Hold Marketing - Agentie digitala Craiova - Logo
Cum iti cresti afacerea cu un website de prezentare - HOLD Marketing

Cum să îți crești afacerea cu ajutorul unui site web de prezentare?

Categorii: Promovare Online, Website

Ai o afacere și consideri că a venit timpul să treci la următorul nivel? Înseamnă că trebuie să apelezi la o agenție web design cu experiență care să-ți creeze un site profesional, pe măsura așteptărilor tale. Despre cât costă crearea unui site și cum să alegi agenția potrivită, vom vorbi mai departe în acest articol.

De ce este important ca orice afacere indiferent de mărimea ei să aibă un website?

În ziua de azi dacă nu ești online, nu exiști. Nu intenționăm să dramatizăm situația, dar acesta este purul adevăr. Indiferent de ceea ce vinzi și cât de cunoscut ești în mediul fizic, pentru a te extinde trebuie să permiți lumii să te găsească și pe internet și să afle mai multe despre tine și afacerea ta. Chiar și într-un oraș mare, numărul potențialilor clienți nu poate depăși numărul persoanelor care trec prin fața magazinului tău. În schimb, online, nici măcar cerul nu mai este limita.

Dacă vrei ca afacerea ta să ajungă la adevăratul ei potențial, atunci alege serviciile oferite de compania noastră, HOLD Marketing, o agenție de web design Craiova, cu o echipă pasionată de tot ceea ce înseamnă internet și care abia așteaptă să te ajute și pe tine să ajungi acolo unde îți dorești. Cotațiile noastre de preț sunt juste, website-urile profesionale, iar deschiderea către clienți nemărginită. Nu putem să-ți dăm un preț până nu aflăm exact ceea ce îți dorești, dar în urma discuțiilor, cu siguranță vom fi capabili de a-ți face o propunere care să se încadreze perfect în bugetul tău.

Care sunt funcționalitățile de bază pe care orice website trebuie să le dețină?

Pentru a fi cât mai eficient și atractiv, un website trebuie să îndeplinească 4 condiții de bază:

Design unic

Un vizitator al unei pagini web se hotărăște în mai puțin de trei secunde dacă ceea ce vede merită sau nu atenția sa. De aceea, de-a lungul întregului proces de creare site trebuie să se țină cont în primul rând de design. În acest sens, spre deosebire de alte companii de web design, noi, echipa HOLD, desenăm machetele nu doar pentru pagina principală, ci pentru toate paginile din website-urile clienților noștri, motiv pentru care produsele pe care le livrăm la final sunt unice din toate punctele de vedere.

Mobile Responsive

Pentru că peste 70% din traficul web vine de pe smartphone-uri, iar începând cu anul acesta Google a anunțat că își va schimba strategia de indexare concentrându-se de acum încolo mai mult pe terminalele mobile, este foarte important ca un site de prezentare să se afișeze corect pe orice tip de dispozitiv (desktop, laptop, tableta, telefon etc). Dar dacă mizezi pe serviciile noastre de realizare site web poți sta liniștit și din acest punct de vedere pentru că responsivitatea este una din principalele noastre priorități.

Panou de administrare

Știm cât de importantă este libertatea pe internet și de aceea îți dăm posibilitatea de a-ți administra singur site-ul, fără a fi nevoie de a avea cunoștințe avansate de programare. Panoul nostru de administrare este simplu și intuitiv și poate fi folosit chiar și de utilizatorii începători, care nu au multă experiență în domeniu. Iar dacă te împotmolești sau consideri că este mai simplu să lași pe noi și această sarcină, optează pentru unul din pachetele noastre de administrare și echipa noastră se va ocupa și de acest detaliu.

Newsletter

O metodă simplă și eficientă de a aduce cititorii pe website-ul tău este email marketing-ul! Fidelezează-ți publicul prin trimiterea de e-mail-uri periodice și astfel clienții tăi vor putea fi mereu la curent cu noutățile, iar tu te vei bucura de trafic organic!

Ce trebuie să se întâmple cu site-ul după ce a fost construit?

Nu e suficient să construiești un site și gata! Întreținerea este un aspect foarte important pentru ca cei care îți descoperă site-ul să revină. Iar la capitolul întreținere nu ne referim la optimizarea paginilor noului tău site de prezentare pentru că ți-l vom livra la cheie, SEO friendly, cu tot ce înseamnă titluri, tag-uri, descrieri, imagini și multe alte elemente care îi cresc vizibilitatea. Întreținerea presupune dezvoltarea permanentă a conținutului de pe blogul său cu articole valoroase, pline de informații interesante pentru public.

Nu vrem să te încurajăm gratuit și îți spunem încă de la început că dezvoltarea unui blog presupune o muncă titanică, dar absolut necesară pentru supraviețuirea online. Iar dacă nu ai timp de acest lucru, îți venim în ajutor cu servicii de creare de conținut profesional, pentru că ne pricep și la asta!

De ce să alegi HOLD Marketing?

Dacă îți este mai ușor, poți privi HOLD Marketing ca pe o agenție de publicitate Craiova, bună la tot ce înseamnă mediul online. Ne mândrim cu realizările noastre, am depus efort ca să ajungem unde ne situăm astăzi și de acum înainte vom munci cu tot la fel de multă ambiție și hotărâre. Ne dorim ca cei care colaborează cu noi să ne cunoască așa cum suntem cu adevărat, iar dacă ne-ar întreba cineva care sunt principalele calități care ne recomandă, le-am enumera pe următoarele:

Echipă completă: Toate serviciile livrate de agenția noastră sunt produse 100% in-house, fără externalizare. Avem o echipă de creație completă, alcătuită din: dezvoltatori web, graficieni, strategi marketing, copywriters și manageri de proiect. Toate site-urile din portofoliul nostru sunt produse exclusiv de noi și înainte de lansare trec mai întâi testul specialistului. În acest fel, ne asigurăm că în stadiul final, produsele noastre se potrivesc perfect cu nevoile clientului.

Servicii complete: Suntem specialiști în dezvoltare web, marketing online, graphic design și SEO. Ne-am dorit să venim în sprijinul clienților noștri indiferent de nevoile lor și de aceea am adoptat acest concept. Pentru maximă eficiență, alocăm câte un manager de cont fiecărui client. Acest manager are rolul de a gestiona proiectele din interiorul agenției și în același timp de a ține legătura cu clientul respectiv. Astfel, dacă alegi să colaborezi cu noi, pentru orice eventuală problemă pe care s-ar putea s-o întâmpini sau pentru orice îmbunătățire pe care ți-o dorești pe viitor, acest manager dedicat îți va sta la dispoziție.

Longevitate: În orice poveste, începutul este partea noastră preferată. De aceea vrem ca fiecare start al clienților noștri să fie începutul unui parteneriat pe termen lung. Peste 65% din clienții pe care i-am avut până în prezent sunt alături de noi și în ziua de azi, lucru care ne dă încredere și ne responsabilizează. Credem cu tărie în zicala ca să ajungi în top este ușor, să te menții acolo este o provocare și de aceea tratăm fiecare zi ca pe o nouă provocare.

Experiența: În ultimii ani am creat zeci de site-uri de prezentare pentru clienții noștri. Astfel serviciile noastre au ajuns să fie apreciate în întreaga Europă. Iar datorită clienților noștri care activează în cele mai diverse industrii, am acumulat experiența necesară pentru a putea livra rezultate de top indiferent de nișa din care fac parte site-urile pe care le creăm.

Ți-am stârnit curiozitatea? Trimite-ne un mesaj completând formularul de pe pagina noastră de contact și lasă-ne să te digitalizăm!

Tags: , , , ,

Distribuie catre prietenii tai:

Articole recente

Hold Marketing - Agentie digitala Craiova - Logo
Meniu