Agentie Pay Per Click

Lucreaza cu singura agentie PPC care iti va creste cu adevarat afecerea

Te-ai saturat sa te multumesti cu rezultate mediocre? Hai sa vorbim.

Agentie Pay Per Click care iti creste afacerea prin strategii complete de marketing

Plasam reclame pe orice retea de socializare majora

Lasam rezultatele sa vorbeasca despre noi!

Comunicarea cu echipa Hold se face foarte facil, fiind întotdeauna deschiși să folosească toate canalele existente. Sunt orientați spre soluții și promți în rezolvarea tuturor solicitărilor venite din partea noastră. Recomand serviciile oferite de Hold Marketing celor care caută să colaboreze cu o echipă de încredere. Toți specialiștii din cadrul firmei sunt profesioniști și implicați în ceea ce fac. Echipa este tânără, entuziastă, cu informații la zi din domeniul în care activează.

Anca Emilia Lăcătuș
COO
Alphaville Arena

Drumul spre dominarea in Google Ads incepe aici…

Intalnirea de cunoastere

Vom avea un prim apel rapid pentru a afla mai multe despre afacerea ta si despre obiectivele de promovare, astfel incat sa ne asiguram ca sunte „the perfect match”.

Analiza Contului

Vom analiza strategia ta actuala de promovare pe Google Ads si vom raporta constatarile noastre impreuna cu recomandari de crestere. Daca nu rulezi reclame, vom face o analiza la nivel de competitori si vom raporta activitatile acestora.

Incepem Dominarea

Iti vei uni fortele cu una din cele mai apreciate agentii de Paid Media din Romania si vei urmari cresterea rentabilitatii investitiei tale.

FAQs

Cand programezi primul call cu noi, ne vom pregati pentru intalnire, facandu-ne si noi temele de acasa. Iti vom analiza inainte de intalnire: afacerea, piata si competitorii, astfel incat sa ne putem concentra in timpul discutiei pe ceea ce conteaza mai mult pentru tine. La sfarsitul intalnirii, ambele parti, vom avea o idee buna daca suntem sau nu „the perfect match”.

Acest lucru poate parea evident, dar bugetul nostru minim impus este acel buget suficient de mare pentru a-ti atinge obiectivele. Daca credem ca este suficient pentru a obtine rezultatele setate, atunci este suficient de mare si pentru noi.

Nu doar ca vei avea acces la ele, dar tu le vei si detine. Si asta include atat conturile deja create, la care ne vei invita, cat si conturile pe care le cream noi pentru tine. Este nava ta, noi suntem doar capitanii.