fbpx
Hold Marketing - Agentie digitala Craiova - Logo

Branding – Creare brand

Ajuta-ti afacerea sa se remarce, atat in mediul online cat si in cel fizic, printr-un process de creare brand corect! Un design unic, special creat pentru business-ul si proiectele tale, este elementul ce te va propulsa in fata concurentei! Poti incepe prin dezvoltarea si proiectarea unui logo brand care sa includa elementele importante ale afacerii tale. Aici, la Hold Marketing, poti beneficia de intreaga echipa creativa, pentru crearea unui design distinct, personalizat, si de impact, cat si de o promovare de success.

  Hold Marketing Agentie de publicitate - Branding

  Unelte folosite

  In actiunea noastra de crearea brand design potrivit pentru tine, utilizam tools-uri de ultima generatie. Astfel, rezultatele vor fi calitative si de succes. Printre uneltele noastre, se numara si:

  Hold Marketing Agentie de publicitate - Illustrator
  Hold Marketing Agentie de publicitate - Photoshop
  Hold Marketing Agentie de publicitate - Adobe XD
  Hold Marketing - Agentie digitala Craiova - Logo

  Brand-ul si Afacerea Ta

  Ce este branding-ul?

  Procesul de branding este baza de la care porneste orice strategie de marketing. Branding-ul te ajuta sa iti definesti afacerea in mintea consumatorilor. Aici la HOLD avem experienta in construirea marcilor care inspira si ofera valoare clientilor. Am creat comunitati stranse in jurul brand-urilor.

  HOLD Agency
  Proiectam experiente digitale care te duc la nivelul urmator. Construim si lansam afaceri care interactioneaza cu clientii sai, construim comunitati si crestem vanzarile.

  Brandul Tau
  Brandul tau este cel mai valoros activ al afacerii tale. Construim pachete de branding care spun povestea afacerii tale si reflecta valorile firmei.

  De ce ai nevoie de un brand, nu doar de un logo?

  5 motive pentru care ai nevoie de branding

  Te conectezi cu clientii
  Brandurile de succes se conecteaza emotional cu clientii. Cand un client cumpara produsele tale, el stie ca a luat cea mai buna decizie. Ambasadorii brand-ului tau sunt chiar clientii tai.

  Genereaza recomandari
  Oamenii obisnuiesc sa impartaseasca pareri despre produsele/serviciile pe care le-au achizitionat.

  Motiveaza angajatii
  Stabilirea unei imagini clare a brand-ului ofera claritate si angajatilor si maresc dorinta acestora de succes. Brand-urile stabilesc linii directoare pentru modul in care ar trebui sa actioneze, iar angajatii stiu exact ce au de facut.

  Creeaza experienta
  Clientii isi doresc o experienta placuta atunci cand cumpara de la tine. Te provocam sa raspunzi la urmatoarele intrebari: Cand cineva iti trece pragul afacerii tale, angajatii sunt prietenosi si ofera ajutor; produsele/serviciile sunt cele mai bune; logoul este atragator? Experienta cu afacerea ta va lasa o amprenta asupra clientului.

  Recunostinta
  Oamenilor le pace sa fie familiarizati cu brand-urile de la care cumpara. Brand-ul afacerii tale nu numai ca perimite acestora sa te recunoasca, dar ofera si un sentiment de usurinta atunci cand iti cumpara produsele/serviciile.

  Ce oferim prin branding?

  Aici la HOLD, construim brand-uri care nu pot fi ignorate. Iti spunem povestea afacerii tale, printr-un design minunat.

  Identitate de brand

  Identitatea afacerii tale este un proces vizual prin care anumite elemente construiesc intreaga imagine a brand-ului.

  Rebranding

  A face rebranding unei afaceri este o decizie importanta. Este momentul de rebranding, atunci cand in afacera ta au existat schimbari majore.

  Print Design

  Print design-ul este o modalitate excelenta de a comunica cu clientii tai oferind, in acelasi timp si un memento fizic pentru pastrat. Click aici pentru serviciile noastre de print.

  Ei au deja incredere in serviciile noastre!

  O parte din clienti

  Geam Balcon client - Hold Marketing Craiova
  Milandre client - Hold Marketing Craiova
  Sensors Report client - Hold Marketing Craiova
  Curtea Regala client - Hold Marketing Craiova
  Dentist-Dana client - Hold Marketing Craiova
  Casa Bravo client - Hold Marketing Craiova
  Casa Bravo Residence client - Hold Marketing Craiova
  Alternative Eco Energy client - Hold Marketing Craiova
  AgroAuto Marketplace client - Hold Marketing Craiova
  Andra client - Hold Marketing Craiova
  Hold Marketing - Agentie digitala Craiova - Logo

  De ce sa alegi Hold Marketing?

  01

  Toate serviciile livrate de catre agentie sunt produse 100% in-house, fara sa externalizam nimic. Avem o echipa completa de creatie, alcatuita din: dezvoltatori web, graficieni, strategi marketing, copywriters si manageri de proiect. Astfel tu ai acces la intreaga noastra echipa creativa, la un pret accesibil.

  02

  Ne plac inceputurile, iar noi ne dorim ca fiecare start sa fie un inceput de parteneriat pe termen lung. Peste 65% din clientii nostri, se afla alaturi de noi si astazi, ceea ce ne da incredere si ne responsabilizeaza mai mult. Credem cu tarie in zicala „sa ajungi in top este usor, sa te mentii acolo este o provocare”, iar pentru noi fiecare zi este o provocare.

  03

  Oferim un ciclu complet de servicii: dezvoltare web, marketing online, grafic design si redactare continut SEO. Am adoptat acest concept pentru a veni in sprijinul clientilor, cu un pachet complet de servicii. Alocam un manager de cont fiecarui client, pentru a gestiona proiectele in interiorul agentiei si a tine legatura cu acesta.

  Ce spun clientii

  FAQ

  Meniu