agenție digitală recunoscută internațional

Suntem agentie de marketing completă, pregătită pentru orice model de colaborare

Oferim servicii complete și personalizate de marketing pentru proiectele tale prin modele flexibilitate: Echipe dedicate | Mărirea personalului | Echipe project-based

Creștem împreună

Fiind o agenție de marketing completă, avem toate resursele pentru a-ți oferi servicii complete și custom de promovare – procese end-to-end, de la analize de business la consultanță și strategii, până la creație, implementare și optimizare.

Echipele noastre dedicate au experiența necesară pentru dezvoltarea strategiilor de marketing de la zero și pentru preluarea conturilor care deja rulează reclame pentru optimizări și/sau extinderi. Expertiza noastră este garanția pentru livrarea de soluții digitale flexibile și focalizate pe rezultate – instrumente esențiale în accelerarea creșterii digitale în compania ta.

Modele de externalizare

Suntem o agenție de marketing completă și punem la dispoziție 3 modele de externalizare.

Echipe dedicate

Alocăm o echipă dedicată pentru promovarea afacerii tale (creată de la zero sau în completarea echipelor tale in-house) în raport cu nivelul tău de expertiză tehnică.

Mărirea personalului

Extindem rapid echipele tale in-house prin integrarea în proiect a specialiștilor de la HOLD Marketing (marketing staff augmentation).

Echipe project-based

Lucram împreună pe obiective pre-definite iar tu te poți baza pe un proces complet de promovare și obiective (KPI’s) bine definite.

Echipa HOLD Marketing devine echipa ta!

Îți oferim servicii de promovare online complete și personalizate prin echipe dedicate nearshore și offshore, fie că administrezi o companie de tip start-up sau un business mediu / mare.

activăm pe piață din

2017

sedii în

3 orase

rata de retenție

80%

Tipuri de roluri în echipele alocate pe proiecte:

  • specialiști PPC
  • social media manageri
  • copywriters
  • graphic designers
  • data analysts
  • analiști de business
  • account managers

NDA & Confidențialitate

Politici de confidențialitate și standarde ridicate de securitate

Ne angajăm să protejăm confidențialitatea proceselor tale de business, în orice etapă a acestora. Tratăm cu seriozitate drepturile de proprietate și datele clienților noștri și ne angajăm să gestionăm în mod responsabil informațiile personale ale tuturor celor cu care colaborăm, fie clienți, furnizori, colegi sau orice altă comunitate responsabilă.

Respectarea normelor GDPR

Acorduri NDA cu toți clienții noștri

Acorduri de confidențialitate cu toți angajații noștri

Sfaturi și trucuri de pe blogul nostru