Training Google Analytics

Training de analiză avansată pentru a îți oferi informații detaliate și pentru a îți supra-alimenta strategiile de marketing.

Investește în formarea de analiză avansată cu agenția digitală HOLD Marketing și supra-alimentează-ți strategiile cu informații detaliate și decizii bazate pe date. Specialistul de marketing de astăzi are la dispoziție o gamă largă de surse de date. Nu mai trebuie să ne bazăm pe sentimente sau informații abstracte; în schimb, adoptăm o abordare științifică pentru a forma strategii mai puternice și rezultate mai bune.

Cine beneficiază de training pentru analiza avansată?

Analytics oferă datele necesare pentru rapoartele care arată creșterea digitală. Trainingul de analiză avansată va aduce beneficii oricărei persoane interesate de date și statistici, și de modul de interpretare a acestor informații pentru a face modificări.

În mod fundamental, instruirea în analiză se aplică managerilor de marketing ca o formă de înțelegere colectivă. De asemenea, poate ajuta la acceptarea acționari pentru diferite decizii de marketing.

Ce vei obține după finalizarea trainingului de analiză avansata?

Vei părăsi fiecare sesiune de formare cu HOLD Marketing cu un set clar de acțiuni de aplicat în propria afacere; deoarece analiza ne permite să partajăm tablouri de bord personalizate, îți putem configura tablourile de bord personalizate, fără costuri suplimentare.

De asemenea, vei avea cunoștințe avansate despre funcțiile cheie Google Analytics, cum ar fi:

  • O înțelegere mai profundă a valorilor de analiză, rata de respingere, modelele de atribuire, conversiile și îndeplinirea obiectivelor
  • Colectarea datelor de comportament
  • Gestionarea și configurarea contului
  • Analiza avansată a datelor utilizatorului

Cea mai des folosită platformă de urmărire este Google Analytics, un instrument freemium oferit de Google pentru a oferi webmasterilor acces la datele despre comportamentul utilizatorilor. Google Analytics are o interfață relativ intuitivă pentru analiza de nivel superior. Dar, ceea ce mulți oameni nu realizează este profunzimea datelor disponibile atunci când începi să cauti mai multe rapoarte și să îți creezi propriile rapoarte personalizate.

În calitate de agenție, ne mândrim cu angajamentul nostru față de deciziile bazate pe date și, prin urmare, suntem bine plasați să îți împărtășim aceste cunoștințe.