Meet the team

Teodora Pop

Specialist Facebook Ads
S-a alăturat echipei în Aprilie 2023

Pot spune despre mine că sunt o persoană (cam prea) cu picioarele pe pământ, mare iubitoare de artă și într-o continuă căutare a sinelui. De cele mai multe ori, îmi place să știu că am totul sub control și că munca pe care o fac, indiferent de natura ei, este făcută cu toată seriozitatea.

În cadrul Hold Marketing sunt specialist Facebook Ads. Creez strategii pentru clienți și realizez cele mai potrivite reclame astfel încât să ajung la îndeplinirea obiectivelor propuse, indiferent de natura lor.

Ce te motiveaza zi de zi?

Cred că cel mai mult mă motivează satisfacția clientului atunci când este mulțumit de rezultatele obținute în urma campaniilor. Știu că acest lucru este cel mai important pentru clienți, de aceea simt că munca mea dă roade în momentul în care reușesc să îndeplinesc acest lucru.

Ce faci in afara programului?

Îmi ocup timpul cu diverse activități, fie că este vorba despre crearea de bijuterii pentru mica mea afacere, vizionarea unei piese de teatru sau petrecerea timpului alături de prieteni și familie, toate sunt lucuri care ma încarcă cu o nespusă bucurie.