Meet the team

Oana Ticusan

Senior PPC Specialist
S-a alăturat echipei în Ianuarie 2023

Sunt o persoană deschisă și prietenoasă, sunt eu și puțin din fiecare. Fiecare om întâlnit și fiecare experiență trăită. Am ales să urmez Facultatea de Comunicare și Relații Publice pentru a dezvolta cea mai importantă calitate a noastră, comunicarea.
Îmi place să accept provocările venite, pentru că știu că din acestea vine dezvoltarea mea pe toate planurile. Aleg să am în jurul meu oamenii cu care îmi place să petrec timp și de la care am mereu ceva bun de învățat.

Sunt specialist Facebook Ads și mă ocup de strategiile clienților și gestionarea campaniilor plătite. Încerc să cunosc și să înțeleg fiecare cont cu care lucrez, astfel încât să pot crea strategia potrivită.

Ce te motiveaza zi de zi?

Mă motivează faptul că lucrez în domeniul marketingului, un domeniu dinamic și plin de provocări. Îmi place că așa am ajuns să cunosc foarte mulți oameni diferiți și care m-au ajutat să mă dezvolt.

Ce faci in afara programului?

Timpul liber îl petrec cu oamenii dragi, adun energie pozitivă și îmi încarc bateriile pentru noi provocări. Îmi place să mă plimb în natură, să călătoresc și să descopăr noi locuri și obiceiuri. Iar, dacă nu fac asta, citesc sau mă uit la seriale pentru evadarea din cotidian.