fbpx

Salut 👋
Suntem HOLD Marketing din Craiova-Romania

Echipa Hold Marketing

“We love helping others succeed at what they love to do!”

Suntem Hold Marketing – agentia cu cea mai rapida crestere din Oltenia. Te ajutam sa devii un #game-changer in industria ta! De-a lungul celor patru ani de experienta am reusit sa crestem peste 50 de afaceri, oferind clientilor nostri solutii si strategii digitale. Cei 7 specialisti din echipa noastra abordeaza fiecare proiect cu aceeasi pasiune si entuziasm.

Interesul si pasiunea pentru performance marketing a aparut din dorinta unei echipe dedicate de a da o mana de ajutor in digitalizarea afacerilor. Entuziasmul si pasiunea lor a atras alaturi si alti specialisti, pentru a oferi solutii digitale complete. Pasiunea si creativitatea noastra a dat roade, reusind sa obtinem cele mai bune solutii chiar si din cele mai inflexibile imprejurari. Provocarile oferite de proiectele finalizate ne-au ajutat sa evoluam, sa ne dezvoltam si sa ne ducem skills-urile la nivelul urmator.

Ready For You

“Creativity to a whole new level!”

Experienta ne este mentor, fiecarui proiect ii atribuim o intreaga echipa. Astfel dupa cei 4 ani de activitate, reusim sa realizam totul in house si sa avem specialisti in departamente precum: Creative and Design, Performance Marketing, Web Development si Content Writing. Avem incredere in abilitatile de prima clasa si know-how-ul echipei noastre, inovatia fiind permanenta, prin invatare continua. Pentru a ne asigura ca suntem la curent cu noutatile industriei, participam constant la cursuri si training-uri, informandu-ne zilnic despre noile tendinte.

Intreaga echipa este strans legata de valorile respectate si impartasite de toti membrii. Suntem alaturi unii de altii si invatam din fiecare provocare si oportunitate oferita. Credem cu tarie in calitatea serviciilor, deci ne asiguram ca fiecare client beneficiaza de abilitatile echipei noastre. Pentru a ne ridica la nivelul provocarilor, folosim tehnologii si tools-uri premium. Analizam si optimizam campaniile de marketing, cream site-uri si magazine online custom, ajustam si crestem site-uri organice, prin optimizari SEO.

Performanta

Castigarea increderii este doar un pas. Avem o preocupare continua de a descoperi noi tehnologii, astfel incat sa ajute clientii sa fie mai competitivi, iar pe noi, mai valorosi.

Flexibilitate

Intr-o industrie atat de dinamica, cum este cea de software, reusim sa ne adaptam serviciile si mai ales preturile dupa nevoile clientului. Reusim sa gasim solutii optime si eficiente pentru orice problema.

Inovatie

Facem parte dintr-o industrie dinamica, unde suntem obligati sa tinem pasul cu tehnologia si cu tendindele ei. Pentru a oferi cele mai bune servicii, trebuie sa fim cu un pas inaintea celorlalti. Inovam prin invatare continua.

Simplitate

Facem produse software care pun in centru interactiunea umana, iar produsele noastre devin simple si intuitive de utilizat.

Echipa HOLD Marketing

Loredana Gavrilescu

New Business Manager

Adriana Vîlcea

Client Success Executive

Ecaterina Drighiciu

Content Writer

Amelia Cismaru

Social Media Manager

Sorin Trifu

Specialist PPC

Stefan Pirvu

Graphic Designer

Tudor Șipoteanu

Specialist PPC

De ce sa alegi Hold?

Echipa Completa

Toate serviciile livrate de catre agentie sunt produse 100% in-house, fara sa externalizam nimic. Avem o echipa completa de creatie, alcatuita din: dezvoltatori web, graficieni, strategi marketing, copywriters si manageri de proiect. Astfel tu ai acces la intreaga noastra echipa creativa, la un pret accesibil.

Longevitate

Ne plac inceputurile, iar noi ne dorim ca fiecare start sa fie un inceput de parteneriat pe termen lung. Peste 65% din clientii nostri, se afla alaturi de noi si astazi, ceea ce ne da incredere si ne responsabilizeaza mai mult. Credem cu tarie in zicala „sa ajungi in top este usor, sa te mentii acolo este o provocare”, iar pentru noi fiecare zi este o provocare.

Servicii Complete

Oferim un ciclu complet de servicii: dezvoltare web, marketing online, grafic design si redactare continut SEO. Am adoptat acest concept pentru a veni in sprijinul clientilor, cu un pachet complet de servicii. Alocam un manager de cont fiecarui client, pentru a gestiona proiectele in interiorul agentiei si a tine legatura cu acesta. Astfel tu ai o singura persoana de contact din agentia noastra, care se ocupa de toate proiectele tale online.

Transparenta

Suntem transparenti privind munca noastra. Estimam inca de la inceput proiectele din agentie, astfel incat clientul sa stie costurile finale. Pentru a putea estima corect proiectele, avem nevoie sa stim inca de la inceput toate datele problemei. Putem sa punem toate aceste informatii intr-un acord de confidentialitate (NDA), pentru a ne asigura ca informatiile raman doar intre noi. Avem astfel de acorduri de confidentialitate incheiate cu toti angajatii nostri.

„We love helping others succeed at what they love to do.”

  Clientii nostri

  Prestige Boosters client - Hold Marketing Craiova
  Geam Balcon client - Hold Marketing Craiova
  Jadore client - Hold Marketing Craiova
  Milandre client - Hold Marketing Craiova
  Pantalon client - Hold Marketing Craiova
  Sensors Report client - Hold Marketing Craiova
  Curcubeul Copilariei client - Hold Marketing Craiova
  Curtea Regala client - Hold Marketing Craiova
  Darmih Decor client - Hold Marketing Craiova
  Dentist-Dana client - Hold Marketing Craiova
  Derma Beauty client - Hold Marketing Craiova
  Dist Sport client - Hold Marketing Craiova
  Stil Media client - Hold Marketing Craiova
  Synmedom client - Hold Marketing Craiova
  Atelier Remade client - Hold Marketing Craiova
  Casa Bravo client - Hold Marketing Craiova
  Casa Bravo Residence client - Hold Marketing Craiova
  Alternative Eco Energy client - Hold Marketing Craiova
  AgroAuto Marketplace client - Hold Marketing Craiova
  ALP Romania client - Hold Marketing Craiova
  Andra client - Hold Marketing Craiova
  Adriana Predoi client - Hold Marketing Craiova

  Testimoniale

  Meniu
  Open chat
  Cu ce te putem ajuta?