agenție paid media

Un mix multi-channel de digital marketing: search, shopping, social, display

Echipa noastră este structurată astfel încât să includă, atât specialiști în digital marketing, cât și analiști de business, pentru a ne asigura că suntem bine echipați pentru a face față oricărei provocări care ni se prezintă. Folosim informații bazate pe date, împreună cu o combinație de tehnologie și creativitate, pentru a conduce campanii de înaltă performanță, care fac o diferență reală pentru partenerii noștri.

Serviciile Paid Media

Lucrăm fără încetare pentru a obține cea mai bună creștere posibilă pentru clienții noștri, în toate zonele de Paid Media: search, social, display și video.

Suntem specialiști în crearea de campanii de înaltă performanță pentru Cumpărături (Shopping), în Rețeaua de căutare (Search), Rețeaua de display (Display) și Video (YouTube). Echipa noastră folosește o combinație de tehnologii și creativitate pentru a obține o vizibilitate sporită și mai multe vânzări, la un cost per achizitie (CPA) profitabil.

Acoperirea aproape universală a rețelelor sociale permite companiilor să ajungă la utilizatori foarte bine targetați, prin reclame personalizate, și să îi convingă să acționeze.

Echipa noastră de experți a fost recunoscută, pe scară largă, pentru capacitatea de a genera rate de conversie mai mari și sume CPA pentru Cumpărături Google mai profitabile, chiar și în sectoarele cele mai competitive.

Avem în echipă specialiști seniori cu o experiență in digital de peste 15 ani. Îți putem pune la dispozitie know how-ul specialiștilor nostri PPC, al analiștilor de business, dar și al colegilor din departamentul de Analiză Date, pentru a putea crește randamentul echipei tale interne de marketing.

Conform ultimului studiu YouTube, 1 din 3 utilizatori au afirmat ca au cumparat un produs dupa ce l-au descoperit prin intermediul YouTube. Promovarea video te ajută să obții nivelul de vizibilitate pe care îl meriți.

Obținem plasări online strategice și afișăm afacerea ta catre un public bine targetat, prin intermediul rețelei de publicitate contextuală Google, Rețeaua de Display Google, dar și YouTube.

Recunoaștere Paid Media

Suntem mândri de rezultatele excelente pe care le obținem pentru clienții noștri și avem numeroase premii, recenzii și acreditări din industrie. Suntem Google Partner, dar și recunoscuți ca membri calificați în Programul Meta Business Partner by Facebook.

FAQs

Tips & trick de pe blogul nostru