fbpx
Hold Marketing - Agentie digitala Craiova - Logo

Agentie SEO – Crestere Organica

Crestem traficul organic pe site-ul tau, utilizand tehnici „white hat” SEO. Avem o abordare mai speciala cand vine vorba de SEO, ceea ce inseamna ca depunem eforturi in tehnici ce maresc valoarea site-ului si cautarea pe un termen lung.

Hold Marketing Agentie de publicitate - Agentie SEO

Agentie SEO Craiova

Continut SEO

Redactam continut SEO relevant pentru nisa ta. Continutul il putem publica pe blogul tau intern sau pe site-urile partenere Hold.

Keywords

Analizam cuvintele cheie de interes si extindem lista permanent. Incercam sa afisam site-ul tau pentru cat mai multe cuvinte cheie de interes.

Monitorizare

Monitorizam permanent campaniile SEO si le raportam lunar catre client. Analiza pe campanii va fi zilnica, iar acolo unde descoperim noi zone de extindere, actionam.

Cum te ajuta o agentie SEO?

Ce este SEO?

SEO este derivat de la Search Engine Optimization. SEO este o metoda de promovare organica care creste calitatea si cantitatea traficului de pe site-ul tau.

Tehnici SEO

SEO este un proces de lunga durata, care necesita monitorizare si administrare permanenta. Spre deosebire de campaniile PPC unde rezultatele vin relativ repede, SEO ne ajuta sa crestem notorietatea brand-ului organic, la preturi reduse.

De ce este important SEO?

Cautarile Organice sunt cea mai importanta sursa care genereaza trafic
Studiile arata ca peste 80% din vanzarile online sunt venite prin cautarile organice.

Cresti credibilitatea utilizatorilor si rata de conversie
Prin redactarea articolelor pentru blogul intern, ajungi in topul Google pe diferite cuvinte cheie. Utilizatorii prefera sa citeasca articole care ofera valoare cititorului, iar astfel ii cresti increderea.

Cum functioneaza SEO?

Noi am clasificat procesul SEO in 2 categorii foarte importante: on-page si off-page.

On-Page
Inainte de a incepe un proces SEO, specialistii HOLD analizeaza website-ul tau si ne asiguram ca respecta prevederile Google. Tot in aceasta etapa de analiza, implementam tool-urile de monitorizare si verificam indexarea in motoarele de cautare. La final, pregatim sitemap-ul cu fluxul paginilor, pe care il trimitem catre Google.

Off-Page
Dupa ce ne asiguram ca site-ul este optimizat on-page, incepem sa lucram la referintele externe. Off-page (sau link-building) este un factor foarte important pentru algoritmul Google. Cu ajutorul link-building construim o credibilitate puternica pentru site-ul tau. Trimitem trafic de pe site-uri cu o autoritate mare si accesate de mii de utilizatori zilnic.
Cum facem asta? Redactam advertoriale SEO branded pe care ulterior le incarcam pe site-urile partenere (site-uri de stiri; site-uri nisate) si facem trimitere catre site-ul tau.

Continutul
Continutul este cel mai important aspect pentru SEO. Articolele redactate profesional, care ofera valoare si informatie de calitate utilizatorilor fac diferenta. Echipa noastra de copywriteri produce articole lunar pentru blogurile interne ale clientilor. Exista 2 tipuri de articole care sunt necesare oricarui site: articole SEO (care se bazeaza pe tehnicile procesului si sunt orientate catre motorul de cautare) si articolele informative (care sunt orientate catre client).

De ce sa alegi Hold Marketing?

01

Toate serviciile livrate de catre agentie sunt produse 100% in-house, fara sa externalizam nimic. Avem o echipa completa de creatie, alcatuita din: dezvoltatori web, graficieni, strategi marketing, copywriters si manageri de proiect. Astfel tu ai acces la intreaga noastra echipa creativa, la un pret accesibil.

02

Ne plac inceputurile, iar noi ne dorim ca fiecare start sa fie un inceput de parteneriat pe termen lung. Peste 65% din clientii nostri, se afla alaturi de noi si astazi, ceea ce ne da incredere si ne responsabilizeaza mai mult. Credem cu tarie in zicala „sa ajungi in top este usor, sa te mentii acolo este o provocare”, iar pentru noi fiecare zi este o provocare.

03

Oferim un ciclu complet de servicii: dezvoltare web, marketing online, grafic design si redactare continut SEO. Am adoptat acest concept pentru a veni in sprijinul clientilor, cu un pachet complet de servicii. Alocam un manager de cont fiecarui client, pentru a gestiona proiectele in interiorul agentiei si a tine legatura cu acesta.

Ce primesti daca lucrezi cu noi?

HOLD are echipa completa, alcatuita din strategi de marketing, copywriteri, graficieni si dezvoltatori web. Astfel putem oferi servicii complete, care sa genereze rezultate uimitoare.

Echipa completa

Toate serviciile sunt produse in-house fara sa externalizam nimic. Poti sa ai acces la intreaga noastra echipa creativa, la un pret rezonabil.

Performanta

Suntem in cautare de performanta pentru toate conturile pe care le administram. Ne dorim sa obtinem cele mai bune rezultate cu bugetele de promovare.

Consultanta

Analizam conturile si afacerea propiu-zisa pentru a putea lua cele mai bune decizii. Vei primi consultanta si in alegerea bugetului de publicitate.

Site-uri Partenere

Hold Marketing Agentie de publicitate - Antena1
Hold Marketing Agentie de publicitate - Capital
Hold Marketing Agentie de publicitate - Mediafax
Hold Marketing Agentie de publicitate - Wall-Street
Hold Marketing Agentie de publicitate - Ziarul Financiar
Hold Marketing Agentie de publicitate - BZI
Hold Marketing Agentie de publicitate - Bugetul
Hold Marketing Agentie de publicitate - Stirile PRO TV
Hold Marketing Agentie de publicitate - Economica.net
Hold Marketing Agentie de publicitate - Financiarul
Hold Marketing Agentie de publicitate - Gazeta de Sud
Hold Marketing Agentie de publicitate - Adevarul.ro
Hold Marketing - Agentie digitala Craiova - Logo

Ei au deja incredere in serviciile noastre!

O parte din clienti

Geam Balcon client - Hold Marketing Craiova
Milandre client - Hold Marketing Craiova
Sensors Report client - Hold Marketing Craiova
Curtea Regala client - Hold Marketing Craiova
Dentist-Dana client - Hold Marketing Craiova
Casa Bravo client - Hold Marketing Craiova
Casa Bravo Residence client - Hold Marketing Craiova
Alternative Eco Energy client - Hold Marketing Craiova
AgroAuto Marketplace client - Hold Marketing Craiova
Andra client - Hold Marketing Craiova
Hold Marketing - Agentie digitala Craiova - Logo

Ce spun clientii

Meniu