Google Analytics 360

Soluție bogată, cu date brute, de analiză web pentru companii enterprise, de la Google.

Realizează pe deplin puterea datelor tale având acces la rapoarte cu date brute și multidimensionale, direct din Google Analytics.

De ce să alegi Google Analytics 360?

Dincolo de limitele pachetului gratuit Google Analytics, care este cel mai potrivit pentru întreprinderile mici și mijlocii, oferta Enterprise 360 ​​oferă următoarele beneficii:

  • Raportare cu date brute
  • Model de atribuire „Data Driven”
  • Limite mărite pentru dimensiune și valori
  • Pâlnii personalizate
  • Profitați de mai multe integrări native Google
  • Raportare simplă

Abordarea noastră

Îți putem oferi asistență la fiecare nivel, de la integrare până la configurarea inițială, integrarea cu site-ul tău web și platforma de etichetare aleasă, până la întreținerea continuă, raportarea și vizualizarea datelor.

Selectare și configurare

Analiza web pentru întreprinderi este o decizie complexă, cu riscuri de blocare a furnizorilor și provocări de interoperabilitate. Te vom ajuta să alegi cel mai bun pachet de tehnologie gratuit pentru obiectivele tale.

Website and Tag Management Integration

Integrează-te cu instrumentul de gestionare a etichetelor ales de tine – preferăm Google Tag Manager – și asigura-te că data layer-ele site-ului tău pot satisface cerințele de date pentru care ai selectat o soluție de analiză!

Audit

Calitatea datelor, exhaustivitatea și profunzimea posibilelor evenimente de raportare adecvate afacerii tale.

Întreținere și raportare continuă

Putem oferi înregistrări periodice, alerte și instruire, depozitare de date prin BigQuery (sau un depozit la alegere) și vizualizare a datelor prin Google Data Studio, Tableau, sau Power BI, în funcție de nevoile tale.

Servicii Specifice

Află mai multe despre serviciile noastre Google Analytics aici:

Migrare și Implementare

Discrepanțele mari de date și datele inexacte pot cauza probleme pentru raportarea internă și luarea deciziilor. Echipa noastră de specialiști oferă implementare și migrare Google Analytics 360 personalizate, care captează datele potrivite pentru afacerea ta.

Suport și Consultanță

Oferim soluții personalizate pentru configurarea Analytics, precum și îmbunătățiri ale datelor prin Google Tag Manager, tablouri de bord personalizate în Google Analytics, Data Studio sau orice altă platformă de raportare, care se potrivește nevoilor tale.

Configurare avansată a caracteristicilor

Obține o perspectivă mai bună cu configurarea funcțiilor personalizate în Google Analytics 360. Optimizarea ratei de conversie, auditurile paginilor de destinație și urmărirea granulară a produselor, dar și a comportamentelor, te pot ajuta să înțelegi mai bine obiceiurile de cumpărături online.

Configurare personalizată și consultanță pentru Data Layer

Îți putem oferi consultanță personalizată cu privire la implementarea data layer-lor și configurarea personalizată Google Analytics 360, oferindu-ți informații detaliate despre interacțiunile și comportamentele utilizatorilor.

Integrari de date si CRM

Integrarea aplicațiilor de date cu sistemul tău CRM, asigură o captură inteligentî a tuturor datelor. Acesta poate fi configurat pe mai multe sisteme și platforme, oferindu-ți o privire de ansamblu cuprinzătoare asupra afacerii tale.

Stocarea datelor, ETL (Extract, Transform, Load) și vizualizarea

Putem oferi implementare personalizată pentru depozitarea datelor, permițându-ti să efectuezi analize granulare a datelor, să creezi rapoarte cuprinzătoare și să vizualizezi datele.

Integrari Google Analytics BigQuery

Construiește o infrastructură de date puternică cu soluția nativă de depozit de date BigQuery de la Google și integrează-le într-o varietate de software-uri pentru raportare și informații scalabile.

Etichetare Ecommerce Multi-Platform

Chiar și micile ajustări ale ratelor de conversie pot duce la creșteri semnificative ale veniturilor. Pentru o analiză mai aprofundată, putem implementa etichetarea ecommerce pe mai multe platforme, oglindirea evenimentelor pe diferite platforme de analiză și optimizare acestora, dar și multe altele.

Google Analytics 360 Training

Echipa noastră de specialiști Analytics te poate ajuta să profiți la maxim de datele tale prin instruire Google Analytics personalizată. Oferim sesiuni pentru tine și echipa ta la birou, sau virtual.