ANIMAȚII VIDEO

O agenție creativă de animații video care vând.

AjutĂm brand-urile să spună povești video de impact și să genereze conversii.

Videoclipurile noastre ajung la inima utilizatorilor.

Știm cu toții că o imagine poate spune mai mult de o mie de cuvinte – imaginează-ți ce poate face un videoclip. Suntem o agenție de marketing video cu experiență, dedicată creării de videoclipuri de înaltă calitate, folosindu-ne de expertiza noastră în digital marketing.

Campaniile noastre nu se referă doar la punerea în evidență a ceva, sau la a face acel ceva să arate frumos, ci se referă la obținerea de rezultate reale. Cu o echipă de profesioniști în marketing video cu experiență și o echipă de producție de top, suntem cel mai bine plasați pentru a te ajuta să spui o poveste vizuală care va rămâne în mintea clienților tăi.

Creativitate combinată cu un obiectiv

Videoclipul este eficient doar atunci când are un scop clar în spate. Fără scop, este aproape inutil și aproape garantat că va fi uitat. Așa că ne asigurăm că videoclipul se potrivește scopului, nu invers. Indiferent dacă vrei să generezi mai mulți clienți potențiali, să crești conversiile, sau să crești gradul de cunoaștere a brand-ului, ne concentrăm întotdeauna pe atingerea unui obiectiv.

Ca în cazul oricărui proces creativ, începem prin a îți cunoaște afacerea și clienții, astfel încât să putem atinge cu adevărat ceea ce își vor dori. Vom avea apoi o sesiune de brainstorming pentru a identifica cel mai bun tip de videoclip pentru nevoile tale, precum și modul în care îl vom executa.

Tipuri de video pe care le putem crea:

  • Studii de caz
  • Prezentare produs
  • Brand video
  • Social Media (Reels) / TikTok

În calitate de agenție de marketing video, vom fi cei mai în măsură să te sfătuim care tip va funcționa cel mai bine – putem chiar să îți propunem o strategie care combină o serie de abordări diferite.

Procesul nostru

Lucrurile grozave nu se întâmplă întâmplător, iar o campanie video nu face excepție. Avem un proces încercat și testat care ne asigură că putem oferi direcție și asistență de la un capăt la altul, în timp ce bifăm toate căsuțele pentru succes. Iată ce presupune:

Pregătirea pentru videoclipul tau începe cu echipa noastră, care analizează ceea ce va rezona cu publicul tău, precum și tehnicile și canalele ideale de utilizat. Echipa noastră analizează datele pentru a judeca conținutul concurenței, persoanele ideale pentru publicul țintă și cele mai eficiente canale de marketing pentru a îți plasa videoclipul.

Aceasta ar putea fi o oportunitate de a crește rata de conversie a unei pagini cu un videoclip captivant, de a atrage mai mulți vizitatori pe site-ul tău cu o campanie plătită, sau de a construi un public pe YouTube. Nu vom trece la crearea unui videoclip fără informațiile necesare despre afacerea ta. Din cercetările noastre, a fost creat un concept inițial pentru a ajuta la stabilirea scenei pentru o campanie video de succes.

Aceasta este etapa esențială de planificare în care organizăm crearea videoclipului tău și totul începe cu un brief creativ grozav. Vom trece apoi la alte aspecte ale procesului de planificare, de la scenariu și scriere de scenarii, până la legătura cu publicul interesat, pentru a ne asigura că filmarea în sine decurge fără probleme.

Când vine vorba de ziua filmării, experții noștri vor fi la fața locului pentru a oferi direcția creativă și pentru a se asigura că filmările sunt executate într-un mod dinamic și captivant. Dorim să eliminăm stresul, astfel încât să te poți bucura de proces. În post-producție, vom vedea videoclipul tău cum prinde viață prin editare, care spune povestea în cea mai coerentă modalitate.

Munca nu se oprește odată ce videoclipul tău a fost realizat. Trebuie să funcționeze bine după, și aici intervine expertiza noastră de marketing. Ne vom asigura că campania ta video este implementată corect și configurată pentru succes.