Creare Magazin Online Craiova – Beneficiile colaborarii cu Hold Marketing

E-commercePromovare Online
Creare Magazin Online Craiova

Iti doresti sa beneficiezi de creare magazin online Craiova pentru dezvoltarea propriei afaceri, sau pentru consolidarea prezentei online? Nimic mai simplu! Hold Marketing, o agentie publicitate Craiova, iti pune intreaga echipa creativa la dispozitie pentru ati indeplini visul. Utilizam atat tehnologii inovative – PHP, Angular, React – cat si platforme CMS open source precum Magento si WordPress, pentru a realiza magazine online personalizate, conform dorintelor clientilor.

Dar abilitatile echipei noastre nu se opresc aici! Fotografiile de produs, optimizarea SEO cat si mentenanta tehnica sunt incluse in serviciile noastre. Mai mult, inainte ca produsul final sa fie livrat, este testat atent, in detaliu, de catre specialistii nostri. Astfel, rezultatul va fi de lunga durata, gata optimizat si in perfecta stare de functionare.

Datorita tehnologiilor si aplicatiilor utilizate, platforma de creare magazin online Craiova va fi user-friendly, atat pentru utilizatori cat si pentru posesor. Astfel, vei putea sa manageriezi intreaga activitate si dupa livrarea rezultatului final.

Care este importanta unui magazin online?

Desi punctele forte ale unui magazin online sunt evidente pentru multi antreprenori cu experienta, pentru cei care de abia acum incep sa-si dezvolte afacerea spot fi inca un mister. Astfel, pentru a clarifica: creare magazin online Craiova contribuie la construirea unei imagini puternice, oferind afacerii tale sansa de a inflori si a se dezvolta rapid.

Mai mult, avandu-si bazele in mediul online, te ajuta sa treci de barierele fizice, publicul tau marindu-se pe zi ce trece. Clientii pot interactiona mai usor cu serviciile si produsele oferite, echilibrul si beneficiile fiind de ambele parti – afacerea isi mareste prestanta si vizibilitatea in mediul online cu fiecare client fericit.

Creare Magazin Online

Care sunt beneficiile creare magazin online Craiova?

Sparge Barierele Fizice prin creare magazin online Craiova

Un magazin online ofera libertate, libertate ce ar fi ingradita cu o locatie fizica.

  • Extinderea ariei de acoperire cu un buget si cheltuieli reduse – Nu trebuie sa te rezumi doar la o anumita piata locala, asa cum ai fi obligat sa o faci in mediul fizic. Digitalizandu-ti afacera iti poti extinde aria de acoperire, pastrand un buget si costuri reduse.
  • Testarea terenului –folosind platforma online a magazinului tau pentru o arie specifica, poti observa dinamica pietei din zona respectiva. Este orasul ales profitabil pentru afacerea ta? Merita sa extinzi afacerea si serviciile fizic, in locatia respectiva?

Costuri Reduse la Administrare

Un magazin online poate fi administrat de doar cateva persoane, fara a necesita un volum mare de munca efectiva. O buna parte din procesele pe care le presupune administrarea sa sunt automate, iar intervenția umana este minima. Chiar daca un magazin online poate fi costisitor in faza initiala, de creare, odata optimizat complet va functiona ca un mod de rambursare.

Serviciile Hold Marketing de creare magazin online sunt personalizate pentru fiecare afacere in parte! Astfel, fiecare produs final este unic si orientat catre cerintele clientilor

Durabil si Rezistent

O locatie fizica se poate degrada in timp, factorii externi fiind o constanta sursa de depreciere a constructiei. Insa odata mutata afacerea in mediul digital, timpul nu isi va mai putea lasa amprenta negativa, iar situatiile neprevazute din mediul social nu vor putea afecta nefavorabil afacerea. In prezent multe afaceri s-au mutat in mediul online, antreprenorii prevazatori anticipand schimbarile continue. Tu ti-ai mutat deja afacerea in online?

Cresterea Vanzarilor prin creare magazin online Craiova

Un alt motiv pentru care ar trebui sa consideri colaborarea cu o agentie publicitate pentru migrarea magazinului fizic in online este cresterea vanzarilor. Din ce in ce mai multe persoane prefera sa faca cumparaturile online. Acest proces este mai comod, iar sansele de a gasi obiectul preferat mai rapid, sunt mult mai mari. Mai mult, clientii economisesc timp, resurse si energie, produsele fiind livrate chiar la usa.

Creare Magazin Online

“Secretul” Hold Marketing din spatele conceptului creare magazin online Craiova

Ca agentie digitala, HOLD Marketing livreaza magazine gata sa vanda. Daca vrei un magazin online la cheie, SEO friendly, cu un design atractiv, alege agentia noastra de web design Craiova. Nu ignoram niciodata aceste aspecte pentru proiectele de creare magazin online Craiova:

  • Design unic. Dezvoltam magazine online care atrag vizitatorii si determinandu-i sa revina, transformandu-i in clienti fideli. Fiecare magazin proiectat este 100% original. Noi desenam nu doar home page-ul, ci si fiecare pagina a magazinului in parte. Astfel, clientii nostri vor avea o imagine clara a produsului final inca din faza de concept.
  • Mobile-friendly. Telefonul mobil este din ce in ce mai des utilizat pentru achizitionari de produse. Mai mult de 70% din conversiile online se datoreaza terminalelor mobile. Astfel, daca magazinul tau este optimizat si mobile responsive, vizibilitatea afacerii in mediul online creste. De aceea, in toate proiectele de realizare magazin online, ne concentram pe acest aspect. Oferim tuturor magazinelor realizate de noi un aspect user-friendly pentru orice terminal.
  • Generare AWB Automat. Cu ajutorul programelor si toolsurilor pe care le folosim, generam AWB-uri automate direct catre curierul cu care colaborezi. Astfel, clientii vor putea urmari comanda in timp real, imediat ce a fost plasata.
  • Integrare ERP. Solutia noastra performanta de e-commerce integrata in sistemul tau de ERP/gestiune ne ajuta sa preluam produsele direct din baza de date. Astfel, tu scapi de corvoada de a adauga manual fiecare produs, iar noi iti publicam doar ceea ce doresti.
  • Plati online. Plata online este un element must have pentru orice magazin virtual. Altfel, poti pierde multi potentiali clienti. De aceea, implementam un sistem securizat de plata cu cardul tuturor magazinelor pe care le cream. Folosesti deja un sistem de facturare? Il putem implementa si pe acela! Astfel, magazinul online va genera automat facturile cu fiecare comanda noua.

Creare Magazin Online

Esti gata să treci la urmatorul nivel?

Indiferent daca ai sau nu o imagine clara a magazinului online pe care ti-l doresti, ia legatura cu echipa Hold Marketing completand formularul de pe pagina de contact si ne vom da seama impreuna care este cea mai buna varianta pentru afacerea ta. De asemenea, poti apela cu incredere si la serviciile noastre de audit gratuit, pentru o evaluare si o expertiza profesionista!

Distribuie acest articol

Abonează-te la newsletter

    Sfaturi si trucuri de pe blogul nostru