email marketing

O strategie de email marketing bine documentată și inteligentă

Cine spune că e-mailul a murit? Te vom ajuta să transformi adresele de email în clienți, cu o strategie inteligentă de marketing prin e-mail.

Utilizăm automatizarea inteligentă

Abordarea noastră de marketing prin e-mail se bazează pe trei criterii:

Declanșatoare automate

Aceste declanșatoare generează automat noi campanii, în funcție de locul în care se află un utilizator în palnia de vanzare.

Raportare de top

Te vom ajuta să urmărești valorile care contează, astfel încât să poți vedea ce funcționează și ce nu.

Un consultant dedicat

La doar un telefon distanță, specialistul tău dedicat îți va fi la îndemână pentru a te ajuta la fiecare pas.

O strategie de email marketing bine documentată și inteligentă

Cauți o modalitate de a genera noi clienții potențiali și de a dezvolta o bază de clienți fideli? Cu o strategie eficientă de marketing prin e-mail, poți face exact asta.

Uită de e-mail-urile generale și de trimiterile în masă – totul este despre e-mail-uri țintite, personalizate, care fac o impresie puternică asupra clienților și îi împing mai departe în pâlnia de vânzare.

O echipă super-experimentată
De la alegerea software-ului potrivit până la scrierea unor linii de subiect atractive, care sunt garantate pentru a-i determina pe oameni să le deschidă, putem face marketingul prin e-mail să funcționeze pentru afacerea ta. Avem experiență în toate instrumentele de e-mail, inclusiv Mailchimp, Dotmailer, Campaign Monitor, Infusionsoft și altele, astfel încât esti pe mâini sigure.

Utilizăm date reale
Folosim date CRM pentru a îmbunătăți rezultatele și folosim declanșatoare de e-mail și fluxuri de lucru automatizate care economisesc timp și cresc conversiile.

Dacă vrei sa vorbesti cu noi despre campaniile tale de e-mail, propriul consultant de marketing digital dedicat va fi întotdeauna la un telefon distanță și va discuta cu plăcere despre strategie, cifre și rezultate.