Javascript Analytics

Soluții de analiză pentru site-uri web care utilizează javascript sau SPA-uri

Echipa noastră de analiză lucrează cu o gamă largă de implementări tehnice pentru a găsi cea mai bună soluție la comandă. Obține capacități de raportare mai mari și integrări perfecte de date. Ia legătura cu un consultant astăzi pentru a discuta despre nevoile tale.

Soluții de analiză Javascript / SPA

În timp ce bibliotecile javascript și SPA-urile precum ReactJS, Angular și VueJS sunt din ce în ce mai bune în transmiterea datelor către platforme de analiză precum Google Analytics, capacitățile lor sunt încă limitate și tind să funcționeze numai atunci când se utilizează „built-in-routing”.

Dacă companiea ta utilizează aplicații javascript și cu o singură pagină (SPA) –  pentru a oferi experiențe specifice utilizatorilor, și vrei să scoți la iveală date valoroase despre modul în care se comportă utilizatorii tăi, te putem ajuta.

De aceea, oferim soluții de analiză personalizate. Dar pentru a te ajuta să înțelegi tipul de muncă pe care o facem, am împărtășit câteva exemple mai jos:

Soluții de analiză Javascript / SPA

Adesea, javascript este folosit pentru a întrerupe călătoriile de cumpărături în beneficiul utilizatorului. Unul din clienții noștri avea o aplicație de rezervare online a biletelor în care utilizatorii trebuiau să selecteze un loc printr-un proces încorporat între două SPA-uri Javascript. Am folosit o combinație de valori personalizate pentru a stoca datele despre produse printr-o integrare a data layere-lor de GTM, împingând vizualizările de pagini virtuale și aducând în prim plan date valoroase ale călătoriei utilizatorului.

Întreruperea călătoriei utilizatorului prin SPA-uri Javascript

Tendința de utilizare a javascript-ului în ecommerce continuă cu JS, permițând călătorii mai ușoare ale utilizatorilor prin magazinele mari. Prin munca în echipă, în colaborare cu echipele interne de dezvoltare, utilizarea propriilor noastre cunoștințe de dezvoltare și PPC, dar și integrarea dată layerelor GTM, creăm rapoarte de comportament de cumpărături pe baza cărora pot fi luate decizii de optimizare.