Agentie de web analytics

Consultanță și servicii de expertiză în analiză pentru a îți oferi detaliile de perspectivă și datele de care afacerea ta are nevoie pentru a reuși.

Nimic nu îți pregătește mai bine afacerea pentru succes decât analiza bazată pe date și o perspectivă detaliată. Fie că este vorba de a înțelege mai bine efectul unei campanii, de a explora în profunzime călătoria utilizatorului, sau de a îți forma deciziile de business, o investiție în analiza web este esențială pentru marketerul digital de astăzi.

Servicii de consultanță în analiză

Google Analytics este una dintre cele mai importante platforme Analytics din lume. Investește în consultanță Google Analytics pentru orice, de la configurarea de bază până la integrări avansate.

Google Analytics 360 este alegerea potrivită pentru afacerile mici și mijlocii, oferind acces nerestricționat la datele tale cu rapoarte multidimensionale.

Creăm rapoarte Data Studio bespoke, folosind integrări personalizate pentru a îți oferi toate informațiile de care aveți nevoie într-un singur tablou de bord ușor de accesat.

Obține o perspectivă mai bună asupra comportamentelor de cumpărături online, inclusiv vizualizarea pâlniei de vanzare, recenziile paginilor de destinație, optimizarea ratei de conversie și urmărirea granulară a produselor.

Aplicarea soluțiilor de analiză precum Google Analytics poate fi împiedicată de unele tehnologii web, inclusiv javascript și SPA, așa că îți oferim consultanță de specialitate.

Google Data Layer ne permite să trimitem metadate suplimentare în Google Tag Manager, oferindu-ti informații mai detaliate pentru a înțelege cu adevărat comportamentele web.

GTM permite marketerilor să aducă modificări soluției lor de analiză, fără a fi necesar să știe cum să o codeze ei înșiși. Obține controlul complet asupra analizelor tale.

Cu statistici mai bune vin oportunități de a crește ratele de conversie și de a spori traficul existent. Află mai multe despre serviciile noastre specializate CRO.

Profită la maxim de datele tale cu ajutorul training-urilor noastre de Google Analytics oferite de echipa noastră de experți. Trainig-urile se pot desfașura atât online cât și fizic în birourile tale.

Despre HOLD Marketing

HOLD Marketing este o agenție de digital marketing, recunoscută internațional, care se mândrește cu luarea deciziilor bazate pe date. Clienții noștri au încredere în noi pentru a le revizui platformele de analiză existente și pentru a ne asigura că toate integrările funcționează eficient.

De asemenea, ajutăm clienții să construiască noi soluții de analiză, de la integrări „out-of-the-box” cu Facebook și Salesforce, până la ecommerce tracking și manipularea personalizată a datelor.

Cu o echipă dedicată de analiză web, dezvoltatori web interni și specialiști certificați în Paid Media, PR și Analytics, HOLD Marketing a primit încrederea atât a brand-urilor importante pe piața din România cât și a afacerilor de tip startup, pentru a furniza servicii de analiză web.

Abordarea noastră a analizei web.

Credem că nimic nu îți pregătește mai bine afacerea pentru succesul în marketing decât a avea acces complet la date. Clienții noștri beneficiază de cele mai bune analize, datorită echipei noastre de specialiști, a cărei activitate variază de la setări de bază la soluții integrate avansate.

HOLD Marketing lucrează în colaborare cu echipa ta internă, asigurându-te că datele pe care le facilităm sunt cu adevărat utile pentru afacerea ta. Aceasta înseamnă că adesea oferim soluții personalizate, sau te sfătuim cu privire la integrări mai puțin obișnuite, poate integrarea CRM-ului tau intern, propriile programe de analiză sau platforme de gestionare a comerțului electronic.

FAQs