fbpx
Hold Marketing - Agentie digitala Craiova - Logo

Creare site prezentare

Fiecare website este realizat manual de echipa noastra pentru a se potrivi nevoilor tale. Aici la HOLD analizam cu atentie afacerea ta si dezvoltam site-ul web care sa te reprezinte.

Hold Marketing Agentie de publicitate - Creare site prezentare

Tehnologii

Folosim cele mai noi tehnologii pentru creare site prezentare.

Hold Marketing Agentie de publicitate - Bootstrap
Hold Marketing Agentie de publicitate - CSS
Hold Marketing Agentie de publicitate - HTML
Wordpress tehnologie - Hold Marketing - Agentie de publicitate Craiova
JavaScript tehnologie - Hold Marketing - Agentie de publicitate Craiova
MySQL tehnologie - Hold Marketing - Agentie de publicitate Craiova
PHP tehnologie - Hold Marketing - Agentie de publicitate Craiova
Angular tehnologie - Hold Marketing - Agentie de publicitate Craiova

Functionalitati

Design unic

Fiecare website produs de noi are o interfata grafica custom si unica. Aici la HOLD desenam machetele pentru toate paginile din website, nu doar homepage!

Mobile Responsive

Peste 70% din traficul web vine de pe mobil. Site-ul de prezentare va fi afisat corect pe toate dispozitivele (desktop, laptop, tableta, telefon).

Panou de administrare

Iti vei putea administra singur site-ul fara a fi nevoie de cunostinte avansate. Creare site prezentare cu panou de administrare simplu si intuitiv.

Newsletter

Fidelizeaza-ti publicul prin trimiterea de email-uri periodice, astfel clientii tai sunt mereu la curent cu noutatile.

Statistici vizitatori

O unealta prin care vei putea masura vizitatorii si felul in care ei interactioneaza cu site-ul de prezentare. In urma acestei analize vei putea lua decizii in legatura cu strategia de marketing.

Blog

O pagina dedicata articolelor, pentru a putea tine la curent vizitatorii. Vezi cum poti folosi blogul pentru a creste traficul pe site, detalii aici.

Creativity to a whole new level!

Portofoliu

Cum lucreaza Hold Marketing la site-ul tau?

01

Brief
Discutam despre afacerea ta, concurenti, obiectivele tale de business si despre viitorul website. In aceasta etapa vom alege si modul in care va fi construit site-ul: utilizand platforme CMS sau scriem site-ul de la zero. Orice ai alege noi suntem pregatiti!

02

Design
Pe baza brief-ului echipa noastra creativa incepe sa lucreze la machetele grafice ale noului tau site web. In aceasta etapa analizam concurenta ta si definim un profil de client ideal, pentru a-i putea crea o experienta digitala minunata.

03

Dezvoltare
Dupa ce am primit acceptul tau pentru design, programatorii HOLD incep sa programeze noul tau site. Vei putea urmari dezvoltarea web a site-ului live si vei avea posibilitatea sa faci propuneri in timp real.

04

Lansarea
Ne plac asa de mult lansarile, incat abia asteptam sa ajungem aici! Fiecare lansare este un nou inceput, pentru noi si pentru tine.

Ce spun clientii

FAQ

Acest raspuns il putem da abia dupa ce stabilim detaliile proiectului tau. Modul in care il vom construi, complexitatea acestuia si durata. Completeaza formularul de mai jos si vei afla costul real al proiectului tau!

Meniu