ANIMAȚII VIDEO

O agenție creativă de animații video care vând.

AjutĂm brand-urile să spună povești video de impact și să genereze conversii.

Videoclipurile noastre ajung la inima utilizatorilor.

Știm cu toții că o imagine poate spune mai mult de o mie de cuvinte – imaginează-ți ce poate face un videoclip. Suntem o agenție de marketing video cu experiență, dedicată creării de videoclipuri de înaltă calitate, folosindu-ne de expertiza noastră în digital marketing.

Campaniile noastre nu se referă doar la punerea în evidență a ceva, sau la a face acel ceva să arate frumos, ci se referă la obținerea de rezultate reale. Cu o echipă de profesioniști în marketing video cu experiență și o echipă de producție de top, suntem cel mai bine plasați pentru a te ajuta să spui o poveste vizuală care va rămâne în mintea clienților tăi.

Creativitate combinată cu un obiectiv

Videoclipul este eficient doar atunci când are un scop clar în spate. Fără scop, este aproape inutil și aproape garantat că va fi uitat. Așa că ne asigurăm că videoclipul se potrivește scopului, nu invers. Indiferent dacă vrei să generezi mai mulți clienți potențiali, să crești conversiile, sau să crești gradul de cunoaștere a brand-ului, ne concentrăm întotdeauna pe atingerea unui obiectiv.

Ca în cazul oricărui proces creativ, începem prin a îți cunoaște afacerea și clienții, astfel încât să putem atinge cu adevărat ceea ce își vor dori. Vom avea apoi o sesiune de brainstorming pentru a identifica cel mai bun tip de videoclip pentru nevoile tale, precum și modul în care îl vom executa.

Tipuri de video pe care le putem crea:

  • Studii de caz
  • Prezentare produs
  • Brand video
  • Social Media (Reels) / TikTok

În calitate de agenție de marketing video, vom fi cei mai în măsură să te sfătuim care tip va funcționa cel mai bine – putem chiar să îți propunem o strategie care combină o serie de abordări diferite.

Procesul nostru

Lucrurile grozave nu se întâmplă întâmplător, iar o campanie video nu face excepție. Avem un proces încercat și testat care ne asigură că putem oferi direcție și asistență de la un capăt la altul, în timp ce bifăm toate căsuțele pentru succes. Iată ce presupune: