CUM iti AJUTĂ CRO AFACEREA

Dezvoltă-ți site-ul în mod continuu pentru a îți crește rata de conversie

Înțelegerea și cercetarea afacerii tale și a clienților este esențială pentru abordarea noastră față de CRO. Doar de la acea bază fermă de înțelegere a utilizatorilor și a problemelor pe care le au, putem începe să venim cu ideile care fac diferențele mari în optimizarea site-ului tău.

Ajută-ți afacerea să se dezvolte cu CRO

Prin fundamentarea ipotezei noastre de testare în cercetarea utilizatorilor, putem crea ipoteze mai bune, care au șanse mai mari de câștig și au mai mult impact pentru afacerea ta. Folosind această metodă, putem găsi toate elementele care pot crea probleme utilizatorilor în drumul către achiziție. Eliminarea acestor bariere în calea conversiei înseamnă o călătorie mai ușoară pentru clienții tăi și mai multe conversii pentru tine.

CRO este un joc pe termen lung, pe parcursul căruia îți putem ajuta afacerea să reușească, utilizând cele mai recente tehnici CRO pentru a îți crește ratele de conversie. Vom lucra îndeaproape, alături de campaniile de Paid Media, pentru a maximiza rentabilitatea investiției pe traficul pe care îl achiziționezi.

Decizii conduse de date

Împreună vom lua decizii pe baza datelor, faptelor și a ceea ce ne dezvăluie utilizatorii tăi. Numai prin utilizarea mai multor surse de date putem fi siguri că luăm decizii bune. Aici nu se vor folosi presupuneri.

Rezultate demonstrabile

Software-ul nostru de testare facilitează înțelegerea rezultatelor testării, permițându-ti să împărtășesti câștigurile și valoarea CRO si altor părți interesate de afacerea ta.

Eliminam problemele

Dacă înlăturăm în mod sistematic barierele și eliminăm problemele pe care le întâmpină utilizatorii tăi atunci când încearcă să cumpere de la tine, ei vor avea mai multe șanse să-și finalizeze comenzile. Acestea pot fi găsite, deseori, în meniuri, formulare, conținut neclar și multe alte locuri.

O ABORDARE STRATEGICĂ INTEGRATĂ

Procesul nostru CRO se va alinia cu campaniile tale de achiziție de trafic.

Vom găsi modalități de a îmbunătăți performanța site-ului tău și a canalelor în care cheltui bani pentru a obține trafic, oferindu-ți un ROI (Return of Investment) mai bun.

Servicii asemănătoare