Meet the team

Andrei Manolache

Senior Account Manager
S-a alăturat echipei în Septembrie 2022

Înainte de a mă alătura echipei HOLD Marketing, mi-am petrecut 5 ani într-un departament de marketing al celui mai mare brand de vehicule electrice din România. Acolo am avut ocazia să construim brand-ul de la zero și mi-am adus aportul în zona vizuală, dar și în partea de poziționare a brand-ului în piață. Până să plec, brand-ul nostru a ajuns să fie prezent în peste 10 țări din UE.
Astazi, în cadrul echipei HOLD Marketing, îmi petrec cea mai mare parte din zi examinând procesele interne ale agenției, analizând problemele clienților existenți, dar și ale echipei, și în final propun noi metodologii de lucru pentru a eficientiza colaborarea cu clienții noștri. De asemenea, măsor și gradul de satisfacție al clientilor și mă asigur ca vom construi parteneriate pe termen lung cu aceștia. Când nu sunt în discuții cu clienții, coordonez echipele agenției pentru a livra performanță.

Relația și comunicarea cu clienții sunt aspecte cheie importante. De asemenea, maniera în care sunt prezentate datele problemelor reprezintă un factor important în câștigarea, păstrarea și creșterea relației client-agenție.
Pe scurt, eu mențin legătura cu clienții, sunt puntea de legătură dintre aceștia și echipă, coordonez procesele interne de comunicare ale echipei și mă asigur că obiectivele – atât ale agenției cât și a le clienților – sunt atinse.

Ce te motiveaza zi de zi?

Dorința de dezvoltare personală, dar și profesională, joacă un rol important în viața de zi cu zi. Îmi place să ajut și să particip activ la creșterea business-urilor, să le fiu alături pe întreg parcursul dezvoltării lor în brand-uri de top, crescând și eu odată cu ele.

Ce faci in afara programului?

Consider că timpul liber este prețios, de aceea sunt selectiv în activitățile întreprinse în afara orelor de lucru. Serialele și gaming-ul sunt parte a activităților de entertainment preferate, iar Jazz-ul a avut, are și va avea în permanent o însemnătate deosebită pentru mine.