PROGRAMMATIC DISPLAY ADS

Crește impactul în online cu o agenție de publicitate expertă în Programmatic Ads.

Provomarea de tip Programmatic folosește în reclame bannere captivante bazate pe informații detaliate despre public și targetate foarte specific pentru a genera o acoperire largă și mai multe conversii.

Serviciile de Programmatic Ads

Cumpărăm spațiu publicitar pentru clienții noștri pentru a obține vizibilitate în fața utilizatorului potrivit, la momentul potrivit, pe dispozitivul potrivit. Acest lucru se realizează prin planificarea complexă a campaniilor și accesul la instrumentele potrivite pentru această activitate, inclusiv platforma principală Display & Video 360 de la Google.

Crearea reclamelor

Investiția în publicitatea Programmatic îți crește gradul de conștientizare a afacerii în fața potențialilor clienți. Suntem una dintre puținele agenții care au o echipă de design internă dedicată transformării conceptului tău creativ în realitate. Suntem capabili să creăm bannere captivante, animate, concepute pentru a se potrivi strategiei tale de Programmatic.

Remarketingul este o modalitate excelentă de a viza utilizatorii care ți-au vizitat deja site-ul, încurajându-i să revină și să convertească. Putem folosi targetarea segmentată a publicului Programmatic pentru a-ți re-atrage clienții potențiali cei mai valoroși, dezvoltându-ți strategia în jurul celor mai bune oportunități de creștere.

Optimizarea campaniei

Odată ce anunțurile tale sunt live, urmăm o mentalitate de „test everything” – ajustări și îmbunătățiri pentru a oferi cele mai bune rezultate posibile. Folosim o combinație de observații bazate pe date și scripturi personalizate pentru a măsura succesul campaniilor tale, reacționând la performanța recentă și efectuând ajustările aferent. Adoptăm o abordare analitică, monitorizând performanța audiențelor individuale și a plasărilor de anunțuri pentru a optimiza campaniile la întregul lor potențial.

Raportare

Datele se află în centrul fiecărei campanii de tip Programmatic și ne asigurăm că îți împărtășim aceste date ca parte a procesului nostru de raportare. Angajamentul nostru față de transparență înseamnă că vei obține o perspectivă amănunțită asupra tuturor lucrurilor, de la performanța campaniei, până la direcția bugetului tău – fără surprize neplăcute.

Ce este promovarea de tip Programmatic?

Campaniile de publicitate Programmatic, administrate de echipa noastră de experți în Paid Media, permit companiilor să ajungă la noi audiențe pe baza intereselor lor, a istoricului de navigare și a datelor demografice. Prin partenerii noștri tehnologici, oferim campanii potrivite pentru toate dimensiunile de buget, cu taxe și raportare transparentă.

Afișarea de tip Programmatic este un instrument de cumpărare a publicului care utilizează licitarea în timp real (RTB) pentru a ajuta agențiile de publicitate să transmită mesajul publicitar potrivit, clientului potrivit, la momentul potrivit. Este ideal pentru afacerile care știu la cine doresc să ajungă și au nevoie de o platformă pentru a-și viza potențialii clienți la un nivel super-granular.

Folosind segmente relevante de date mari, disponibile prin intermediul platformelor de tip Programmatic, agențiile de publicitate pot viza clienții potențiali în mod individual, cu anunțuri grafice relevante. Această capacitate de targetare supra-alimentată îți permite să găsesti clienți existenți și noi în funcție de cine sunt aceștia, care sunt interesele lor și cât de probabil sunt ca aceștia să facă conversii.

Campaniile de tip Programmatic rulează pe platforme la cerere (DSP), care ajută agențiile de publicitate să decidă ce afișări publicitare să cumpere. Procesul de licitare este similar cu Google AdWords, dar agențiile de publicitate licitează pentru afișările de anunțuri mai mult decât pentru click-uri. Apoi, DSP folosește aceste sume licitate pentru a afișa reclame publicului vizat, de pe site-urile alese de tine, oferindu-ți control deplin asupra locului în care sunt plasate anunțurile tale.

Programmatic Display

79%

din toate cheltuielile publicitare din Regatul Unit sunt reprezentate de Programmatic (conform eMarketer)

2/3

din vânzările generate, atât de afișările pe dispozitive mobile, cât și de videoclipuri mobile sunt tranzacționate folosind metode Programmatic (conform PwC Digital Adspend)

4.52bn €

reprezintă totalul cheltuielilor publicitare anuale în campaniile Programmatic (conform Marketing Week)

Planificarea campaniilor Programmatic

Generăm și utilizăm date primare de calitate și cumpărăm date premium de la unii dintre cei mai buni furnizori de date din lume, pentru a ne asigura că publicul potrivit va primi mesajul potrivit și va converti.

Acolo unde promovare de tip Programmatic nu este potrivită, sau dacă ești interesat să faci un test, te putem sfătui să cumperi direct pe un model CPC prin Rețeaua de Display Google, sau prin rețelele sociale. Astfel, economisești si taxele impuse de furnizori. Apoi, odată ce mai este necesară o targetare si mai detaliată, trecem la suita puternică de instrumente de licitare și trafic în timp real, Display & Video 360.

Pentru cerințe avansate, cum ar fi cumpărarea directă de la anumiți furnizori prin licitare, discută cu echipa noastră.

ABORDAREA NOASTRă pentru programmatic

Pentru a ne asigura că avem cea mai bună strategie de tip Programmatic pentru afacerea ta, ne facem timp să îți înțelegem cu adevărat KPI-urile și să îți cunoaștem publicul țintă.

HOLD Marketing folosește instrumentul Display & Video 360 de la Google pentru a crea și a rula campanii Programmatic foarte bine direcționate, combinând date primare și terțe pentru a crea o experiență personalizată pentru clienți.

Nu vom impune niciodată o cheltuială minimă, deoarece credem că afișarea Programmatic poate funcționa pentru bugete de toate formele și dimensiunile. Alegând  Display Video 360 ca partener Programmatic, putem derula campanii folosind singurul instrument de programare care garantează absolut protecția afacerii tale, asigurându-ne că anunțurile tale nu sunt afișate lângă un conținut neadecvat pe web.