agentie promovare restaurante

Creste numarul comenzilor prin serviciul nostru de promovare restaurant.

HOLD Marketing Agentie Google Partner
HOLD Marketing Clutch logo color

Cum stim ca putem face asta? Deoarece avem peste 100 de restaurante in portofoliul agentiei noastre, restaurante pe care le-am ajutat sa-si creasca vizibilitatea si numarul de comenzi in mediul online cu ajutorul serviciilor dedicate de promovare restaurant. Avem know-how-ul necesar din industrie.

Echipa agentie marketing online, HOLD Marketing echipa de digital marketing

Tehnici de promovare restaurant aplicate de echipa HOLD Marketing

Descopera ce modalitati de promovare restaurant aplica echipa HOLD Marketing.

Folosim continutul video pentru a obtine o vizibilitate sporita.

Ca business-uri, restaurantele se bazeaza foarte mult pe experientele senzoriale. Dar inainte de experientele gustative promise, trebuie sa atragem atentia prin vizual. Astfel, pentru cei peste 100 de clienti din industrie pentru care am realizat continut video, rezultatele au fost foarte bune. Acesta a fost motivul pentru care am creat un departament de Video Content Creation menit sa ajute restaurantele sa capete vizibilitatea pe care o merita.

Echipa noastra se deplaseaza in locatie sau oriunde este nevoie pentru a filma materialele asupra carora decidem. Producem doar continut 100% unic, personalizat pentru fiecare restaurant in parte. Intregul proces creativ oferit in cadrul serviciilor de promovare de restaurant este condus de catre echipa noastra, de la idee la implementare, apoi la filmare in locatie, editare si publicare.

Imagine promovare restaurant
solutia horeka

Suntem dezvoltatorii solutiei de vanzari online, Horeka.ro

Ca orice alta idee geniala, horeka a pornit de la o nevoie reala. Mai exact, cea a unui a unui coleg din Roweb care detine un restaurant. La inceputul pandemiei, colegul nostru s-a vazut pus in fata unei decizii dificile: fie alegea sa plateasca un comision enorm pe fiecare comanda primita in restaurant, ceea ce ar fi dus la scaderea semnificativa a veniturilor in cadrul restaurantului si ar fi periclitat business-ul, fie facea totul pe cont propriu, pornind de la 0. A ales a doua varianta, iar noi l-am ajutat pas cu pas.

Suntem dezvoltatorii solutiei de vanzari online, Horeka.ro

Ca orice alta idee geniala, horeka a pornit de la o nevoie reala. Mai exact, cea a unui a unui coleg din Roweb care detine un restaurant. La inceputul pandemiei, colegul nostru s-a vazut pus in fata unei decizii dificile: fie alegea sa plateasca un comision enorm pe fiecare comanda primita in restaurant, ceea ce ar fi dus la scaderea semnificativa a veniturilor in cadrul restaurantului si ar fi periclitat business-ul, fie facea totul pe cont propriu, pornind de la 0. A ales a doua varianta, iar noi l-am ajutat pas cu pas.

solutia horeka

Cauti reviewuri ale clientilor pentru promovare restaurant?

Afla ce cred clientii nostri despre parteneriatul cu HOLD Marketing.

Know-How Business

Suntem o agentie de digital marketing cu experienta si cu un portofoliu amplu de clienti. Desigur ca vom avea know-how despre industrie si colegi care sa ocupe pozitia de Account Manager pentru fiecare proiect. Acest mod de lucru aduce un plus de valoare.

Specialisti Seniori

Echipa noastra extinsa are 150 de specialisti in toate domeniile de digital marketing, dintre care 50% au mai bine de 5 ani de experienta si toti sunt constant interesati de modul in care industria evolueaza. Cum te ajuta pe tine acest lucru? Colegii nostri nu au doar informatiile din spate si experienta aplicata pe proiecte de succes din trecut, dar se informeaza periodic cu privire la industrie si la ce inseamna best practice in cazul fiecarei platforme cu care lucram. De asemenea, suntem printre singurele agentii care pot oferi servicii de promovare restaurant pe un mix atat de variat de platforme, inclusiv Google, Facebook si Programmatic Ads.

Accent pe Video

Continutul video joaca un rol foarte important in promovare de restaurante. De la prezentarea mancarurilor la redarea atmosferei dintr-o locatie, continutul video ajuta la obtinerea vizibilitatii maxime. Asiguram crearea continutului video direct in locatiile tale, iar ulterior ne ocupam de promovare pe TikTok, Facebook si Youtube.

Consultanta

Ajutam echipele interne de marketing ale companiilor partenere cu consultanta sau cu informatii punctuale. Astfel, si colegii tai vor incepe sa identifice pattern-uri pentru a putea lua decizii corecte de promovare a restaurantului vostru.

„Hold Marketing s-a dovedit a fi un partener pliat pe nevoile noastre. Pe parcursul colaborării noastre, ne-a fost ușor să comunicăm cu ei și au fost foarte flexibili în a îndeplini cerințele noastre. Din cauza complexității proiectului, noi cerințe apar destul de des pe parcurs, iar echipa Hold Marketing a reușit de fiecare dată să găsească și să implementeze la timp soluțiile potrivite. N-am nici o ezitare să-i recomand.”

Laurentiu Negres Happy Mix Grill Client HOLD Marketing
Laurentiu Negres

Fondator,
Happy Mix Grill

Niciunul dintre tool-urile noastre software nu aplica modificari automate campaniilor PPC. Tool-urile au rolul sa ajute specilaistii nostri PPC, iar modificarile efective vor fi decise / efectuate de catre o persoana reala.

Da, vei lucra cu una dintre cele mai bune agentii in zona de promovare restaurant

Am ghidat companii din peste 30 de tari pe drumul spre succes. Dintre acestea, mai bine de 100 sunt restaurante. Avem know-how-ul si tehnologia necesare pentru a te ajuta si pe tine.

dEpurtat.ro client hold marketing
Logo POEMA, Client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Obio Client hold marketing
Logo RTC, client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Logo Robestshop, client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Atlas Copco client HOLD Marketing

Iata cum iti aducem restaurantul in atentia multor viitori clienti

Folosim un mix de tehnici, in functie de ce se potriveste cel mai bine pentru fiecare proiect in parte. La final, rezultatele spun cat de bine ne-am descurcat pe partea de promovare de restaurante.

Campaniile PPC sunt un element important in strategia de marketing a oricarui restaurant. Iti vom afisa reclamele pentru produsele si serviciile oferite acolo unde clientii tai petrec cel mai mult timp, si la orele cele mai inspirate pentru restaurante.

Social Media Management

In mainile specialistilor nostri, identitatea brandului tau capata un contur tot mai clar si in social media. Vom avea o strategie de comunicare unitara si vom gestiona in mod consecvent conturile, urmand sa ne ocupam de creare de continut, de strategie si de publicare.

TikTok Management

TikTok-ul functioneaza mult prea bine ca mediu publicitar pentru a nu fi inclus intr-un mix de promovare, cu atat mai mult cand vine vorba de promovare de restaurante. Filmam propriile concepte la tine in locatie, editam materialul video si il publicam.

Email / SMS Marketing

Email marketing te ajuta sa pastrezi o comunicare constanta cu clientii si iti usureaza organizarea campaniilor promotionale sau de reduceri. Trebuie doar sa faci totul cat mai inteligent, cum ar fi sa lucrezi cu o agentie specializata in automatizari de email marketing si promovare de restaurante.

Analytics

Strategia buna se construieste cu date culese din mai multe surse si analizate in mod corect. Aceasta este piatra de temelie a tehnicilor pe care ne bazam atunci cand apelam la Data Analytics. Ce ai facut pana acum, ce a mers, de ce, ce nu a mers, de ce, ce e bun in meniu, cum este experienta din locatie, cum este experienta din online, si asa mai departe, tot mai in detaliu si tot mai bine analizat.

Suntem mandri de brandurile care se afla deja in portofoliul nostru

Afla ce alte companii din industrie au beneficiat deja de expertiza echipei din agentia HOLD Marketing pentru promovare de restaurante. Avem o baza de clienti din peste 30 de tari.