Campanii Display

Ajungi la publicul țintă cu reclame online, prin promovarea display.

Publicitatea online nu se limitează la plasarea anunțurilor în paginile de căutare Google, așa cum sunt campaniile Search sau Shopping. Rețeaua de Display Google, inclusiv YouTube, permite companiilor să-și afișeze reclamele pe o gamă largă de site-uri relevante și autorizate – atâta timp cât acele site-uri au optat pentru schema de afișare Google. Mai mult, poți avea acces la întreaga suită Google Marketing Platform, cu acces deplin la promovarea Display și video prin DV360, astfel încât să te putem ajuta să ajungi la noi segmente de public prin definiții și integrări personalizate.

Servicii de publicitate Display

Pentru a avea succes în promovarea Display, vei avea nevoie de:

Elementele anunțului

Un beneficiu al rețelelor de Display este capacitatea de a posta anunțuri în diferite formate, inclusiv text, bannere, anunțuri interactive și video. Echipa noastră de design și creație este disponibilă pentru a crea acele anunțuri pentru tine, dacă nu deți deja o echipă internă.

Strategia de licitare

Deoarece rețeaua de Display este atât de extinsă, poți cheltui cu ușurință o sumă uriașă de buget pentru a obține acele destinații de plasare pe o gamă largă de site-uri. Te vom ajuta să profiți la maxim de bugetul tău, indiferent de dimensiune, identificând și revizuind continuu site-urile pe care sunt plasate anunțurile tale, licitând inteligent.

Strategia de campanie

Pe lângă alocarea bugetului site-urilor potrivite, specialiștii nostri înțeleg importanța structurării inteligente a campaniilor publicitare. În calitate de agenție Google Partner, vom structura campania pentru a oferi rezultate optime din prima zi.

Măsurare și
CRO

Măsurarea succesului campaniilor tale este esențială dacă îți dorești să optimizezi cheltuielile pentru cât mai multe vânzări. Te vom ajuta să urmăresti rezultatele și să implementezi tehnici CRO (optimizarea ratei de conversie) pentru a crește vânzările și veniturile.

Abordarea noastră

Suntem mari fani ai rețelelor de display aici, la HOLD Marketing. Rețeaua display aduce o gamă de beneficii începând cu costurile click-urilor/vizualizării care tind să fie mai mici, dar există și o mulțime de oportunități de a îți afișa anunțul unui public care este foarte implicat în industria ta, selectând site-urile web potrivite.

În calitate de agenție Google Partner, suntem acreditați de Google pentru gestionarea campaniilor Paid Media; Ia legătura cu un consultant HOLD Marketing, pentru a discuta cum te putem ajuta să castigi mai mult prin promovarea Display.

Cum funcționează?

Publicitatea Display poate fi difuzată printr-un număr de rețele publicitare, inclusiv prin Rețeaua de Display Google, prin Google Ads sau Google Marketing Platform DV360.

Vom colabora cu tine pentru a alege site-urile web pe care să fie afișat anunțul tău, sau vom lăsa rețelele să aleagă automat pentru tine, în funcție de preferințele tale cât și de produsele pe care încerci să le vinzi.

Prin publicitatea Display, poți:

    1. Face promovare în diferite formate
    2. Afișa anunturile pe site-uri care sunt relevante pentru ceea ce vinzi
    3. Afișa anunțurile persoanelor care sunt cel mai probabil interesate

Servicii asemănătoare