AGENȚIE DE CONTENT MARKETING

Dezvoltăm audiențe, captăm date și construim campanii de marketing inteligente

Multi-channel Marketing este o tactică esențială în rândul companiilor care doresc să se dezvolte acum, dar și în viitor. Investiția în aceste tactici, care aduc utilizatori în pâlnia de vânzare, poate oferi recompense uriașe în continuare, furnizând afacerii tale un număr tot mai mare de potențiali clienți.

Campanii de Content Marketing

Marketing de conținut, prin HOLD Marketing, face apel la cunoștințele noastre vaste cu privire la o gamă largă de tactici de marketing. Campaniile noastre de marketing de conținut se vor potrivi inteligent cu orice activități existente pe care le gestionezi, singur sau prin intermediul partenerilor tăi, valorificând, în același timp, cunoștințele de SEO, PR și Paid Media din cadrul echipei noastre, pentru a obține cel mai bun profit pentru investiția ta.

Identificare Campanie

Detaliile campaniei tale de marketing de conținut vor depinde de obiectivele și aspirațiile tale. Specialiștii noștri în digital marketing lucrează îndeaproape cu tine pentru a-ți înțelege KPI-urile și pentru a crea strategii eficiente, pe care ulterior să le atingem.

Optimizarea Conceptului

Ideea ta inițială de campanie este evaluată în funcție de beneficiile sale potențiale, pentru a ne asigura că obținem cât mai multă valoare din ea. Așteaptă-te ca echipa noastră de continut să optimizeze conținutul, echipa noastră de Social Media să te ajute să găsesti topice interesante de știri, iar echipa noastră Paid Media de achiziția de trafic nou, pentru a se asigura că totul este ușor de supravegheat.

Promovare

Conținutul optimizat pentru căutare, promovat prin Paid Media și difuzat prin PR digital, oferă cea mai bună rentabilitate a investiției tale. Scopul este de a construi – și de a continua să construim – audiențe pentru afacerea ta.

Serviciile de Content Marketing

Serviciul nostru de marketing de conținut se concentrează pe două KPI-uri de bază: extinderea audienței și captarea datelor.

Aceasta înseamnă că marketingul de conținut este ideal pentru orice afacere care dorește să:

  • Crească audiențele
  • Construiască un număr mai mare de audiențe conștiente
  • Creeze audiențe pentru Social Media și remarketing display
  • Colecteze date pentru postările organice din social media și promovarea plătită pe social media
  • Colecteze date de email pentru email marketing și să creeze audiențe asemănătoare

PREȚURILE NOASTRE SUNT SIMPLE ȘI TRANSPARENTE.

Cât costă marketingul de conținut?

Taxăm toate serviciile noastre la un tarif fix pe oră. Prin urmare, costul campaniei tale de marketing de conținut va depinde de complexitate și de cât timp va dura proiectarea, dezvoltarea și promovarea conținutului.

Servicii asemănătoare