Marketing Automation. Direct to Consumer.

Automatizările în email marketing reprezintă inima unei strategii eficiente de comunicare cu clienții!

Acestea ne permit să creăm și să trimitem mesaje personalizate în funcție de comportamentul și interacțiunile utilizatorilor cu siteul sau aplicatia ta, automat și în timp real. Comunicam cu clientii tai prin email, SMS si notificari push.

Folosim datele si automatizam interactiunea cu clientii

Optimizam procesele cu ajutorul automatizarii si te ajutam sa:

Crești implicarea

Mesaje relevante în momentul potrivit pentru a păstra atenția clienților și a le crește interesul față de produsele sau serviciile tale

Economisesti timp

Automatizările elimină nevoia de a trimite manual emailuri / SMS-uri / notificari push repetitive, permițându-ne să ne concentrăm pe strategie și conținut de calitate.

Crești ratele de conversiile

Mesajele personalizate și ofertele adaptate generează rate de conversie mai ridicate.

Consolidezi relația cu clienții

Experiență individualizată care construiește loialitatea și încrederea clienților.

Măsori și optimizezi

Urmărim performanța automatizărilor pentru a face ajustări în funcție de datele primite în timp real.

Folosim cu mandrie

Triggere în Email Marketing: Comunicare la momentul potrivit

Triggerele în email marketing reprezintă răspunsul la comportamentul sau interacțiunile utilizatorilor. Acestea permit trimiterea automată a mesajelor personalizate atunci când utilizatorii îndeplinesc anumite acțiuni sau intră în anumite segmente de clienti.

Creează o comunicare relevantă

Mesajele sunt declanșate de comportamentul utilizatorilor, astfel încât aceștia primesc conținut adaptat intereselor lor.

Creează un sentiment de urgență

Triggerele pot fi legate de acțiuni imediate, cum ar fi abonarea la newsletter, abandonarea coșului de cumpărături, clienti inactivi, post purchase, NPS/feedback, etc.

Conduc la conversii mai mari

Mesajele trimise la momentul potrivit sunt mai susceptibile să genereze acțiuni și cumpărături.

Economisesc timp

Nu mai trebuie să creați și să trimiteți manual mesaje în situații similare.

Baza de Date – Piatra de temelie a Email Marketingului

O bază de date bine organizată vă permite să segmentați cu ușurință utilizatorii în funcție de criterii relevante, cum ar fi demografia, comportamentul sau preferințele. Aceasta înseamnă că puteți trimite mesaje personalizate și relevante către fiecare grup țintă.

Last but not least – SEGMENTAREA & AUDIENȚA

La HOLD Marketing, suntem experți în segmentarea avansată și în gestionarea audienței tale!

Te ajutăm să identifici segmentele cheie, să înțelegi preferințele clienților și să creezi campanii personalizate care să rezulte în conversii și loialitate. Segmentarea și audiența sunt coloana vertebrală a strategiilor noastre de email marketing pentru a-ți aduce cele mai bune rezultate!

Divizarea bazei de date în segmente distincte ne permite să livrăm conținut și oferte relevante pentru fiecare grup țintă. Relevanța crește ratele de deschidere și de click și încurajează conversiile.

Nu toți clienții sunt la fel, așa că nu toate mesajele ar trebui să fie aceleași. Prin segmentare, economisim timp și resurse, concentrându-ne asupra acelor segmente cu cel mai mare potențial de conversie.

Audiența așteaptă mesaje personalizate și relevante. Segmentarea ne oferă capacitatea de a personaliza conținutul și ofertele în funcție de preferințele și comportamentul utilizatorilor tăi.

Prin segmentare, obținem o înțelegere mai profundă a audienței și a nevoilor lor. Aceasta ne ajută să ne adaptăm strategiile de marketing pentru a răspunde cerințelor clienților tăi.

The Marketer

Parteneriat Strategic cu The Marketer

Suntem mândri să fim parteneri The Marketer, o platformă romaneasca de top care oferă soluții avansate pentru marketingul online. Acest parteneriat ne deschide uși către cele mai noi și performante instrumente și tehnologii de marketing digital. Avem acces la resurse de înaltă calitate și consultanță de specialitate care ne ajută să vă oferim cele mai bune soluții și strategii!