul digital etic, care oferă rezultate pentru clienții noștri, și ne mândrim cu gândirea progresivă care confirmă regulile Google. Nu vom pune niciodată site-ul tău în pericol de a fi penalizat cu o retrogradare, deoarece nu vom folosi niciodată și nu vom recomanda tehnici de marketing lipsite de etică.

Servicii asemănătoare