agenție de marketing pentru horeca

Aducem mai multe comenzi și vizibilitate către restaurantul tău

Transmite mesaje care inspiră. Credem în folosirea afacerilor ca forță spre bine, valorificând tehnologia și talentul nostru pentru a genera profit pentru restaurantul tău.

Servicii de marketing pentru horeca

Comunicarea contează, mai ales atunci când dorești să prezinți restaurantul, preparatele și serviciile tale. Marketingul durabil înseamnă să te asiguri că angajamentele tale conștiente sunt auzite – mesajul tău este important și vrem să te ajutăm să-l împărtășești.

Echipa noastră de specialiști seniori știu cum să integreze canale, perspective și instrumente pentru a stimula atât scopul, cât și performanța.

Pentru a ne asigura că restaurantul tău beneficiază de o creștere solidă, o configurație solidă de analiză îți va oferi o imagine exactă a performanței tale pentru fiecare canal. Această perspectivă îți va permite să investești bugetul în domeniile care îți ajută afacerea să genereze vânzări și profit.

Optimizarea ratei de conversie (CRO) ajută bugetul existent să funcționeze mai eficient. Generează mai mult trafic pe site-ul restaurantului tău prin creșterea numărului celor care finalizează comanda. Folosim o serie de platforme lider în industrie pentru a îmbunătăți ratele de conversie prin testare și analiza datelor.

Utilizăm campaniile PPC și Paid Social pentru a îți răspândi mesajul în continuare. Indiferent dacă scopul tău este să crești gradul de conștientizare al restaurantului, să generezi mai multe vanzai, canalele Paid Media îți permit să targetezi publicul potrivit la momentul potrivit în călătoria lor.

PR-ul digital ajută la construirea prezenței și a reputației online a restaurantului tău. Echipa noastră de PR creativi – formată din seniori – te va ajuta să demonstrezi că esti un restaurant de top.

Poziția restaurantului tau și modul în care o comunici ar trebui să fie o parte esențială a strategiei tale digitale. Abordarea noastră integrată, multi-channel, asigură că mesajele și USP-urile tale sunt comunicate eficient pe toate canalele tale de marketing.

horeka by roweb

Soluție completă de vânzări online

horeka a pornit ca o idee, dar și ca o nevoie a unui coleg din Roweb, care deține un restaurant. Când a venit pandemia, colegul nostru ne-a prezentat situația în care se află: fie alege să plătească un comision enorm pe fiecare comandă și supraviețuiește cum poate, fie face totul pe cont propriu dar trebuie să pornească de la 0.

Viziunea noastră de 0% comision a reușit să ne aducă clienți care văd în noi un partener de încredere, care îl ajută să se dezvolte.

Explorăm oportunități de creștere

Suntem pasionați să te ducem în locuri noi, să te ghidăm pe drumul spre succes și să îți oferim sfaturi solide la fiecare pas al călătoriei tale.

Iată câteva dintre restaurantele pe care le-am ajutat să crească: