Meet the team

Aura Apachitei

Social Media Specialist
S-a alăturat echipei în Ianuarie 2023
Mereu evit ocaziile în care trebuie să mă descriu. „Hei, sunt Aura!” și cam aici apare error 404. În schimb, când vine vorba de social media, ideile vin pe bandă rulantă. It has to be so, because I have a job to do! Cert e că în anii de școală am fugit de limba și literatura română, pentru că eram de partea matematicii. Și iată-mă într-un plot twist al vieții, în care latura creativă câștigă în fața celei raționale, deși cea din urmă a rămas un sprijin de nădejde.
Am venit în echipa HOLD să fac jocul strategic al cuvintelor în social media. Acest joc are două piste principale: gândirea postării ca un întreg și parte din strategia digitală; și asamblarea puzzle-ului de text, astfel încât mesajul transmis să fie cel dorit și pe înțelesul celui care-l citește.

Ce te motiveaza zi de zi?

Dorința de a evolua pe zi ce trece atât individual, cât și alături de echipă, e boost-ul care îmi antrenează dimineața cu întrebarea „ce mai creez azi?”. Și, evident, gândul că prin muncă sunt mai aproape de visul meu mă ridică și în cele mai „low energy” zile (știi vorba aia „visurile nu se spun”).

Ce faci in afara programului?

Evadez, fie prin muzică, fie printr-un serial, fie printr-o carte sau o plimbare lungă cu un latte to go. Țin să nu-mi neglijez pasiunea pentru actorie, așa că o hrănesc cu diferite activități precum crearea unor materiale foto-video, pornind de la un punct de vedere/ concept (pe unele le expun public, multe le țin pentru mine).
Open chat
Am nevoie de mai multe informatii!
Buna! Cu ce te putem ajuta?