Meet the team

Dragoș Chifor

Senior PPC Specialist
S-a alăturat echipei în Septembrie 2022
Sunt o persoană căreia îi place să găsească soluții pentru probleme, îmi place să fiu la curent cu tot ce este nou în materie de marketing, sunt prietenos și îmi plac interacțiunile cu oamenii. Pozitiv și optimist, îmi place să găsesc mereu inspirație chiar și din lucruri mărunte, însă cei care mă inspiră mereu să devin mai bun sunt Codin și Ramo de la Creative Monkeyz.
Mă ocup de crearea si administrarea campaniilor PPC si gândesc strategii pentru clienți împreună cu echipa. Caut și prezint soluții noi pentru a ne face munca mai ușoară sau pentru a crește business-ul clienților.

Ce te motiveaza zi de zi?

Progresul este factorul motivant pentru mine! Este mult mai ușor să vii la muncă și să știi că astăzi o să fie mai bine decât ieri, chiar dacă este vorba doar de 0,5%.

Ce faci in afara programului?

Una dintre pasiunile mele este reprezentată de anime-uri, jocuri pe calculator sau console. De asemenea, îmi place să calătoresc (daca aș putea aș munci în fiecare săptămână din alt oraș/țară). Atunci când am timp îmi place să practic Airsoft, 3D printing și să pictez miniaturi. Însă, indiferent de încărcarea programului, mă asigur că am timp să mă văd cu prietenii.
Open chat
Need help?
Hello! Can we help you?