fbpx
 1. Acasa
 2. Facebook Ads
 3. Metode de Promovare: Defineste identitatea vizuala a afacerii tale!
Metode de promovare

Metode de Promovare: Defineste identitatea vizuala a afacerii tale!

Pentru a razbi intr-un mediu extrem de competitiv cum este cel din online, o prezenta puternica si o identitate ferma, de nestramutat, sunt esentiale. Prin metode de promovare si strategii de marketing potrivite, vei reusi sa-i oferi afacerii tale startul potrivit. Insa pentru a te mentine in top, nu este suficient doar sa ai startul bun. Trebuie sa ai si o identitate puternica, un renume! Echipa Hold Marketing – agentie de publicitate online, iti ofera secretul din spatele unei identitati puternice!

Ce este identitatea vizuala?

Pe scurt, identitatea vizuala este modul in care tu alegi sa-ti faci brand-ul cunoscut, prin elemente grafice, simboluri si logo-uri. De la brosuri si carti de vizita, pana la articole si produse ce contin elementele definitorii ale afacerii tale inscriptionate direct in material,  toate contribuie la crearea si definirea identitatii firmei tale. De asemenea, acestea sunt si parte a metodelor de promovare.

Elemente Definitorii pentru Metode de Promovare

Dar, concret, care elemente sunt cele ce ofera publicului rece si cald, acel impact unic, acea reactie de recognitie vis-à-vis de afacerea ta? Lista elementelor este destul de lunga, insa noi vi le vom prezenta in detaliu, pe cele mai importante:

Logo-ul – “Semnatura” Business-ului

Logo-ul este primul element din categoria metode de promovare, pe care il va remarca publicul – indiferent ca persoanele sunt familiare cu afacerea si serviciile pe care le oferi, sau nu. Astfel, pentru identificarea logo-ului perfect, este nevoie de multa munca de gandire, de o perioada de trial and error.

Ce reprezinta pentru tine afacerea ta? Ce servicii oferi? In ce domeniu activezi? Desi par intrebari simple, in functie de raspunsul pe care il vei oferi, vei identifica elementele principale ce ar trebui sa nu lipseasca din logo Craiova pentru afacerea ta. Mai mult, nu trece cu vederea textul si imaginea. Iti doresti ca in logo sa predomine scrisul sau imaginea reprezentativa?

Un alt element important, ce joaca un rol crucial ca metoda de promovare, este culoarea. Psihicul uman reactioneaza diferit la culori, nuante si tonuri. Culorile pot transforma un obiect banal intr-o capodopera, sau, in mod contrar, pot transforma frumosul in urat. Astfel, culorile logo-ului tau trebuie sa fie reprezentative, sa vibreze pe aceeasi frecventa cu serviciile oferite, si cu imaginea de ansamblu a brand-ului.

Concret, cele mai des utilizate culori cuprind urmatoarele interpretari:

 • Verde: natura, mediu inconjurator, ecologie, educatie, prospetime, stare de bine
 • Roz: inteligenta, inocenta, creativitate
 • Portocaliu: prietenie, luminozitate, bucurie, siguranta
 • Albastru: echilibru, profesionalism, concentrare, putere, incredere
 • Rosu: vitalitate, exuberanta, pasiune, tinerete
 • Negru: sobrietate, autoritate

Pentru crearea logo-ului perfect trebuie sa tii cont de imaginea pe care doresti sa o adopti. Aceasta va avea un rol principal atunci cand te decizi asupra tipurilor de metode de promovare online, industria in care activeaza business-ul tau, desing-ul pe care il folosesti cat si paleta de culori pe care doresti sa o adopti. Daca intreg procesul pare prea ambitios, alege colaborarea cu o agentie de marketing online!

Cu serviciile Hold Marketing pentru creare logo, vei obtine metode de promovare personalizate, unice si reprezentative pentru brand-ul tau. Briefing, Concept, Design si Livrare – sunt cele patru stadii ce garanteaza unicitatea si calitatea, in timp ce uneltele folosite sunt inovative: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator si Adobe XD!

Website-ul – Conexiunea cu publicul!

Odata cu migrarea in online, afacerea ta a beneficiat deja de serviciul de creare site prezentare, corect? Deci, deja cunosti importanta unui website, si ce influenta poate avea acesta in atragerea si pastrarea clientilor! Dar esti familiar cu ce optimizari trebuie sa contina pentru a se transforma in metode de promovare corespunzatoare?

Cu echipa Hold Marketing, procesul de creare site Craiova, nu se opreste odata cu finisarea site-ului. Echipa noastra ofera servicii complete de optimizare SEO Craiova, de optimizare pentru platforma mobila, cat si un panou de administrare simplu si intuitiv.

Website-ul joaca rol de “carte de vizita”, de “portofoliu” al produselor si serviciilor oferite de business-ul tau. Clientii pot interactiona direct cu ofertele tale, cat si cu tine – prin comentarii si mesaje. De aceea, fiind legatura dintre tine si publicul tau, site-ul trebuie sa fie impecabil pentru o promovare impecabila!

Pentru ca procesul de web design Craiova sa fie complet, asigura-te ca structura si organizarea elementelor de grafica si text, cat si culorile si fontul utilizat ofera cea mai buna experienta pentru utilizatori. Mai mult, asigura-te ca informatiile prezentate, atat in descrieri cat si in blog, contin elemente importante pentru cititori.

De asemenea, website-ul trebuie sa fie optimizat la zi, sa fie mobile-responsive, iar informatiile oferite sa fie de interes. De asemenea, culorile trebuie sa fie deschise, in nuante pastelate, pentru ca informatia sa fie usor de citit. Nu uita nici de viteza de incarcare!

Servicii, Produse si Comunitate

Pentru promovarea corecta a serviciilor si produselor poti apela, cu incredere, la publicitatea pe platforme de social media: Facebook, Instagram, YouTube etc., dar si la serviciul de Google Ads. Milioane de persoane utilizeaza zilnic atat Facebook cat si Google, oferind astfel mediul propice pentru descoperirea potentialilor noi clienti, dar si pentru retargetarea ads-urilor si clientilor fideli.

Colaborand cu o agentie digitala poti beneficia de promovare profesionista, cu ajutorul unei echipe complete de specialisti! Copywriteri, graficieni, dezvoltatori web, strategi marketing si manageri de proiect – pentru ca reclamele tale sa fie de impact. Echipa Hold Marketingagentie de publicitate online – este certificata Google, cu examene sustinute anual, pentru a ramane la curent, constant, cu algoritmul Google.

Pentru o prezenta puternica in online, poti utiliza atat promovarea de tipul Facebook Ads sau Google Ads, cat si promovarea organica de tip SEO. Beneficiaza de o promovare online calitativa, cantitativa, ce va aduce rezultate, conversii si vanzari.

Avantajele Google Ads:

 • Genereaza noi vanzari
 • Genereaza noi Lead-uri
 • Genereaza un nou trafic

Avantaje Facebook Ads:

 • Dezvoltarea brand awareness-ului
 • Dezvoltarea campaniilor de conversie
 • Dezvoltarea campaniilor de retargeting

Concluzie

In concluzie, in functie de metode de promovare utilizate, cat si de aspectul vizual al site-ului tau, produsele si serviciile oferite vor ajunge la o paleta larga de clienti. Folosind metodele de promovare moderne ce implica platformele de social media, iti vei putea face business-ul tau mai vizibil, vei creste brand awareness-ul si vei castiga mai multa incredere. Mai mult, daca intreg procesul ti se pare obositor, sau imposibil de realizat pe cont propriu, poti colabora oricand cu o agentie marketing pentru  rezultate personalizate si de succes!

Distribuie catre prietenii tai:

Articol scris de:

Articole recente

Meniu