agenție de marketing b2b

Descoperă următoarea ta oportunitate de creștere digitală în industria B2B

Oferim soluții inovatoare de marketing B2B în care au încredere liderii din industrie, ca tine. Susținuți de instrumente de de top, specialiștii seniori și strategii bazate pe date, te vom ajuta să îți deblochezi potențialul de creștere digitală.

Soluții de marketing B2B

Combinând atât cunoștințele noastre de ecommerce, cât și de generare de clienți potențiali, abordarea noastră de marketing B2B se concentrează pe implementarea strategiilor digitale, care maximizează rentabilitatea investiției tale digitale.

Promovarea B2B nu este ușor de parcurs. Spre deosebire de B2C, un produs B2B necesită mai multă atenție înainte de a face o achiziție, ceea ce înseamnă că timpul de livrare este în general mult mai lung. Înțelegerea călătoriei clienților tăi și a tuturor punctelor de contact diferite pe care le-ar putea avea cu afacerea ta sunt considerații cruciale atunci când îți creezi strategia de marketing online. Prezentându-ți credibilitatea și construind încrederea cu publicul, îi poți ghida călătoria către conversie, dându-i încrederea că produsul tău răspunde nevoilor lor.

Echipa noastră de specialiști în marketing digital te poate ajuta să înțelegi publicul tău digital, cum caută online și cum îi poți targeta în diferitele etape ale călătoriei lor.

Vezi gama noastră de soluții de marketing B2B:

În calitate de partener strategic de dezvoltare, putem aduce o nouă perspectivă afacerii tale. Împreună, putem construi o strategie multi-channel care nu numai că stimulează creșterea, ci și oferă informații valoroase pentru a împuternici recomandările validate prin date pe care le oferim afacerii tale.

Potențialul de creștere a veniturilor PPC și al canalelor sociale plătite nu poate fi subestimat, iar liderii B2B pricepuți vor fi conștienți de aceste beneficii. Paid Media îți permite să interacționezi direct cu publicul țintă și să-i sporesti gradul de conștientizare cu privire la produsul sau serviciul tău, interacționând cu el până la punctul de conversie – făcându-l un instrument puternic atât pentru ecommerce, cât și pentru afacerile B2B care generează clienți potențiali.

Digital PR te ajută să îți poziționezi afacerea ca o autoritate în industria ta, oferindu-ți în același timp o platformă pentru a comunica clienților tăi USP-urile. Prin crearea de mesaje tactice și influențe, și distribuirea lor prin cele mai de succes canale, obțineți link-uri valoroase care generează trafic de înaltă calitate către site-ul tău.

Dorim să ne asigurăm că infrastructura ta de analiză și înregistrare a datelor este corectă, astfel încât să poți vedea în mod clar adevărata valoare a investiției tale digitale. Echipa noastră de specialiști în analiză îți poate îmbunătăți capacitățile de raportare existente și îți poate construi integrări personalizate potrivite pentru afacerea ta, pentru a te ajuta să iei decizii mai bune și mai profitabile. Tablourile noastre de raportare te ajută, de asemenea, să demonstrezi rezultatele eforturilor tale digitale de a obține acceptarea acționarilor.

Optimizarea ratei de conversie (CRO) se referă la a atrage mai multă valoare din traficul tău existent. Nicăieri nu este mai important decât pe un magazin online, unde o creștere a numărului de tranzacții per utilizator și a cheltuielilor per utilizator îți afectează direct rezultatul final. Folosim platforma VWO lider în industrie pentru a îmbunătăți rata de conversie a site-ului tău pe baza ipotezelor de testare.

EXPERTENȚĂ ȘI CUNOAȘTERE TEHNICĂ

De ce să investești într-o agenție de marketing B2B?

Clienții B2B au mize mai mari în procesul de cumpărare, ceea ce duce la procese de luare a deciziilor mai lungi decât consumatorii B2C. În calitate de specialiști în creștere digitală, ne vom face timp pentru a îți înțelege, cu adevărat, publicul și diferitele călătorii pe care utilizatorii tăi le parcurg. Avem tehnologia și infrastructura digitală la îndemână pentru a ne asigura că afacerea ta rămâne în fața concurenței, cu strategii digitale extrem de eficiente, care oferă rezultate.

Avem experiență în extinderea afacerilor B2B, adoptând o abordare axată pe client și utilizând împreună tehnologia, UX, creativitatea și datele pentru a obține o creștere profitabilă. Te vom ajuta să îți investești bugetul de marketing în activități care vor genera rezultate pe termen lung, rămânând concentrat pe nevoile publicului țintă.

PARTENER STRATEGIC DE CREȘTERE

Punem la dispoziție cei mai buni specialiști seniori și alocăm timp pentru înțelegerea nevoilor afacerii tale

Înțelegerea ta, a industriei tale și a obiectivelor de business, sunt esențiale pentru ca noi să îți oferim îndrumări care îți vor accelera potențialul de creștere. Prin străduința activă de a ne integra cu echipa ta pentru a crea o relație de colaborare, îi putem oferi companiei tale suport personalizat.

Investiția în stabilirea și menținerea unei echipe de înaltă performanță, care are o gamă variată de cunoștințe și experiență este modul în care câștigăm și dorim să împărtășim acest lucru și cu tine. Specialiștii noștri digitali vor oferi strategiei tale digitale o perspectivă nouă, identificând câștiguri rapide, precum și soluții pe termen lung care se potrivesc viziunii afacerii tale.

Explorăm oportunități de creștere

Pasiunea noastră este să te ducă în locuri noi, să îți servească drept ghid pe drumul spre succes și să-ți ofere sfaturi solide la fiecare pas.

Vezi mai jos câteva dintre brand-urile B2B pe care le-am ajutat să crească: