Hold Marketing - Agentie digitala Craiova - Logo

Creare Logo

Logo-ul este cel mai important element al unei afaceri si cel de la care se creeaza imaginea de brand. Este simbolul care ramane adesea in memoria clientilor.

Hold Marketing Agentie de publicitate - Creare Logo

Procesul de creare logo

Briefing

Ne documentam cu privire la business-ul tau si la asteptarile tale de la viitoarea sigla (culori, font, icon). Graficienii nostri vor tine cont de toate aceste aspect in etapa de creatie.

Concepte

Livram mai multe schite de logo-uri (in functie de pachetul ales) pe care le trimitem clientului pentru feedback. Ne hotaram asupra unei schite si trecem la design-ul propiu-zis.

Design

Finisam varianta aleasa si o conturam conform documentului de informare. Dupa ce livram varianta finala, putem veni cu revizuiri asupra ei.

Livrare

Vei primi logoul in toate formatele (pdf, jpeg, ai) si de asemenea si drepturile de autor.

Unelte folosite

Hold Marketing Agentie de publicitate - Illustrator
Hold Marketing Agentie de publicitate - Adobe XD
Hold Marketing Agentie de publicitate - Photoshop
Hold Marketing - Agentie digitala Craiova - Logo

Ce primesti daca lucrezi cu noi?

HOLD are echipa completa, alcatuita din strategi de marketing, copywriteri, graficieni si dezvoltatori web. Fiecare logo produs de noi este revizuit profesional de toti membrii echipei. Astfel produsul final va fi o reusita garantata.

Echipa completa

Toate serviciile sunt produse in-house fara sa externalizam nimic. Poti sa ai acces la intreaga noastra echipa creativa, la un pret rezonabil.

Calitate

Calitatea este una din valorile noastre de baza. Suntem atenti la detalii si ne place sa acordam timp lucrarilor noastre, nu ne grabim cu productia.

Consultanta

Te ajutam sa alegi cea mai buna varianta de logo. Facem o anliza a industriei in care activezi si te pozitionam in fata concurentilor tai.

Ei au deja incredere in serviciile noastre!

O parte din clienti

Geam Balcon client - Hold Marketing Craiova
Milandre client - Hold Marketing Craiova
Sensors Report client - Hold Marketing Craiova
Curtea Regala client - Hold Marketing Craiova
Dentist-Dana client - Hold Marketing Craiova
Casa Bravo client - Hold Marketing Craiova
Casa Bravo Residence client - Hold Marketing Craiova
Alternative Eco Energy client - Hold Marketing Craiova
AgroAuto Marketplace client - Hold Marketing Craiova
Andra client - Hold Marketing Craiova
Hold Marketing - Agentie digitala Craiova - Logo

De ce sa alegi Hold Marketing?

01

Toate serviciile livrate de catre agentie sunt produse 100% in-house, fara sa externalizam nimic. Avem o echipa completa de creatie, alcatuita din: dezvoltatori web, graficieni, strategi marketing, copywriters si manageri de proiect. Astfel tu ai acces la intreaga noastra echipa creativa, la un pret accesibil.

02

Ne plac inceputurile, iar noi ne dorim ca fiecare start sa fie un inceput de parteneriat pe termen lung. Peste 65% din clientii nostri, se afla alaturi de noi si astazi, ceea ce ne da incredere si ne responsabilizeaza mai mult. Credem cu tarie in zicala „sa ajungi in top este usor, sa te mentii acolo este o provocare”, iar pentru noi fiecare zi este o provocare.

03

Oferim un ciclu complet de servicii: dezvoltare web, marketing online, grafic design si redactare continut SEO. Am adoptat acest concept pentru a veni in sprijinul clientilor, cu un pachet complet de servicii. Alocam un manager de cont fiecarui client, pentru a gestiona proiectele in interiorul agentiei si a tine legatura cu acesta.

Ce spun clientii

FAQ

Meniu