agenție de marketing pentru magazinele online

Împingem limitele industriei ecommerce.

Strategii de ecommerce de top, pentru a accelera creșterea, a îndeplini obiective ambițioase și a îți conduce afacerea la următorul nivel.

Servicii de marketing pentru magazinele online

Deblocăm potențialul magazinelor online prin servicii de marketing digital dedicate industriei ecommerce. Lucrând în colaborare cu tine, te vom ajuta să obții un succes profitabil și durabil pe termen lung.

La HOLD Marketing, specialiștii noștri în ecommerce, combină experiența internă, inteligența campaniei și tehnologia de ultimă oră pentru a dezvolta strategii multi-channel care să îți transforme afacerea dintr-un simplu jucător în piață, într-un lider de piață și să te menții acolo.

Rețelele sociale nu mai sunt doar despre creșterea gradului de conștientizare și implicare. Specialiștii în marketing recunosc potențialul de venituri al canalelor sociale, utilizând diferite platforme pentru a implica publicul potrivit la momentul potrivit în călătoria lor. Prezintă-ți produsul unui nou public, sau unui client existent, cu ajutorul unei strategii de Paid Social.

Optimizarea ratei de conversie (CRO) se referă la a atrage mai multă valoare din traficul tău existent. Nicăieri nu este mai important decât pe un magazin online, unde o creștere a numărului de tranzacții per utilizator și a cheltuielilor per utilizator îți afectează direct rezultatul final. Folosim platforma VWO lider în industrie pentru a îmbunătăți rata de conversie a site-ului tău pe baza ipotezelor de testare.

Google Shopping este unul dintre cele mai puternice instrumente disponibile pentru magazinele online. Introducând produsele tale direct în Google Shopping, poți afișa informațiile despre produse și prețurile pe SERP-uri pentru a crește rata de interactiune și de conversie, atrăgând utilizatori care sunt gata să cumpere.

Specialiștii în marketing înțeleg că atragerea clienților într-un magazin înseamnă atât crearea de vizibilitate a brand-ului, cât și crearea de backlink-uri de înaltă calitate către paginile tale. PR-ul digital și ecommerce, pot merge mână în mână, deoarece ambele sunt concentrate pe date măsurabile dar și creativitate în modul în care îți promovezi afacerea și produsele. Digital PR îți oferă oportunitatea de a îți construi brand-ul și de a cultiva loialitatea afacerii.

O strategie digitală globală reunește toate canalele tale de marketing pentru a te asigura că lucrează către un obiectiv comun. Prin statistici și cercetări bazate pe date primare și third-parties, abordarea noastră ne permite să îți oferim cele mai bune recomandări și îndrumări pentru a obține rezultatele potrivite pentru magazinul tău online.

ABORDAREA NOASTRĂ

Te ținem cu un pas înainte

Piața este în continuă schimbare, ceea ce înseamnă că marketingul tau trebuie să țină pasul. Lucrăm îndeaproape cu partenerii tehnologici pentru a obține acces prioritar la noi instrumente, informații și canale. Acest lucru ne permite să lucrăm la vârful inovației de marketing și să formulăm rapid noi strategii înaintea concurenților tăi.

construim succesul

Furnizăm o strategie clară de creștere

Capacitatea noastră de a face față provocărilor complexe ne permite să dezvoltăm o strategie clară pentru a îți transforma afacerea din jucător de piață, în lider de piață și pentru a te menține acolo. Accentul nostru pe strategie stabilește o direcție clară pentru acționari și oferă claritate asupra modului în care utilizăm investiția ta de marketing pentru a îți îndeplini obiectivele de creștere.

De ce să investești în marketingul e-commerce?

Marketingul de ecommerce este bazat pe date. Poți vedea exact cât cheltuiesc oamenii și câte produse cumpără, precum și ce produse cumpără și cum ajung acolo. Poți folosi aceste date pentru a măsura cu exactitate performanța canalelor tale de marketing și pentru a lua decizii strategice cu privire la unde să îți investești bugetul.

Marketingul e-commerce vine cu propriile sale provocări. Când gestionezi un magazin online mare, este posibil să întâmpini probleme tehnice pe site-ul tău în timp ce lucreazi pentru a îți optimiza conținutul, pentru a se potrivi cu intenția publicului tău. De asemenea, este obișnuit ca implementările de ecommerce să permită conținut duplicat prin paginarea produsului – ceva care poate afecta cu adevărat vizibilitatea căutării tale. Cu o mare experiență în colaborarea cu magazinele online, talentul nostru excepțional te poate ajuta să găsești soluții la provocările tale unice.

Iată doar câteva dintre afacerile pe care le-am ajutat la accelerarea creșterii digitale: