Agenție de digital marketing recunoscută internațional

Partener strategic al celor mai interesante și ambițioase brand-uri

Suntem specialiști în creștere digitală, ajutând brand-urile ambițioase să-și depășească limitele și să aibă impact. Utilizând cele mai bune practici de marketing digital și informații bazate pe date, construim strategii care deblochează potențialul de creștere al afacerii tale.

Povestea noastră

HOLD Marketing a fost fondata la jumatatea anului 2017, de un tânăr aspirant în marketingul digital, Sorin. La acea vreme, Sorin lucra pentru o afacere în domeniul materialelor de construcție. Compania la care lucra, cauta o agenție digitală care să se integreze cu adevarat în echipa lor de marketing, să le înțeleagă nevoile și să le atingă obiectivele de creștere. Când nu au gasit una, Sorin a decis s-o creeze.

Astăzi, HOLD Marketing este o echipă multidisciplinară, multi-premiată, care lucrează cu o gamă interesantă de brand-uri naționale și globale. Biroul nostru central este în Craiova, dar mai avem birouri și în București și Pitești.

Și încă nu ne oprim. Mereu curioși, ne place să depășim așteptările, să întrecem limitele și să căutăm noi oportunități. Scopul nostru este să fim partenerul tău de digital marketing de încredere – să oferim rezultate măsurabile, să explorăm modalități de a-ți ajuta afacerea să se dezvolte și să te ghidăm prin provocările pe care le poate aduce creșterea.

Află cine suntem, ce reprezentăm și ce impact avem

Atragem și păstrăm cei mai buni specialiști din industrie, astfel încât să poți avea încredere deplină în echipa care îți gestionează contul.

Ești în căutarea următoarei oportunități? Află mai multe despre viața la HOLD Marketing și despre cum este să lucrezi cu noi.

Am introdus inițiative pentru a ne sprijini oamenii atât în ​​​​și în afara muncii. Află mai multe despre viața și cultura HOLD Marketing.

Suntem cu adevărat mândri de certificările noastre și ele vă oferă vouă, clienților noștri și potențialilor clienți, asigurarea că știm cu adevărat cum să facem lucrurile.

Echipa noastră de programatori folosește cele mai noi tehnologii pentru a crea soluții personalizate care îți mențin afacerea în fruntea concurenței.

Alege să lucrezi cu o agenție Google Partner, cu o agenție ce a câștigat, pe merit, încrederea celui mai mare motor de căutare din lume.

Acestea sunt valorile pe care le susținem

01

Concentrați pe rezultate

02

Respectuoși și corecți

03

Deschiși la schimbare

04

Dornici de învățare

REZULTATELE CONTEAZĂ PENTRU NOI

Aducem performață și accelerăm schimbarea.

Căutăm mereu noi provocări și descoperim modalități inovatoare de a debloca potențialul de creștere al afacerii tale. Construind strategii bazate pe date, ne-am propus să obținem rezultate de impact care să-ți atingă obiectivele, și să le și depășim.

SUNTEM CURIOȘI ȘI DORNICI SĂ ÎNVĂȚĂM LUCRURI NOI

Soluții inovatoare și idei creative care îți duc afacerea la următorul nivel.

Vom petrece timp pentru a-ți cunoaște afacerea, industria și ambițiile tale, astfel încât să ne putem integra cu echipa ta și să-ți recomandăm strategiile care au cel mai mare șanse de a reuși din prima zi.

UTILIZĂM FAPTE, DATE ȘI STRATEGIE

Specialiștii noștri furnizează soluții de date pentru a-ți atinge și depăși obiectivele.

Am investit masiv în instrumente de marketing digital și software de management al proiectelor de vârf în industrie, împreună cu propriile noastre instrumente de raportare, pentru a-ți oferi vizibilitate deplină asupra a ceea ce facem și asupra modului în care acesta îți impactează afacerea.

Agenție recunoscută internațional

Ne străduim să creăm campanii inteligente, integrate și experiențe digitale fără întreruperi. Suntem pasionați să aducem cele mai bune rezultate și să împingem noile tehnologii la limite.