fbpx
Hold Marketing - Agentie digitala Craiova - Logo

Creare magazin online

Procesul de creare magazin online include toti pasii necesari pentru producerea unui shop online de calitate. Un magazin online ce este optimizat SEO va produce rezultate organice, naturale, crescand pe termen lung, vizibilitatea afacerii tale in online. Un design atractiv este de asemenea extrem de important, pentru ca utilizatorii sa beneficieze de o experienta cat mai placuta cand interactioneaza cu pagina web.

  Hold Marketing Agentie de publicitate - Creare Magazin Online

  Tehnologii pentru Creare Magazin Online

  Pentru o dezvoltare magazin online cat mai detaliata si aprofundata, folosim tools-uri si aplicatii inovative. Usor de utilizat, procesul de realizare magazine online include urmatoarele:

  Hold Marketing Agentie de publicitate - WooCommerce
  Hold Marketing Agentie de publicitate - Bootstrap
  Hold Marketing Agentie de publicitate - HTML
  JavaScript tehnologie - Hold Marketing - Agentie de publicitate Craiova
  Magento tehnologie - Hold Marketing - Agentie de publicitate Craiova
  MySQL tehnologie - Hold Marketing - Agentie de publicitate Craiova
  PHP tehnologie - Hold Marketing - Agentie de publicitate Craiova
  Angular tehnologie - Hold Marketing - Agentie de publicitate Craiova
  Hold Marketing - Agentie digitala Craiova - Logo

  Functionalitati

  Design unic

  Design-ul este unul dintre aspectele cruciale pentru  creare magazin online, astfel incat sa aiba succes. Datorita abilitatilor si experientei noastre, oferim un magazin online la cheie, ce atrage vizitatorii noi, si fidelizeaza clientii deja existenti. Design-ul creat de noi este unic, personalizat pentru nevoile clientilor.

  Mobile Responsive

  Multi utilizatori navigheaza pe internet folosind telefoanele mobile. Astfel, o mare parte a traficului, aproximativ 70%, vin de pe platformele mobile. Ofera-le clientilor o experienta minunata indiferent de mediul folosit – mobil, tableta, desktop.

  Comanda rapida

  Procesul de comanda trebuie sa fie rapid si intuitiv, pe gustul clientului. Usor si optimizat pentru tranzactii cu cardul sau cash, includem toate variantele in realizare magazin online. Alegem mereu un process rapid de comanda in dezvoltare magazin online.

  Inegrare ERP

  Integram solutia ideala pentru e-commerce!  Incorporam sistemul tau de ERP/gestiune direct in magazin online pentru a prelua produsele din baza de date. Astfel nu mai este nevoie sa incarci tu produsele manual. Produsele sunt aduse automat in magazinul online, insa le publicam doar pe cele dorite.

  Plati online

  Plata online este categoric, un element must-have, indiferent de specificul magazinului tau online. In procesul de creare magazin online integram abilitatea de a plati cu cardul, tranzactia efectuandu-se astfel intr-un mod securizat.

  Facturare automata

  Daca utilizezi deja o modalitate de facturare, o putem adauga in magazinul online. Astfel, generezi facturi automat, la fiecare comanda creata, proces ce va optimiza intreaga operatie de utilizare a magazin online.

  Ei au deja incredere in serviciile noastre!

  O parte din clienti

  Geam Balcon client - Hold Marketing Craiova
  Milandre client - Hold Marketing Craiova
  Sensors Report client - Hold Marketing Craiova
  Curtea Regala client - Hold Marketing Craiova
  Dentist-Dana client - Hold Marketing Craiova
  Casa Bravo client - Hold Marketing Craiova
  Casa Bravo Residence client - Hold Marketing Craiova
  Alternative Eco Energy client - Hold Marketing Craiova
  AgroAuto Marketplace client - Hold Marketing Craiova
  Andra client - Hold Marketing Craiova
  Hold Marketing - Agentie digitala Craiova - Logo

  Cum lucreaza Hold Marketing la site-ul tau?

  01

  Brief
  Discutam despre afacerea ta, concurenti, obiectivele tale de business si despre viitorul magazin. In aceasta etapa vom alege si modul in care va fi construit magazinul: utilizand platforme CMS sau il scriem de la zero. Orice ai alege noi suntem pregatiti!

  02

  Design
  Pe baza brief-ului echipa noastra creativa incepe sa lucreze la machetele grafice ale noului tau magazin. In aceasta etapa analizam concurenta ta si definim un profil de client ideal, pentru a-i putea crea o experienta digitala minunata.

  03

  Dezvoltare
  Dupa ce am primit acceptul tau pentru design, programatorii HOLD incep sa programeze noul tau sistem e-commerce. Vei putea urmari dezvoltarea web a magazinului live si vei avea posibilitatea sa faci propuneri in timp real.

  04

  Lansarea
  Ne plac asa de mult lansarile, incat abia asteptam sa ajungem aici! Fiecare lansare este un nou inceput, pentru noi si pentru tine.

  Ce spun clientii

  FAQ

  Fiecare proiect este unic, de aceea raspunsul la aceasta intrebare ti-l putem da, daor dupa ce stabilim detaliile de amanunt ale proiectului. De asemenea, modul in care il vom construi, cat si complexitatea si durata, vor influenta costul final. Completeaza formularul de mai jos si vei afla costul real al proiectului tau!

  Meniu