Enhanced Ecommerce & URMĂRIREA WEB AVANSATĂ

Ajutăm magazinele online să extragă date valoroase despre comportamentul utilizatorilor în procesul de cumpărare.

Enhanced Ecommerce și urmărirea web avansată permit companiilor să înțeleagă mai bine comportamentele complexe de cumpărături ale utilizatorilor.

Soluții de urmărire avansată și enhanced ecommerce îmbunătățite

Indiferent dacă ești un magazin online internațional, care caută rate de conversie mai bune și valori mai mari pe durata de viață a clienților (CLV), sau un magazin online local, care dorește să crească vânzările online, te putem ajuta. Soluțiile noastre sunt create personalizat pentru fiecare afacere, dar exemplele de mai jos oferă o indicație asupra tipului de activitate pe care o desfășurăm:

Implementarea Google Analytics

Obține mai multă claritate a datelor și mai multe rapoarte utilizabile! Echipa noastră a ajutat companiile să creeze, să îmbine și să gestioneze implementările Google Analytics pentru a scoate datele în cel mai util mod.

Analiza comportamentului de cumpărături

Crește tranzacțiile per client, venitul, ratele de conversie și valoarea pe viață! Îmbunătățindu-ți accesul la rapoartele privind comportamentul de cumpărături, echipa noastră îți dă puterea să iei decizii bazate pe date, care conduc la rezultate.

Rapoarte de Shopping Via Google Data Studio

Raportarea eficientă este un instrument puternic, atât pentru informarea strategiilor, cât și pentru demonstrarea valorii campaniilor de marketing. Te vom ajuta să îți gestionezi datele utilizând Google Data Studio pentru a crea rapoarte succinte și utilizabile pentru toți acționarii.

Promoții de marketing intern

Urmărește rezultatele promoțiilor de marketing, cum ar fi cupoanele, pliantele și reducerile pentru afiliați, fără a fi nevoie să te bazezi pe urmărirea UTM (adesea nesigură), utilizând în schimb capabilitățile de urmărire ale GA.

Abordarea noastră

În calitate de agenție de marketing digital recunoscută internațional, am lucrat cu o gamă largă de companii de ecommerce, pentru a oferi strategii de marketing puternice, susținute și dovedite de analiza datelor.

Dacă doresti să înțelegi mai bine efectul activităților tale, să îți îmbunătățesti abilitățile de urmărire și să extragi informații despre utilizatori, pentru a lua decizii mai bune în viitor, te putem ajuta.

Serviciile noastre sunt cele mai potrivite pentru companiile care:

  • integrează pentru prima dată rapoarte enhanced ecommerce
  • trec prin schimbări și introduc noi tehnologii, cum ar fi enhanced ecommerce
  • au deja o soluție de raportare, dar nu le oferă datele de care au nevoie