fbpx
 1. Acasa
 2. Grafica
 3. Logo Design

Creare Logo

Crearea unui logo design potrivit este un pas crucial pentru cresterea identitatii afacerii tale! Un logo brand este modalitatea prin care afacerea ta este recunoscuta atat de clientii actuali cat si de cei potentiali. De aceea, in procesul de creare logo firma trebuie incorporate elementele cheie ale afacerii tale pentru a oferi toate detaliile vis-à-vis de serviciile oferite chiar de la prima vedere! Intreg procesul este realizat si optimizat in-house, cu ajutorul echipei noastre, rezultatul fiind un logo design unic, special creat pentru afacerea ta!

Vreau oferta pentru design logo!

  Design Grafic | Logo Design

  Procesul de creare logo

  Briefing

  Briefing-ul de inceput. Pentru a ne asigura ca procesul de realizare logo este in armonie cu business-ul tau, ne documentam cu privire la acesta. Asteptarile tale viitoare pentru sigla, cat si culorile, fontul sau icon-ul dorit, sunt elemente ce conteaza pentru echipa noastra. Astfel, graficienii nostri vor tine cont de aceste aspecte in etapa de creare a conceptului de baza.

  Concepte

  Schite si concepte. In functie de pachetul ales, echipa noastra iti va livra mai multe schite cu diverse modele de logo design. Parerea ta conteaza, de aceea feedback-ul tau este necesar in aceasta etapa. Odata stabilita schita castigatoare, trecem la design-ul propriu zis! Solicita informatii referitoare la design logo pret!

  Design

  Design si creare. Schita este prelucrata si transformata in design-ul final. O conturam conform documentului de informare. Chiar si dupa finisarea variantei finale, mai putem interveni asupra ei cu revizuiri si detalii adiacente! Creeaza logo cu o agentie digitala profesionala!

  Livrare

  Livrare Logo Brand. Cand procesul de creare logo a fost finalizat, vei primi varianta finala in toate formatele – pdf, jpeg si ai. De asemenea, vei avea drepturi depline de autor asupra logo-ului. Solicita informatii despre pret logo design!

  Tehnologii utilizate pentru Logo Design

  Echipa noastra de graficieni utilizeaza tools-uri inovative pentru construirea siglei perfecte. Suita Adobe completeaza perfect intreg procesul creativ de creare logo design, iar tehnica Golden Ratio confera desing-ului forma potrivita. Astfel, tehnologiile folosite includ:

  Logo Design | Logo Adobe Photoshop
  Logo Design | Logo Adobe Illustrator
  Logo Design | Logo Adobe XD

  Ce primesti daca lucrezi cu noi?

  HOLD are echipa completa, alcatuita din strategi de marketing, copywriteri, graficieni si dezvoltatori web. Fiecare logo design produs de noi este revizuit profesional de toti membrii echipei. Astfel produsul final va fi o reusita garantata!

  Echipa completa

  Serviciile noastre sunt produse in-house, fara externalizare. Beneficiaza de avantajele intregii echipe creative, la un pret rezonabil! Cere detalii referitoare la logo design pret!

  Calitate

  Calitatea este una din valorile noastre de baza. Suntem atenti la detalii si ne place sa acordam timp lucrarilor noastre, nu ne grabim cu productia. Alege serviciile premium de logo design din cadrul agentiei Hold Marketing!

  Consultanta

  Te ajutam sa alegi cea mai buna varianta de logo design. Facem o analiza a industriei in care activezi si te pozitionam in fata concurentilor tai.

  Ei au deja incredere in serviciile noastre!

  O parte din clienti

  Geam Balcon client - Hold Marketing Craiova
  Milandre client - Hold Marketing Craiova
  Sensors Report client - Hold Marketing Craiova
  Curtea Regala client - Hold Marketing Craiova
  Dentist-Dana client - Hold Marketing Craiova
  Casa Bravo client - Hold Marketing Craiova
  Casa Bravo Residence client - Hold Marketing Craiova
  Alternative Eco Energy client - Hold Marketing Craiova
  AgroAuto Marketplace client - Hold Marketing Craiova
  Andra client - Hold Marketing Craiova

  De ce sa alegi Hold Marketing?

  01

  Proiectele sunt produse 100% in-house, fara externalizare, datorita intregii echipe creative Hold Marketing. Aceasta este alcatuita din: dezvoltatori web, graficieni, strategi marketing, copywriters si manageri de proiect. Astfel, fiecare aspect al afacerii tale primeste atentia cuvenita, pentru rezultate de succes. Asigura afacerii tale o promovare calitativa la un pret accesibil!

  02

  Ne dorim sa oferim clientilor nostri doar calitate. De aceea, cu fiecare nou inceput, cu fiecare start dat unui nou proiect, ne dorim ca acesta sa fie un parteneriat pe termen lung. Peste 65% din clientii nostri sunt inca alaturi de noi, ceea ce ne ofera un boost de incredere dar ne si responsabilizeaza mai mult. Consideram adevarata zicala: „Sa ajungi in top este usor, sa te mentii acolo este o provocare!”, iar noi indragim provocarile!

  03

  Serviciile noastre sunt de tip 360-grade, adica oferim un ciclu complet: dezvoltare web, marketing online, grafic design si redactare continut SEO. Ne dorim sa oferim clientilor nostri tot sprijinul posibil, de aceea am hotarat sa le oferim un pachet complet de servicii. Fiecare client beneficiaza de un manager de cont, manager ce va gestiona proiectele in interiorul agentie si va reprezenta legatura dintre client si agentie.

  Ce spun clientii

  FAQ

  Meniu
  Open chat
  Cu ce te putem ajuta?