Hold Marketing - Agentie digitala Craiova - Logo
Beneficii magazin online - HOLD Marketing

Ce beneficii îți aduce un magazin online și de ce să colaborezi cu HOLD Marketing pentru realizarea unuia?

Categorii: E-commerce, Promovare Online

Îți dorești un magazin online pentru dezvoltarea propriei afaceri sau pentru consolidarea prezenței online? HOLD Marketing, o agenție publicitate Craiova, cu o echipă multi talentată îți stă la dispoziție pentru realizarea visului tău.

Suntem capabili de a construi magazine online de la zero, folosindu-ne de cele mai noi tehnologii de pe piața, ca de exemplu PHP, Angular sau React, ori de platforme CMS open-sourse precum Magento sau WordPress.

În plus, la cererea clienților, ne putem ocupa de tot ceea ce înseamnă un magazin online începând cu fotografiile de produs și continuând cu mentenanța tehnică a site-ului după livrare.

De asemenea, nu livrăm niciun produs înainte ca acesta să treacă testul specialistului, pentru a fi convinși că magazinele noastre se ridică la înălțimea așteptărilor celor care ne solicită și chiar le depășesc.

Care este importanța unui magazin online?

Un magazin online contribuie la construirea unei imagini puternice a afacerii pe care o conduci. Te ajută să treci de barierele fizice și să interacționezi mult mai ușor cu clienții. În contextul societății actuale orice antreprenor care-și vinde produsele sau serviciile persoanelor fizice și nu numai, ar trebui să dețină un magazin online dacă dorește să-și atingă adevăratul potențial.

Care sunt beneficiile unui magazin online?

Sparge barierele fizice

Dacă dispui de un magazin online, nu mai trebuie să te rezumi doar la o anumită piață locală pe care după ce ajungi să o acoperi complet nu mai ai posibilitatea de a crește și mai mult. În mediul fizic ești limitat. Dar în mediul virtual un magazin online te ajută să îți extinzi aria de acoperire la costuri reduse.

Dacă ai vrea să intri fizic cu produsele tale pe o altă piață, dintr-un alt oraș de exemplu, ar trebui să suporți costuri logistice precum plata chiriei, a utilităților, a renovării și bineînțeles, salariul angajaților. În plus, nu ai siguranța că orașul respectiv este rentabil pentru business-ul tău și există șanse mari ca întreaga investiție să fie în zadar.

Dar cu un magazin online pe de altă parte, poți să testezi mai întâi piețele unde ți-ar plăcea să vinzi și abia apoi în cunoștință de cauză, pe baza informațiilor obținute, să decizi dacă merită să te extinzi și fizic sau nu.

Nu implică cheltuieli mari cu personalul

Un magazin online poate fi administrat cu ușurința de doar cateva persoane, fără a necesita un volum mare de munca efectiva. O bună parte din procesele pe care le presupune administrarea sa sunt automate, iar intervenția umană este minimă.

În ceea ce privește prețul, pentru un magazin online cel mai mult cheltuiești pentru realizarea lui, dar și în acest caz cu noi, echipa HOLD Marketing, ieși convenabil deoarece nu avem prețuri fixe, ci calculăm cotațiile de preț abia după ce analizăm proiectele clienților noștri și alegem împreună modul de construire.

Rezistă indiferent de vreme și de vremuri

Date fiind circumstanțele actuale, pe piață au reușit să reziste mai bine acele companii care sunt prezente și în mediul online. Conștienți de pericolul care îi pândește, mulți comercianți prevăzători și-au redirecționat forțele către mediul online concentrându-se asupra vânzărilor digitale și au reușit să supraviețuiască. De aceea, și tu ar trebui să te inspiri din exemplul lor, iar dacă nu ai făcut-o încă, să investești în prezența ta online.

Contribuie la o creștere constantă a vânzărilor

Studiile arată că în ziua de azi cele mai multe vânzări sunt generate în mediul online. Oamenii au devenit mai comozi și preferă să cumpere din confortul propriului cămin decât să colinde magazinele aglomerate unde de multe ori nu găsesc chiar tot ce își doresc. Ca exemplu, este mult mai simplu să cumperi o carte, un scaun, un set de produse de îngrijire sau orice alte lucruri necesare vieții de zi cu zi direct de acasă, decât să mergi la cumpărături pentru fiecare dintre ele.

Cum construiește HOLD Marketing magazinele online?

În ceea ce privește dezvoltarea magazinelor online, ca agenție digitală, HOLD Marketing livrează doar magazine gata pregătite să vândă. Așa că dacă îți dorești un magazin online la cheie, SEO friendly, cu un design atractiv și profesional din toate punctele de vedere, colaborează cu agenția noastră de web design Craiova și cu siguranță nu vei regreta niciun leu investit.

Câteva din aspectele pe care nu le ignorăm niciodată când vine vorba de un proiect de creare magazin online sunt următoarele:

Design unic: Folosindu-ne abilitățile și experiența, dezvoltăm magazine online care atrag vizitatorii și îi determină să revină, transformându-i în clienți fideli. Astfel, pentru ca fiecare magazin pe care îl creăm să fie 100% original, noi suntem cei care desenăm nu doar home page-ul, ci și fiecare pagină a magazinului, lucru care permite clienților noștri să obțină o imagine clară a produsului final încă din faza de concept;

Mobile responsive: Mai nou, o bună parte din utilizatorii internetului nici măcar nu dețin un desktop sau un laptop și orice site îl accesează direct de pe smartphone sau tabletă. Mai mult, conform statisticilor, 70% din conversiile online se datorează terminalelor mobile, motiv pentru care felul cum magazinul tău online se prezintă pe acestea influențează radical performanțele sale. De aceea în toate proiectele noastre de realizare magazin online ne concentrăm pe acest aspect și facem în așa fel încât toate magazinele realizate de noi să arate bine de pe orice terminal;

Generare AWB Automat: Cu ajutorul programelor pe care le folosim, generăm AWB-uri automate direct către curierul cu care colaborezi, ori de câte ori un client plasează o comandă;

Integrare ERP: Soluția noastră performantă de e-commerce integrată în sistemul tău de ERP/gestiune ne ajută să preluăm produsele direct din baza de date. Astfel, tu scapi de corvoada de a adăuga manual fiecare produs, iar noi îți publicăm doar ceea ce dorești;

Plăți online: În ziua de azi, plata online este un must have pentru orice magazin virtual. Fără o astfel de alternativă, poți pierde mulți potențiali clienți și din acest motiv implementăm încă din start un sistem securizat de plată cu cardul tuturor magazinelor pe care le creăm.

Facturare automată: Cum ar fi ca la fiecare nouă comandă să trebuiască să tai câte o nouă factură? Dificil, știm! Dar din fericire nici nu trebuie să-ți pui această problemă deoarece dacă folosești deja un sistem de facturare, îl putem implementa și pe acela în magazinul tău online astfel încât să genereze facturi automat la fiecare comandă.

Ești gata să treci la următorul nivel?

Indiferent dacă ai sau nu o imagine clară a magazinului online pe care ți-l dorești, ia legătura cu echipa HOLD Marketing completând formularul de pe pagina de contact și ne vom da seama împreună care este cea mai bună variantă pentru afacerea ta. Dacă ești gata să evoluezi, hai să stăm de vorbă!

Tags: , , ,

Distribuie catre prietenii tai:

Articole recente

Hold Marketing - Agentie digitala Craiova - Logo
Meniu