Agentie Performance Marketing

Performance Marketing pentru cresteri fabuloase

HOLD Marketing Agentie Google Partner
HOLD Marketing Clutch logo color

Dincolo de promisiuni si asteptari, HOLD Marketing se lauda cu o echipa de peste 150 de specialisti, capabili sa livreze rezultate palpabile. Cu alte cuvinte, performance marketing in forma cea mai sincera. Avem incredere in expertiza colegilor nostri, in capacitatea de a interpreta trendurile si informatiile din piata si in modul in care livram cele mai bune servicii PPC. Astfel, indiferent de complexitatea proiectului pe care ni-l propui, de tipul de business pentru care vom lucra, avem capacitatea de a garanta cele mai bune rezultate.

Echipa agentie marketing online, HOLD Marketing echipa de digital marketing

Suntem Agentia de Performance Marketing a acestor companii

Oferim cu succes servicii de Performance Marketing acestor clienti. Cu unii avem deja ani de parteneriat in spate, cu altii lucram de mai putin timp, dar cu rezultate la fel de bune. Aceste companii au avut încredere în noi și s-au convins de calitatea serviciilor pe care le oferim. De la companii mici la multinaționale, toți au avut rezultatele așteptate de la campaniile pe care le-am realizat pentru ei.

dEpurtat.ro client hold marketing
Logo POEMA, Client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Obio Client hold marketing
Logo RTC, client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Logo Robestshop, client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Atlas Copco client HOLD Marketing

Ce ne recomandă ca Agentia de Performance Marketing a momentului?

Tot ceea ce oferim clientilor nostri! Insa, daca ar fi sa vorbim strict despre Performance Marketing, cea mai buna recomandare a noastra consta in certificarile specialistilor nostri. Lucram cu toate informatiile si tehnicile noi din piata, pentru ca tu sa poti obtine conversii de la bugetul si traficul tau actual.

HOLD Marketing Agentie Google Partner
HOLD Marketing Agentie Meta Business Partner
HOLD Marketing Agentie TikTok Partner
HOLD Marketing Agentie Criteo Partner
Teodora Pop - PPC Specialist Certificat Meta Media Buying Professional
Specialistii HOLD Marketing Certificati Google Ads Search
Specialistii HOLD Marketing Certificati Google Ads Display
Specialistii HOLD Marketing certificati lean six sigma

Rezultate exceptionale cu servicii PPC

Facute cum trebuie, acest tip de servicii iti pot genera crestere in conversii si trafic. Facute de catre noi, stii exact pe ce rezultate te bazezi.

Performanta in Google Ads

Dincolo de servicii PPC profesionale, specialistii HOLD Marketing isi asigura cresterea vizibilitatii in mod relevant, dubland eforturile cu plasamente Search & Shopping de la Google. Astfel, brandul tau nu doar va fi vazut de mai multe persoane, ci va fi vazut de mai multe persoane din grupul tau tinta, adica iti crestem vizibilitatea acolo unde ai cele mai mari sanse sa vinzi.

Facebook Ads cu un randament si mai bun

Ce facem la HOLD Marketing pentru a-ti asigura servicii de Performance Marketing prin Facebook Ads? Cuplam in cel mai inspirat mod posibil creativitatea cu datele care ne arata cum sa fim relevanti.

Reclame Creative TikTok Ads

Sunt multe motivele pentru care ne place sa realizam reclame TikTok. Pe langa faptul ca permit navigarea printre produsele promovate fara a parasi platforma si faptul ca plasamentele sunt full-screen si nu trebuie sa impartim sptiul publicitar cu nimeni, mai este un aspect care ne garanteaza rezultate extraodrinare: CPM-urile foarte mici.

Programmatic Ads cu focus pe rentabilitate

Nu ne-am putea numi Agentie de Performance Marketing fara a oferi servicii de calitate atunci cand vine vorba de Programmatic Ads. Acestea sunt utile in atragerea atentiei unui numar cat mai mare de utilizatori relevanti prin sisteme de targetare ecommerce complexe. De unde vine performanta? Din faptul ca aceste anunturi nu sunt blocate de ad-blockere si ca au rate de conversie excelente atunci cand le aplicam la audiente de remarketing.

Audit Campanii PPC

Pentru a inregistra cele mai bune rezultate, prima data trebuie sa intelegem cu ce lucram. Daca ai avut campanii de reclame PPC in trecut, un audit ne va da informatii importante cu privire la ce a functionat, de ce, ce nu a functionat, de ce, cum putem schimba acest lucru. Auditul este un instrument important care ne sa un insight pretios despre brandurile cu care lucram, iar noi ne straduim sa il facem cat mai bine.

Agentie de Performance Marketing cu focus pe rentabilitate

Stim ca, oricat de creativa este o reclama si oricat de frumos este structurata o campanie, la final ideea e ca aceasta sa fie profitabila si sa aduca rezultatele pe care clientii le asteapta. Acesta este unul dintre lucrurile pe care le avem in minte atunci cand incepem sa lucram la orice nou proiect. Care sunt parametrii la care suntem atenti?

CRO

optimizarea ratei de conversie

CPA

cost / conversie

MER

marketing efficiency ratio

PROFIT

Am avut rezultate concrete de Perfomance Marketing pentru mai multe branduri

Ne bucuram sa spunem ca am avut rezultate foarte bune ca Agentia de Performance Marketing a acestor branduri. Unele dintre aceste proiecte au fost atat de bine realizate incat au devenit studii de caz. Te invitam sa descoperi tehnicile pe care le folosim si la ce sa te astepti de pe urma colaborarii noastre.

Cum putem lucra cu tine in calitate de Agentie de Performance Marketing?

Din vasta noastra experienta am invatat ca nu exista doua proiecte sau doi clienti care sa se asemene in cerinte atat de mult incat sa se justifice oferirea unui singur model rigid de colaborare, oricat de bine ar fi functionat acesta in trecut. Astfel, pornim la drum cu acest parteneriat in cel mai flexibil mod cu putinta. Descopera mai jos modelele noastre de colaborare.

Digital Marketing Outsourcing

Putem lucra impreuna, chiar ne vom consulta destul de mult. Dar cel mai bine merg lucrurile atunci cand lasi campania de marketing online si tot ce tine de aceasta in seama noastra, pentru ca tu sa te poti concentra pe partile din business unde noi nu te putem ajuta. Colaborarea noastra este una dinamica si putem adapta nivelul de implicare in functie de cat de necesara este acesta.

Staff Augmentation

In baza acestui serviciu, companiile cu care colaboram pot beneficia de ajutorul unor specialisti din cadrul agentiei care sa lucreze o perioada in regim in-house pentru a suplimenta necesarul de resurse umane. Partenerii nostri nu mai privesc cu frica perioadele in care volumul de munca ar putea creste brusc sau atunci cand angajatii din departamentul de marketing ar pleca in concedii prelungite, programate sau neprogramate. Putem suplimenta personal pentru orice tip de pozitie, indiferent de gradul de senioritate necesar (junior, middle sau senior).

Consultanta

Pe langa serviciile de digital marketing pe care le ofera specialistii HOLD Marketing, oferim si servicii de consultanta, pentru ca si membrii echipei tale in-house sa poata ajunge la nivelul de perfomanta pe care ti-l doresti. Ii ajutam sa dobandeasca skillset-urile necesare cu acces la date despre piata si insight-uri din partea specialistilor nostri. Profita de pe urma experientei acumulate de catre profesionistii nostri mai mult decat punctual, pentru proiecte si campanii si ajuta-ti echipa interna sa creasca odata cu compania, pe o traiectorie frumoasa.

Time & Materials

Daca suntem prima Agentie de Performance Marketing cu care lucrezi si inca nu stii exact ce model de colabrare sa folosesti, poti apela cu incredere la serviciile noastre. Lucram pe sistemul time&materials, unde colegii alocati pe poiect isi noteaza zilnic orele si taskurile, iar facturile sunt emise in baza fee-urilor discutate la semnarea contractului. Mai mult, suntem o agentie de marketing online care poat acoperi orice tip de pozitie de marketing digital, procedura de facturare fiind aceeasi in cazul oricarui tip de serviciu oferit. Pe factura vor aparea doar orele petrecute in mod real pe proiect.

HOLD Marketing in presa

Ce inseamna best-practice in domeniu? Poti afla oricand de la colegii nostri care contribuie cu materiale de specialitate in diverse publicatii.

Aparitii Media HOLD Marketing in Wall-Street
Aparitii Media HOLD Marketing in iQads
Aparitii Media HOLD Marketing in The Woman
Aparitii Media HOLD Marketing in Retail.ro
Aparitii Media HOLD Marketing in PRO TV
HOLD Marketing Aparitie Media Adevarul.ro

Echipa de management responsabila de succesul HOLD Marketing!

Fa cunostinta cu echipa noastra de management. HOLD Marketing, o companie de profil ce reuneste sub acelasi acoperis in jur de 150 de specialisti, este parte a grupului Roweb.

viorel costea, board member, agentie marketing online
Viorel Costea
Board Member
Servicii LinkedIn Ads HOLD Marketing
mirel ionescu, board member, agentie marketing online
Mirel Ionescu
Board Member
Servicii LinkedIn Ads HOLD Marketing
sorin trifu, ceo, agentie marketing online
Sorin Trifu
CEO & Board Member
Servicii LinkedIn Ads HOLD Marketing
andrei manolache, account director, agentie marketing online
Andrei Manolache
Account Director
Servicii LinkedIn Ads HOLD Marketing
mihaela ratan, head of social media, agentie marketing online
Mihaela Râtan
Head of Social Media
Servicii LinkedIn Ads HOLD Marketing
Corina Ortan, head of ppc, agentie marketing online
Corina Ortan
Head of PPC
Servicii LinkedIn Ads HOLD Marketing

Blogul nostru

Citeste ultimele noutati, sfaturi si trucuri de pe blog, de la colegii nostri, specialisti in industrie.