Meet the team

Corneliu Ionele

Senior PPC Specialist
S-a alăturat echipei în Aprilie 2023

Sunt un pasionat al tehnologiei și al domeniului digital. În ultimii 6 ani, am avut oportunitatea de a lucra ca specialist marketing la una dintre cele mai mari companii producătoare de trotinete electrice din lume. Experiența mea în marketing mi-a permis să îmi dezvolt abilități puternice în promovarea produselor și în dezvoltarea strategiilor de marketing.

Propune, creează și optimizează campanii de PPC. Realizează strategii de marketing online, le implementează, gestionează, analizează. Practic, crește business-uri și le ajută să își atingă obiectivele prin campanii pertinente și eficiente.

Ce te motiveaza zi de zi?

Această pasiune pentru tehnologie și dezvoltarea de strategii mă motivează să continui să învăț și să mă dezvolt în această industrie. Marketingul e un domeniu extrem de provocător, lucrurile se schimbă destul de repede în această industrie și parcă te ține în priză. Iar, mulțumirea clientului atunci când își atinge obiectivele cu ajutorul nostru e destul de motivantă.

Ce faci in afara programului?

Timpul meu liber îl dedic familiei mele, în special fetiței noastre de aproape 2 ani. Îmi face plăcere să profit de orice ocazie pentru a petrece timp în aer liber și pentru a ne juca împreună.