consultanța Google Data Layer

Integrează Google Data Layer cu Tag Manager pentru o raportare mai eficientă

Echipa noastră de analiză web are o experiență vasta în implementarea data layer. De obicei, luăm rolul de consultant și lucrăm cu acționarii, marketerii, specialiștii în atribuire și dezvoltatorii. De asemenea, suntem capabili să gestionăm întregul proces în numele tău.

Aplicații pentru data layere.

Orice specialist de marketing care susține o strategie omni-channel va ști cât de dificil poate fi să raporteze despre acea strategie.

Diferențele dintre modalitatea de raportare a diferitelor platforme, pot fi dificil de gestionat, mai ales când vine vorba de urmărirea obiectivelor și ecommerce.

Google Data Layer oferă o soluție la aceste provocări, permițându-ți să transmiți informații între site-ul tău web și furnizorii de etichete precum Google Tag Manager, Facebook, Twitter și Bing, într-un mod mai consecvent.

Utilizarea data layer facilitează, de asemenea, gestionarea unor astfel de etichete, cu o dependență minimă de echipele de dezvoltare și, prin urmare, îi împuternicește pe marketeri să fie mai agili în utilizarea datelor.

Google Data Layer este un obiect javascript care transmite informații de pe site-ul tău către furnizorii de etichete, precum Google Tag Manager, Facebook, Bing și Twitter.

Principalul beneficiu al utilizării Google Data Layer, împreună cu Tag Manager, este abilitatea acestuia de a utiliza acele informații pentru a crea și gestiona declanșatorii în configurațiile de etichete – în esență, dând putere specialiștilor de marketing să acceseze datele în modul în care doresc, cu o contribuție minimă necesară din partea echipelor de dezvoltare.

Când este utilizat în combinație cu alți furnizori de etichete, facilitează consecvența raportării – oferindu-ți obiective clare/informații de ecommerce pe canalele tale de marketing, facilitând urmărirea și monitorizarea unei abordări omni-channel.

Suntem familiarizați cu lucrul pe mai multe platforme, proiecte de enhanced ecommerce, SPA-uri javascript personalizate, dar și o serie de furnizori de etichete, deci afacerea ta este pe mâini bune.