fbpx
Hold Marketing - Agentie digitala Craiova - Logo

Site web la cheie! Digitalizeaza-ti afacerea!

Profita de beneficiile mediului digital! Dezvolta-ti afacerea in mediul online si profita de recunoastere sporita si un public larg! Online e viitorul!

Hold Marketing - Agentie digitala Craiova - Logo

Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii: 👇

  Creare Site Web

  Procesul de creare site web si web design este realizat in-house, de echipa noastra de specialisti. Proiectarea website de prezentare este manuala, pentru dezvoltarea unui web design detaliat, axat pe cerintele afacerii tale. Astfel, vei beneficia de un intreg site prezentare personalizat, pliat pe nevoile business-ului tau. Proiectarea este realizata pentru un web design complet, nu doar pentru homepage, pentru o promovare impecabila.

  creare site web

  Tehnologii pentru Creare Site Web

  Folosim cele mai noi tehnologii pentru creare site prezentare. Astfel, vei putea beneficia de o serie avantaje, printre care se numara panou de control intuitiv si simplu de utilizat cat si o administrare facila. Tehnologiile utilizate in procesul de creare site web includ:

  Hold Marketing Agentie de publicitate - Bootstrap
  Hold Marketing Agentie de publicitate - CSS
  Hold Marketing Agentie de publicitate - HTML
  Wordpress tehnologie - Hold Marketing - Agentie de publicitate Craiova
  JavaScript tehnologie - Hold Marketing - Agentie de publicitate Craiova
  MySQL tehnologie - Hold Marketing - Agentie de publicitate Craiova
  PHP tehnologie - Hold Marketing - Agentie de publicitate Craiova
  Angular tehnologie - Hold Marketing - Agentie de publicitate Craiova
  Hold Marketing - Agentie digitala Craiova - Logo

  Functionalitati pentru Website de Prezentare

  Design unic

  Fiecare proiect de realizare site web creat de noi, include o interfata grafica custom, unica si personalizata. Pentru fiecare site prezentare asiguram macheta completa, web design-ul fiind creat pentru toate paginile din site, nu doar homepage!

  Mobile Responsive

  Procesul de creare site web si dezvoltare site include si traficul provenit din platformele mobile – peste 70%. De aceea, este important ca site-ul de prezentare sa fie afisat corect pe intreaga gama de dispozitive (desktop, laptop, tablet, telefon). Descopera ce alte avantaje mai poti obtine dintr-un site optimizat complet.

  Panou de administrare

  Procesul de dezvoltare site, web design si administrare nu necesita cunostinte avansate. Vei putea sa-ti administrezi singur site-ul cu panoul de administrare simplu si intuitiv, pentru o promovare de succes.

  Newsletter

  Este important sa-ti fidelizezi clientii. Prin trimiterea e-mail-urilor periodice ii vei putea pastra mereu la curent cu noutatile.

  Statistici vizitatori

  Foloseste tools-uri ce vor masura numarul vizitatorilor si interactiunile acestora cu website de prezentare. In functie de datele oferite, vei putea decide ce strategie de marketing sa folosesti in procesul de targetare si retargetare.

  Blog

  Fiecare site prezentare necesita o pagina web dedicata special articolelor inclusa in web design. Astfel, vizitatorii vor fi tinuti la curent cu noutatile, dar vei putea, de asemenea, beneficia de trafic marit si optimizare. Descopera cum poti imbunatatii traficul pe site-ul tau, intr-un mod organic, detalii aici!

  Creativity to a whole new level!

  Portofoliu

  Hold Marketing - Agentie digitala Craiova - Logo

  Stilul Hold Marketing pentru Site-ul tau?

  01

  Brief
  Detaliile sunt importante! Concurentii, obiectivele tale si viitorul website fac parte din viitorul afacerii tale! Aici incepe procesul de dezvoltare site si web design. Vom alege procedura prin care este construit – platforme CMS sau proiectarea acestuia de la zero. Indiferent de complexitatea alegerii tale, noi suntem alaturi de tine!

  02

  Design
  Procesul de creare site prezentare incepe imediat ce brief-ul este gata. Echipa creativa va da startul machetelor, incepand procesul de creare site web. Etapa aceasta include si analizarea concurentei, cat si definirea unui profil ideal al clientilor. Astfel, intreg procesul de promovare online va decurge impecabil!

  03

  Dezvoltare
  Odata ce macheta de creare site web a primit acceptul tau, incepe cea de-a treia etapa. Programatorii HOLD pun in functiune codurile si programele specifice, intreg procesul de dezvoltare site web incepand sa capete contur. Poti urmari live dezvoltarea acestuia si stadiul in care se afla. De asemenea, poti veni cu propuneri si idei in timp real, pentru ca rezultatul final de design website sa fie conform asteptarilor si preferintelor!

  04

  Lansarea
  Procesul de creare site prezentare este finalizat la cheie. Astfel, este gata de actiune! Fiecare proces de creare website este un nou inceput, atat pentru noi cat si pentru tine!

  Ce spun clientii

  Aparitii Media

  Hold Marketing Agentie de publicitate - Bugetul
  Hold Marketing Agentie de publicitate - Stirile PRO TV
  Hold Marketing Agentie de publicitate - Economica.net
  Hold Marketing Agentie de publicitate - Financiarul
  Hold Marketing Agentie de publicitate - Gazeta de Sud
  Hold Marketing Agentie de publicitate - Adevarul.ro
  Hold Marketing - Agentie digitala Craiova - Logo

  Serviciile tale sunt prezentate corespunzator cu un site web la cheie! Alege si tu o vizibilitate si un trafic sporit pentru business-ul tau!

   Meniu