Campanii de remarketing

Campanii inovatoare de remarketing de la o agenție digitală de top.

Campanii de remarketing foarte bine targetate gestionate, de o agenție Google Partner în Google Ads, dar și Meta Business.

Servicii de remarketing

Remarketing-ul este una dintre cele mai eficiente forme de PPC disponibile. Vizând publicul care și-a arătat deja interesul pentru produsul sau serviciul tău, remarketingul creează oportunități uriașe de conversie, adesea la un cost mult mai mic decât alte forme de publicitate digitală.

Lucrăm cu companii dintr-o gamă largă de industrii, inclusiv B2B și B2C. Ia legătura cu un consultant HOLD Marketing, pentru a descoperi cum îți putem ajuta afacerea să reușească cu campanii de remarketing specializate, sau citește mai departe pentru a afla mai multe.

Remarketingul poate fi implementat în mai multe moduri diferite:

Display Remarketing

Remarketingul în Rețeaua de Display este o modalitate excelentă de a viza utilizatorii care ți-au vizitat deja site-ul în timp ce navighează pe web, încurajându-i să revină și să facă o achiziție. De exemplu, utilizatorii care au abandonat site-ul tău fără a finaliza o achiziție pot fi încurajați să revină prin intermediul anunțurilor de remarketing. Folosind Rețeaua de Display Google, putem implementa direcționarea către un public foarte segmentat pentru a atrage cei mai valoroși clienți ai tăi și pentru a îți dezvolta strategia de remarketing în acest sens.

RLSA

RLSA (liste de remarketing pentru anunțurile afișate în Rețeaua de Căutare) ne permit să îți personalizăm campaniile în Căutarea Google în mod eficient, afișând anunțuri utilizatorilor deja implicați, care nu au efectuat încă conversii pe site-ul tău, sau creând anunțuri cu oferte exclusive pentru clienții fideli. În acest fel, îți putem distribui cheltuielile mai eficient, pentru a oferi mai multe conversii și un ROI mai mare.

Social Media Remarketing

Utilizatorii care au navigat pe site-ul tău pot fi redirecționați pe rețelele sociale cu reclame bazate pe produsele pe care le priveau. Platformele de social media precum Facebook și Instagram oferă audiențe extrem de personalizabile, care ne permit să îți optimizăm campaniile de retargeting în funcție de obiectivele tale de business.

Audiențe tip Lookalike

Remarketingul pe rețelele de socializare nu îți crește doar șansele de a obține conversii. Prin țintirea unor segmente de public similare clienților tăi existenți, precum și clienților înșiși (numite audiențe asemănătoare pe Facebook), îți putem extinde acoperirea online pentru a include utilizatorii care nu au interacționat încă cu site-ul tău, cunoscând afacerea atunci când sunt gata de cumpărare.

Acreditări de remarketing

Oportunitățile pentru campanii de remarketing pot exista atât pe canalele de căutare plătită, cât și pe canalele sociale plătite, motiv pentru care echipa de livrare va fi formată din specialiști PPC, cu setul potrivit de abilități pentru a oferi performanțe excelente în orice campanie.

HOLD Marketing este mândră să fie atât o agenție Google Partner, cât și un membru calificat în cadrul programului Meta Business Partner, ceea ce înseamnă că am fost recunoscuți de aceste platforme pentru performanțe și servicii pentru clienți exemplare.

Servicii asemănătoare