Hold Marketing - Agentie digitala Craiova - Logo

Branding – Creare brand

Ai nevoie de o noua modalitate de a castiga atentia utilizatorului? Branding-ul este identitatea afacerii tale, iar noi la HOLD, ne asiguram ca brand-ul tau este pozitionat corect.

Hold Marketing Agentie de publicitate - Branding

Unelte folosite

Hold Marketing Agentie de publicitate - Illustrator
Hold Marketing Agentie de publicitate - Photoshop
Hold Marketing Agentie de publicitate - Adobe XD
Hold Marketing - Agentie digitala Craiova - Logo

Brand-ul tau este afacerea ta & afacerea ta este brand-ul tau!

Ce este branding-ul?

Branding-ul este baza de la care porneste orice strategie de marketing. Branding-ul te ajuta sa iti definesti afacerea in mintea consumatorilor. Aici la HOLD avem experienta in construirea marcilor care inspira si ofera valoare clientilor. Am creat comunitati stranse in jurul brand-urilor.

HOLD Agency
Proiectam experiente digitale care te duc la nivelul urmator. Construim si lansam afaceri care interactioneaza cu clientii sai, construim comunitati si crestem vanzarile.

Brandul Tau
Brandul tau este cel mai valoros activ al afacerii tale. Construim pachete de branding care spun povestea afacerii tale si reflecta valorile firmei.

De ce ai nevoie de un brand, nu doar de un logo?

5 motive pentru care ai nevoie de branding

Te conectezi cu clientii
Brandurile de succes se conecteaza emotional cu clientii. Cand un client cumpara produsele tale, el stie ca a luat cea mai buna decizie. Ambasadorii brand-ului tau sunt chiar clientii tai.

Genereaza recomandari
Oamenii obisnuiesc sa impartaseasca pareri despre produsele/serviciile pe care le-au achizitionat.

Motiveaza angajatii
Stabilirea unei imagini clare a brand-ului ofera claritate si angajatilor si maresc dorinta acestora de succes. Brand-urile stabilesc linii directoare pentru modul in care ar trebui sa actioneze, iar angajatii stiu exact ce au de facut.

Creeaza experienta
Clientii isi doresc o experienta placuta atunci cand cumpara de la tine. Te provocam sa raspunzi la urmatoarele intrebari: Cand cineva iti trece pragul afacerii tale, angajatii sunt prietenosi si ofera ajutor; produsele/serviciile sunt cele mai bune; logoul este atragator? Experienta cu afacerea ta va lasa o amprenta asupra clientului.

Recunostinta
Oamenilor le pace sa fie familiarizati cu brand-urile de la care cumpara. Brand-ul afacerii tale nu numai ca perimite acestora sa te recunoasca, dar ofera si un sentiment de usurinta atunci cand iti cumpara produsele/serviciile.

Ce oferim prin branding?

Aici la HOLD, construim brand-uri care nu pot fi ignorate. Iti spunem povestea afacerii tale, printr-un design minunat.

Identitate de brand

Identitatea afacerii tale este un proces vizual prin care anumite elemente construiesc intreaga imagine a brand-ului.

Rebranding

A face rebranding unei afaceri este o decizie importanta. Este momentul de rebranding, atunci cand in afacera ta au existat schimbari majore.

Print Design

Print design-ul este o modalitate excelenta de a comunica cu clientii tai pentru ca oferi in acelasi timp si ceva fizic de pastrat. Vezi serviciile de print

Ei au deja incredere in serviciile noastre!

O parte din clienti

Geam Balcon client - Hold Marketing Craiova
Milandre client - Hold Marketing Craiova
Sensors Report client - Hold Marketing Craiova
Curtea Regala client - Hold Marketing Craiova
Dentist-Dana client - Hold Marketing Craiova
Casa Bravo client - Hold Marketing Craiova
Casa Bravo Residence client - Hold Marketing Craiova
Alternative Eco Energy client - Hold Marketing Craiova
AgroAuto Marketplace client - Hold Marketing Craiova
Andra client - Hold Marketing Craiova
Hold Marketing - Agentie digitala Craiova - Logo

De ce sa alegi Hold Marketing?

01

Toate serviciile livrate de catre agentie sunt produse 100% in-house, fara sa externalizam nimic. Avem o echipa completa de creatie, alcatuita din: dezvoltatori web, graficieni, strategi marketing, copywriters si manageri de proiect. Astfel tu ai acces la intreaga noastra echipa creativa, la un pret accesibil.

02

Ne plac inceputurile, iar noi ne dorim ca fiecare start sa fie un inceput de parteneriat pe termen lung. Peste 65% din clientii nostri, se afla alaturi de noi si astazi, ceea ce ne da incredere si ne responsabilizeaza mai mult. Credem cu tarie in zicala „sa ajungi in top este usor, sa te mentii acolo este o provocare”, iar pentru noi fiecare zi este o provocare.

03

Oferim un ciclu complet de servicii: dezvoltare web, marketing online, grafic design si redactare continut SEO. Am adoptat acest concept pentru a veni in sprijinul clientilor, cu un pachet complet de servicii. Alocam un manager de cont fiecarui client, pentru a gestiona proiectele in interiorul agentiei si a tine legatura cu acesta.

Ce spun clientii

Meniu