Meet the team

Sorin Trifu

Managing Partner
S-a alăturat echipei în August 2017
Mi-am început cariera în digital marketing la 14 ani, rulând reclame pentru cunoștințele care dețineau afaceri la acea vreme. De-a lungul drumului, am avut și o scurtă experiență într-o agenție locală, la care am renunțat rapid, deoarece nu livrau la standardul pe care mi-l doream eu. Cum dorințele mele deja crescuseră, am considerat că este momentul ca în 2017 sa fondez HOLD Marketing. Rolul meu în HOLD Marketing a evoluat de la an la an, pe măsură ce agenția creștea, iar obiectivele noastre au trebuit realiniate. Pot spune că de-a lungul anilor am lucrat în toate zonele de business ale agenției (de la grafic designer, specialist marketing, new business, până la legal și customer care).
În prezent, zi de zi lucrez îndeaproape cu echipa de mid-management pentru a ne asigura că agenția este pe o traiectorie corectă, iar obiectivele noastre sunt îndeplinite. De asemenea, în agenția noastră am primit un investitor puternic și colaborez foarte aproape de top management și board members, iar asta ne asigură că suntem cu toții aliniați în atingerea obiectivelor de business. O mare parte din zi, o petrec vorbind cu echipa și lucrând asupra proceselor interne pentru a ne asigura că avem un operațional fără bug-uri. Iubesc rapoartele și planificările și mă pot pierde cu ușurință printre formulele din Excel, dar de asemenea, rămân conectat la ceea ce se întâmplă intern, pentru a mă asigura că am imagina de ansamblu și pentru a mă oferi sprinjin echipei, atunci când este nevoie.

Ce te motiveaza zi de zi?

Echipa pe care am reușit să o construim de-a lungul anilor și sunt conștient de faptul că într-o zi vom ajunge cea mai mare agenție din România.

Ce faci in afara programului?

Formula 1 este pe primul loc, iar atunci când nu sunt curse, îmi place să mă joc în propriul simulator, să călătoresc, să gătesc și să îmi văd prietenii și familia.