Meet the team

Emil Sinca

Head of New Business
S-a alăturat echipei în Decembrie 2022
Sunt o persoană curioasă, optimistă, care iubește provocările și aventura. Îmi place să cunosc oameni și culturi noi - consider că lucrurile noi pe care le învăț despre oameni relevă, de fapt, perspective noi asupra vieții, prin care viața prinde alt contur. Tocmai de aceea, sunt pasionat de oameni și de poveștile lor, care aduc cu ele insight-uri creative din care am ceva de învățat.
Eu reprezint primul punct de contact dintre client și companie. Mă ocup să identific companiile care ar putea beneficia de vizibilitate în mediul online, să le înțeleg modelul de business, să anticipez dacă nevoile lor pot fi îndeplinite cu ajutorul serviciilor noastre, iar mai apoi îi pun în legătură cu specialiștii noștri.

Ce te motiveaza zi de zi?

Sunt motivat de orice lucru care mă ajută să mă dezvolt într-o persoană mai completă. Orice mă provoacă să-mi întrec limitele și la care mă pot uita înapoi fără regrete.

Ce faci in afara programului?

Consider că dacă faci ce-ți place, nu ai nevoie de ceva disruptiv care să te ajute să îți încarci bateriile. Acestea fiind spuse, ador plimbările în natură, filmele bune, serile de boardgames și să învăț să gătesc o rețetă nouă.