GOOGLE SHOPPING

Cel mai folosit canal de promovare de către magazinele online

Pune produsele în fața oamenilor care sunt gata să cumpere, prin propria rețea de cumpărături Google, gestionată de o agenție parteneră Google. Google Ads Shopping este canalul ales de majoritatea magazinelor online care doresc să sporească performanța vânzărilor.

Campaniile Google Shopping

Iată doar câteva lucruri la care te poți aștepta atunci când lucrezi cu HOLD Marketing în gestionarea campaniilor Google Shopping:

Abordare bazată pe date

Scripturile noastre propii ne permit să extragem date în timp real despre performanța contului tău și să luăm decizii în cunoștință de cauză cu privire la gestionarea acestuia în viitor.

Echipă de seniori

Trebuie să știi că poți avea încredere în oamenii care îți gestionează bugetele pentru anunțurile plătite. Pentru noi, relația dintre client și consultant este importantă. De aceea, ne vom asigura că raportăm în mod regulat performanța contului tău, oferindu-ți asistență și consiliere cu privire la aspectele care afectează campaniile tale.

Ne concentrăm pe rezultate și profit

Echipa noastră Google Partner lucrează îndeaproape cu tine pentru a-ți înțelege marjele de profit și nivelul stocurilor de produse. Acest lucru ne permite să aplicăm în mod inteligent bugetul și să ne concentrăm asupra campaniilor, pentru a oferi cea mai bună rentabilitate posibilă a investiției tale, oferindu-ți un impact tangibil asupra profitului.

Tehnici de vârf în industrie

În timp ce platforma Google permite un nivel complex de gestionare a sumelor licitate, continuăm să dezvoltăm abordarea noastră unică pentru Shopping Ads. Ne concentrăm nu numai asupra produselor pe care le vinzi, ci și asupra clienților tai țintă – cine sunt, ce caută și cum se comportă atunci când văd produsul.

Promovarea Google Shopping

Publicitatea pentru cumpărături Google (Shopping) a parcurs un drum lung de la începuturi, înregistrând o creștere semnificativă pe piață în ultimii cinci ani. Este un canal puternic în cadrul căutării, care poate fi optimizat și scalat printr-o serie de tehnici, inclusiv modelarea interogărilor, optimizarea contextuală a feed-urilor, licitarea axată pe profit, selecția Serviciului de Comparare a Cumpărăturilor (CSS) și multe altele.

Din primăvara anului 2020, modelul freemium a revenit și pe Google, ceea ce înseamnă că sunt disponibile click-uri organice gratuite pentru produsele încărcate în Merchant Center.

La HOLD Marketing, ne mândrim cu abordarea noastră unică a optimizării campaniilor de cumpărături. Echipa noastră dispune de expertiza comercială necesară, căutând întotdeauna să maximizăm profitabilitatea totală în cadrul unor obiective provocatoare de rentabilitate a cheltuielilor publicitare/rentabilitatea investiției. Suprapunem date de afaceri, cum ar fi gamele promoționale, marja de produs și nivelurile stocurilor în strategiile noastre, acolo unde este posibil, maximizând rezultatele investiției.

CUM FUNcționează GOOGLE SHOPPING

Google Shopping este propria rețea de publicitate a Google, care îți permite să-ți plasezi produsele în fața utilizatorilor care sunt gata să le cumpere.

Spre deosebire de alte platforme AdWords (Google Ads), Shopping se bazează pe feed-ul pe care îl introduci pentru a informa algoritmul cu privire la produsele tale și pentru a înțelege pe ce interogări ar trebui să te afișezi mai degrabă, decât licitarea pentru cuvinte cheie.

Aceasta înseamnă că advertiserii trebuie să utilizeze feed-uri de cumpărături optimizate, formatate corect pentru a-și încărca informațiile pe Google, pentru cele mai bune șanse de a fi afișați pentru interogările corecte.

Feed-ul tău de Cumpărături poate include, de asemenea, alte zone de informații despre produsele tale, cum ar fi stele de recenzii, prețuri, dimensiuni și multe altele. În calitate de agenție Google Partner, suntem experți în optimizarea feed-urilor pentru Cumpărături Google pentru a profita la maximum de funcțiile produsului tău.

Abordarea noastră vis-a-vis de promovarea Google Shopping

Pentru noi orice canal cu plată trebuie gestionat științific. De-a lungul anilor, ne-am câștigat o reputație ca agenție Google Shopping bazată pe date, folosind date extrase de pe platformele Google, instrumente de vârf în industrie și propriile noastre instrumente interne pentru a putea lua decizii în cunoștință de cauză, cu privire la strategia de licitare și alocarea bugetului.

Echipa PPC a HOLD Marketing este condusă de seniori, speakeri și traineri din industrie. În calitate de companie și echipă de Paid Media, investim o mare parte din timpul nostru în formarea internă și implementăm scripturile, instrumentele și platformele de optimizare a feed-urilor de la terțe părți atunci când este necesar.

Adoptăm o abordare completă a gestionării campaniilor de cumpărături, consultându-ne cu toate părțile relevante ale afacerii tale. Ne consultăm cu echipa ta de business și cu dezvoltatorii IT cu privire la „ce” și „cum” este reprezentat feed-ul tău de produse. Optimizăm conținutul feed-ului de pe site-ul tău, prin intermediul unui software de optimizare intermediar și, dacă este necesar, pe platformele de reclame. Prin optimizarea aceasta – și cu actualizări regulate de conținut – prin testarea feedurilor și includerea datelor despre promoții, putem obține rezultatele de care ai nevoie. Citește mai multe despre abordarea noastră privind optimizarea feed-ului.

Când lucrezi cu Google Shopping, este important să iei în considerare un plan holistic de campanie. Cum campaniile pentru Google Shopping vor capta doar traficul de intrare, noi ne asigurăm că esti configurat corespunzător pentru a atrage noi clienți și public, în mod eficient, profitând la maximum de noul flux de clienți.

Când vine vorba de raportare, adoptăm o abordare de tip „vânzare cu amănuntul”. Actualizăm rapoartele cu informații despre SKU (Stock-Keeping Unit), categorii și performanțe ale campaniei, astfel încât împreună să putem lua deciziile corecte privind catalogul și campania.

Servicii asemănătoare