agentie marketing ecommerce

Alegerea numarul unu in promovare magazin online

HOLD Marketing Agentie Google Partner
HOLD Marketing Clutch logo color

Vrei sa vinzi inteligent? Ai nevoie de cele mai bune servicii de promovare de magazin online. Suntem agentia de marketing online ale carei strategii ecommerce de top vor accelera cresterea in mod vizibil si iti vom indeplini cele mai ambitioase obiective. Impreuna, vom duce afacerea ta la urmatorul nivel!

Echipa agentie marketing online, HOLD Marketing echipa de digital marketing

Strategii inteligente si abordari personalizate pentru promovare de magazin online

Descopera mai jos care este viziunea noastra asupra promovarii magazinelor online.

Suntem singura agentie marketing ecommerce care iti spune ce se va vinde maine.

Cum reusim sa facem acest lucru? Atunci cand preluam proiectul si incepem sa lucram la promovarea magazinului online, punem in functiune un tool dezvoltat intern. Acesta face o analiza in profunzime a catalogului de produse comparat cu vanzarile din diferite perioade din an. Astfel, aflam care este cel mai probabil moment de vanzare pentru o anumita categorie din site. Folosind aceste informatii, stim sa iti spunem cu exactitate unde sa aloci resurse in urmatoarea campanie si ce stocuri sa tii cand. Nu mai asteptam dupa rezultate de A/B testing si nu lucram pe baza presupunerilor in cadrul acestei agentii de marketing ecommerce.

imagine promovare magazin online
promovare magazin online, utilizare google css

Platesti cu pana la 20% mai putin pentru plasamentele Google Shopping

Te vom ajuta sa obtii numarul maxim de conversii de la bugetul actual de marketing, iar pentru acest lucru suntem cunoscuti ca agentie. Reusim aceasta performanta deoarece, pentru promovarea magazinelor online in Google Ads optam pentru un CSS extern Google pentru plasamentele Shopping, ceea ce duce la o reducere a costurilor de publicitate cu pana la 20% sau la obtinerea unui numar mai mare de afisari ale produselor tale in pozitii superioare.

Platesti cu pana la 20% mai putin pentru plasamentele Google Shopping

Te vom ajuta sa obtii numarul maxim de conversii de la bugetul actual de marketing, iar pentru acest lucru suntem cunoscuti ca agentie. Reusim aceasta performanta deoarece, pentru promovarea magazinelor online in Google Ads optam pentru un CSS extern Google pentru plasamentele Shopping, ceea ce duce la o reducere a costurilor de publicitate cu pana la 20% sau la obtinerea unui numar mai mare de afisari ale produselor tale in pozitii superioare.

promovare magazin online, utilizare google css

De ce ne aleg clientii nostri sa le promovam magazinele online?

Afla ce apreciaza clientii nostri cel mai mult la colaborarea cu echipa noastra.

Know-How Business

Nu avem doar acces la baze de date si la tehnologiile cele mai noi din domeniu, dar completam aceste atu-uri cu cunostintele solide ale colegilor nostri din departamentele de marketing. Majoritatea celor care fac parte din echipa de Account Management au lucrat in trecut pentru unele dintre cele mai mari branduri nationale si internationale si aplica aceasta experienta in proiectele pe care le lucram impreuna. Vei beneficia de insight-uri din mai multe piete, tehnologie de ultima ora si cunostintele necesare pentru a o aplica din partea unor parteneri ancorati in prezent, dar cu viziune in viitor.

Specialisti Seniori

Echipa noastra este compusa din peste 150 de specialisti in mai multe domenii din sfera de marketing digital, iar mai bine de jumatate dintre acestia au cel putin 5 ani de experienta. Toate aceste cunostinte si experiente de business sunt folosite pentru a-ti oferi cele mai bune servicii de promovare. Mai mult, suntem printre putinele agentii de marketing ecommerce care iti pot oferi un mix al platformelor PPC de la Google si Facebook pana la Programmatic Ads.

Mai mult control

Nu te gandi la eventuale experiente anterioare de care nu ai fost multumit. Lucram cu transparenta totala si pastrezi controlul asupra deciziilor de business. Mai mult, vei avea acces la date si tool-uri dezvoltate de noi intern, care vor simplifica considerabil orice proces si te vom ajuta sa construiesti un calendar promotional relevant industriei pentru a fi mereu cu un pas in fata competitiei atunci cand vine vorba de cel mai bun pret oferit clientilor.

Consultanta

Echipa ta interna de marketing are un canal de comunicare direct catre specialistii agentiei de marketing ecommerce. Colegii nostri au acces la foarte multe date din piata, din mai multe industrii, dandu-ne un insight foarte valoros pentru orice client. Parcursul business-ului tau va deveni mult mai predictibil odata ce punem informatiile despre compania ta langa pattern-urile identificate despre piata.

„Sunt foarte mulțumit de nivelul de implicare și profesionalism pe care echipa îl arată constant. Specialiștii sunt nu doar foarte dedicați proiectului nostru, dar vin constant cu idei inovatoare care ne-au ajutat să ne îmbunătățim performanța și să ne atingem obiectivele de business. Tind să cred că vom avea în față o colaborare pe termen lung.”

adrian pirlogea ecamere.ro client hold marketing
Adrian Pirlogea

Director General,
e-camere.ro

Niciunul dintre tool-urile noastre software nu aplica modificari automate campaniilor PPC. Tool-urile au rolul de a ajuta specialistii nostri PPC, iar modificarile propriu-zise vor fi efectuate de catre o persoana reala si cu experienta.

Da, vei lucra alaturi de o agentie marketing ecommerce de top

Business-ul tau este pe maini bune cu serviciile de promovare magazin online si software development ecommerce de care aveai nevoie. Ai combinatia ideala de creativitate, date corect analizate si strategie bine realizata. Asta spun si ceilalti clienti ai nostri, companii mari si mici din peste 30 de tari.

dEpurtat.ro client hold marketing
Logo POEMA, Client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Obio Client hold marketing
Logo RTC, client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Logo Robestshop, client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Atlas Copco client HOLD Marketing

Descopera serviciile noastre pentru promovare magazin online.

Fiind una dintre cele mai importante agentii digitale din Romania, suntem experti in crearea reclamelor PPC care genereaza crestere in conversii si trafic.

Folosind campaniile PPC in strategia ta de marketing online, putem afisa produsele / serviciile tale acolo unde clientii tai ideal petrec cel mai mult timp. Plasam reclame pe toate platformele de advertising, de la Google Ads, pana la Facebook, LinkedIn si TikTok.

Email Marketing

Automatizarile reprezinta inima unei strategii eficiente de email marketing! Ne permit sa cream si sa trimitem mesaje personalizate in functie de comportamentul si interactiunile utilizatorilor cu siteul tau, automat si in timp real. Comunicam cu clientii tai prin email, SMS si notificari push.

Optimizare Rata Conversie

Daca rulezi reclame online, dar nu investesti in optimizarea ratei de conversie, atunci este posibil sa nu obtii cel mai bun ROI. Investind in CRO poti face ca traficul tau existent sa aduca mai multe conversii, permitand utilizatorilor sa converteasca mai usor.

Analytics

Datele costa, dar lipsa lor costa si mai mult! Cum orice decizie business are la baza datele, ne asiguram sa oferim acces la informatii despre performanta afacerii tale online. Echipa noastra Data este capabila sa furnizeze setari de tracking corect si complex in platformele uzuale (Google, Meta, TikTok, etc). De asemenea, putem construi dashboard-uri real time in Tableau, PowerBI si Looker Studio.

Lasam rezultatele noastre sa vorbeasca!

Fiind agentie de marketing online, avem placerea sa lucram cu branduri din industrii variate si sa ne depasim limitele mereu. La urma urmei, este vorba despre adaptabilitate și inovație.