Meet the team

Mihaela Râtan

Head of Social Media
S-a alăturat echipei în Octombrie 2022
O fire prietenoasă, dar totuși care nu iubește în mod neapărat expunerea. Paradox, știu, lucrez într-un domeniu ce promovează o expunere constantă în online și beneficiile ei. Pasiunea pentru lumea poveștilor de pe vremea când eram o copilă, unde mă refugiam ori de câte ori aveam ocazia, s-a transformat într-un job full time. Astăzi creez povești pentru și în jurul brandurilor. O fac de mai bine de 2 ani, timp în care am lucrat cu branduri de renume, branduri mici sau medii.
În echipă mă ocup cu optimizarea conturilor de social media ale clienților și management. Ofer colegilor mei de la grafică și copywriting firul roșu pe care să pornească atunci când construiesc postările. Mare parte din timp îl petrec făcând research pentru postări, căutând idei care mai de care mai năstrușnice și pe placul clienților sau creez strategii de marketing.

Ce te motiveaza zi de zi?

Faptul că fac ceva ce-mi place, lucru extrem de important pentru mine și combustibilul ce-mi de energie. Evident, mă motivează extrem de tare și rezultatele pe care le aduc afacerilor și acele momente în care reacțiile clienților sau ale publicului sunt pozitive în urma interacțiunii cu munca mea.

Ce faci in afara programului?

Gătesc, petrec timp cu cei dragi, citesc cărți și mă uit la seriale. Încerc să compensez suprasolicitarea creierului meu din timpul zilei prin relaxare și activități care-mi reîncarcă bateriile. Adesea ies cu prietenii, activitatea mea preferată sau îmi petrec timpul pe Tik Tok atunci când caut să mă amuz sau să fac ceva ce nu-mi solicită energia în mod direct.
mihaela ratan, head of social media, agentie marketing online